- 22 Haziran 2018
- 327
- 394
Canım ben bozayım, ben listede hiç yokum yaş 29 ilk çocuk şehir Diyarbakır cinsiyet kızbekleyelim görelim
Evet malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bozayım, ben listede hiç yokum yaş 29 ilk çocuk şehir Diyarbakır cinsiyet kızbekleyelim görelim
Evet malesef
Evet 17+4Siz 17 haftalıksınız dmi, ya bi de ben net görünsün dıye dar etek giydim normal kıyafetle hiç böle değil, ama annem de dıyo senin karnın büyük olacakbebişlerşmiz sağlıklı olsun da, Allahım tamamına erdirsin hepimizi
Ekliyorum tatlımCanım ben bozayım, ben listede hiç yokum yaş 29 ilk çocuk şehir Diyarbakır cinsiyet kız
E devletten taşı canım kolay zaten onu biliyorsun hatta e devletten hekimini de seçiyorsun seçtiğin hekime bağlı ebe oluyor O ebe takip ediyor seni kaydını da ebe yapıyor bana 20. hafta için tarih vermişti geç kalmadın yanisize bisi danismam lazim, ben normalde ankaraliyim ama 10 yildan fazladir istanbulda yasiyorum. Gecen gun burayi okurken saglik ocagindan ariyorlar, tetanoz asisi falan diye okurken dedim ki benim aile hekimim kim acaba saglik ocagi neresi gorunuyor arayan soran yok beni, ben de bi yere hamileyim demedim bi bakayim dedim.. bi de ne goreyim hala ankara gorunuyor 1. Sorum bunu sanirim edevletten tasiyabiliyoruz sorun yok, asi olayim mi diye doktoruma da soracagim ama asiyi ne zaman olmak gerekiyordu, gec mi kaldim acaba ben? 2. Sorum da aile hekimine mi gidecegim yoksa saglik ocagina mi gidip ben hamileyim diyecegim nolur kusura bakmayin hic hayatimda saglik ocagina gitmedim bilmiyorum o yuzden
size bisi danismam lazim, ben normalde ankaraliyim ama 10 yildan fazladir istanbulda yasiyorum. Gecen gun burayi okurken saglik ocagindan ariyorlar, tetanoz asisi falan diye okurken dedim ki benim aile hekimim kim acaba saglik ocagi neresi gorunuyor arayan soran yok beni, ben de bi yere hamileyim demedim bi bakayim dedim.. bi de ne goreyim hala ankara gorunuyor 1. Sorum bunu sanirim edevletten tasiyabiliyoruz sorun yok, asi olayim mi diye doktoruma da soracagim ama asiyi ne zaman olmak gerekiyordu, gec mi kaldim acaba ben? 2. Sorum da aile hekimine mi gidecegim yoksa saglik ocagina mi gidip ben hamileyim diyecegim nolur kusura bakmayin hic hayatimda saglik ocagina gitmedim bilmiyorum o yuzden
E devletten taşı canım kolay zaten onu biliyorsun hatta e devletten hekimini de seçiyorsun seçtiğin hekime bağlı ebe oluyor O ebe takip ediyor seni kaydını da ebe yapıyor bana 20. hafta için tarih vermişti geç kalmadın yani
Aile hekimi ve sağlık ocağı aynı şey bence:) Kaydını taşırsan gidip doktorunla tanışınca zaten hemşiresi-ebesi oluyor o da anlatır senin bilgilerini alır. Aşı için 20. haftada gel demişti bana geç kalmadın yani. Sonra da çocuğun aşısını boy kilosunu takip ediyor iyi olur şimdiden kaydını alman
Galiba erkekler daha çok başta kız çoktusonra erkek bebisler fark attıK KurkmantoluS kuzu benimde cinsiyet erkek listeye eklersin erkekler cogunlukta sanirim grupta
Aynen baya cogaldi erkekler saglikli olsunlarda gerisi onmli deglGaliba erkekler daha çok başta kız çoktusonra erkek bebisler fark attı
Ben de yeni yaptım bu işlemi . E nabız üzerinden yapabilirsin e nabız şifreni bilmiyorsan e devlet üzerinden e nabıza bağlanıp aile hekimini değiştirebilirsin ama ondan sonra gidip yüz yüze görüşmen gerekiyor sağlık ocağındaki ebeyle . Daha geç kalmadın ama bir an önce kayıt yaptır ki yönlendirsinlersize bisi danismam lazim, ben normalde ankaraliyim ama 10 yildan fazladir istanbulda yasiyorum. Gecen gun burayi okurken saglik ocagindan ariyorlar, tetanoz asisi falan diye okurken dedim ki benim aile hekimim kim acaba saglik ocagi neresi gorunuyor arayan soran yok beni, ben de bi yere hamileyim demedim bi bakayim dedim.. bi de ne goreyim hala ankara gorunuyor 1. Sorum bunu sanirim edevletten tasiyabiliyoruz sorun yok, asi olayim mi diye doktoruma da soracagim ama asiyi ne zaman olmak gerekiyordu, gec mi kaldim acaba ben? 2. Sorum da aile hekimine mi gidecegim yoksa saglik ocagina mi gidip ben hamileyim diyecegim nolur kusura bakmayin hic hayatimda saglik ocagina gitmedim bilmiyorum o yuzden
Tamam canim cok tesekkur ederimBen de yeni yaptım bu işlemi . E nabız üzerinden yapabilirsin e nabız şifreni bilmiyorsan e devlet üzerinden e nabıza bağlanıp aile hekimini değiştirebilirsin ama ondan sonra gidip yüz yüze görüşmen gerekiyor sağlık ocağındaki ebeyle . Daha geç kalmadın ama bir an önce kayıt yaptır ki yönlendirsinler
Ekliyorum tatlımK KurkmantoluS bende eşitlik yapayım o zaman. listede yokum. Yaş 30.
3. Gebeliğim ve İstanbul. 14 Mart bebeğimin doğum tarihi
Erkek demiK KurkmantoluS bende eşitlik yapayım o zaman. listede yokum. Yaş 30.
3. Gebeliğim ve İstanbul. 14 Mart bebeğimin doğum tarihi
Yanlış saymadı isem şuan eşitK KurkmantoluS kuzu benimde cinsiyet erkek listeye eklersin erkekler cogunlukta sanirim grupta
Hafta içi sayılar değişir araya haftasonu girdi bu hafta sanırım herkes öğrenicekYanlış saymadı isem şuan eşit
Ben varım eğer dayanabilirsem bu hafta gitmeyip sonraki hafta gideceğim . Artık belli olur değil mi ? o zman Allah nasip ederse 15+5 olacakHafta içi sayılar değişir araya haftasonu girdi bu hafta sanırım herkes öğrenicek