2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Havalar soğuyor ondan mı acaba. Kuzum cumartesi verdm idrar. Lökosit 30 olmuş 🙄🙄
20.hafta da gel dedi doktor. Aslında hiç gitmekte istemiyorum çok sık gittim bu corona korkutmaya başladı artık. Bilmiyorum yaa nasıl gececek önümüzdeki haftalar 😔
Hay Allah ya çoğalmış ilaç verdi mi? Aman kuzum öylesine bir sebepten gitmeyeceksin mazeretin var bu da önemli bir durum git ihmal etme inşallah çabuk geçer ya 😔

Valla kuzum inanılmaz zordu yogunbakımdayken doktor hiç umutlu konuşmuyordu anlatmakla bitmez o günler yaşadığımız şeyleri, 21 gün 21 yıl gibi geldi bize. Yogunbakimdan çıktıktan sonraki gün komaya girdi gözümün önünden gitmiyor ya felç vurdu ya da ölüyor dedim.. Şeker komasına girmiş meğer. Dibe vurmuş şekeri. Zaten 16 kg vermiş yattığı yerde, kolay olmadı toparlanma süreci ama artık baya baya iyi şükür.

Aynen valla kendi işimiz diye gitmiyorum ama iş yeri benim ailemin eşim başka işte çalışıyor.😁 Ağzın bal yesin 20 olmadan hissedelim inşallah tosbikleri😁
Allah kimsenin başına vermesin. Eşimin kuzeni de pozitif çıktı 35 yaşında ama çok şükür evde atlattı. Yarın son günü karantinasının. Ama senin anlattığın çok büyük çok zor şeyler. Allah yaşatmasın kimseye 🙏🏻 bunları aklına getirip bebeğini üzme. Bak baban iyi ne mutlu 🙏🏻 biz bence tospikleri hissetmeye odaklanalım 😂😂🥰

Hay Allah ya çoğalmış ilaç verdi mi? Aman kuzum öylesine bir sebepten gitmeyeceksin mazeretin var bu da önemli bir durum git ihmal etme inşallah çabuk geçer ya 😔
Valla bilmiyorum kuzum. İlaç içiyorum geçiyor geri başlıyor. Ben heralde suyu çok içiyorum sanıyorum ama az içiyorum

Valla bilmiyorum kuzum. İlaç içiyorum geçiyor geri başlıyor. Ben heralde suyu çok içiyorum sanıyorum ama az içiyorum
Ne kadar iciyorsun mesela günde? Ay ben 1 lt bile içemiyorumdur😑 En son doktora da dedim içemiyorum diye genel aldığın sıvı miktarı önemli sadece su değil ama içmeye çalış dedi.

Ne kadar iciyorsun mesela günde? Ay ben 1 lt bile içemiyorumdur😑 En son doktora da dedim içemiyorum diye genel aldığın sıvı miktarı önemli sadece su değil ama içmeye çalış dedi.

Ya ben az içtiğim gün başıma ağrı giriyor resmen, bugün 5 e kadar 1 bardak falan içmiştim baş ağrısından anladım ondan beri içiyorum şiştim😂

Allah kimsenin başına vermesin. Eşimin kuzeni de pozitif çıktı 35 yaşında ama çok şükür evde atlattı. Yarın son günü karantinasının. Ama senin anlattığın çok büyük çok zor şeyler. Allah yaşatmasın kimseye 🙏🏻 bunları aklına getirip bebeğini üzme. Bak baban iyi ne mutlu 🙏🏻 biz bence tospikleri hissetmeye odaklanalım 😂😂🥰
Çok şükür kuzum çok seviniyorum böyle kolay atlatanları duyunca.🤗🌸 Zordu ama geçti haklısın Allah kimseye vermesin, bebişlere odaklanalım 😍 yengem benden 2 hafta kadar geride ama arada hissediyormuş kayıyor gibi oluyor diyor. 2. Hamileliği onun ama ilkinde de bu haftalarda oluyordu dedi 😁 heveslendim iyicenee

Çok şükür kuzum çok seviniyorum böyle kolay atlatanları duyunca.🤗🌸 Zordu ama geçti haklısın Allah kimseye vermesin, bebişlere odaklanalım 😍 yengem benden 2 hafta kadar geride ama arada hissediyormuş kayıyor gibi oluyor diyor. 2. Hamileliği onun ama ilkinde de bu haftalarda oluyordu dedi 😁 heveslendim iyicenee
Yakın yakın 😍 bir haftaya kalmaz bence yazmaya başlarız tekme attı galiba diye 🥰🙏🏻🙏🏻 Bende o balık gibi kayma hissini yaşıyorum ama her zaman olmadığı için hemen panik yapıyorum bugün neden olmadı diye. Benimde ilk hamileliğim ama çok erken hissettim. Ama hissetmek için çaba sarfettim 😂😂 evdeki tv klima ses çıkaran herşeyi kapatıp soluma yattım. Sağdan sola kayıyor hep benimki 🙈🥰 Hep öyle hissettim 😂😂 artık tekmeler gelsin ❤

Yakın yakın 😍 bir haftaya kalmaz bence yazmaya başlarız tekme attı galiba diye 🥰🙏🏻🙏🏻 Bende o balık gibi kayma hissini yaşıyorum ama her zaman olmadığı için hemen panik yapıyorum bugün neden olmadı diye. Benimde ilk hamileliğim ama çok erken hissettim. Ama hissetmek için çaba sarfettim 😂😂 evdeki tv klima ses çıkaran herşeyi kapatıp soluma yattım. Sağdan sola kayıyor hep benimki 🙈🥰 Hep öyle hissettim 😂😂 artık tekmeler gelsin ❤
Oh ne güzel sen erkenden birşeyler hissetmişsin ben de çok çabaladım hatta hâlâ hergün belli bir zamanımı hissetmeye çabalarken harcıyorum ama yok yok yok olmuyor.😁 Kayma gibi değil de daha başka birşey hissediyorum pıt pıt ediyor gibi ama emin olamıyorum ondan o yüzden hissettim diyemiyorum🤗

İyi kuzum iyi 21 gün yoğun bakımda yattı uyutulup entübe edildi bu süreçte. Ölümün eşiğinden döndü. Mahvolmuştu ciğerleri. Allah kimseye vermesin bitsin gitsin artık şu illet inşallah.
Hastaneye çıkınca ya da mecburi bir isim olup çıktığım da falan bebek mağazalarına bakıyorum ama azıcık.😊 Bir de biz de esnafiz dükkana inmem gerekiyor. Vakalar yükselmeye başladığından beri bensiz idare edin gelmek istemiyorum diyorum artık 😁

Çok merak ediyorum tam olarak ne zaman hissedeceğiz, inşallah yakındır.👼🏻🌸
Ahhh cok gecmis olsun canim sukur iuilesmis baban cok sevindim 🙏🏻

Ayyy gecmis olsun canim, ayaklarini sicak tut havalar cok dengesiz bir de suyu olculu ic, surahi ya da 1.5 litrelik siselerde ne kadr ictigini takip et muhakkak :KK43: insallah gecer biran once

Oh ne güzel sen erkenden birşeyler hissetmişsin ben de çok çabaladım hatta hâlâ hergün belli bir zamanımı hissetmeye çabalarken harcıyorum ama yok yok yok olmuyor.😁 Kayma gibi değil de daha başka birşey hissediyorum pıt pıt ediyor gibi ama emin olamıyorum ondan o yüzden hissettim diyemiyorum🤗
Belkide yaşadığın şey bebişin hareketleridir 🥰 hadi bakalım o zaman bu hafta bekliyorum senden hissettim haberini ❤❤🙈 herşey güzel olsun, burada hep güzel şeylerden bahsedelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amiin insallah🙏🏻 Bu hastalik cok pis bi hastalik:KK43: Benim babamin kronik rahatsizliklari var, cok korkuyorum bulasacak bisi olacak diye.. allah hepsini, hepimizi korusun insallah 🙏🏻
Çok pis hem de çok. Allah korusun kuzum dikkat etsin baban da kendine😔 inşallah bir an önce biter tek dileğim..

Belkide yaşadığın şey bebişin hareketleridir 🥰 hadi bakalım o zaman bu hafta bekliyorum senden hissettim haberini ❤❤🙈 herşey güzel olsun, burada hep güzel şeylerden bahsedelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ay hadi inşallah 😍
Amiin kuzum yaa umarım hepimiz sağlıkla tamamlarız bu süreci 😍

X