2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar daha ehliyet sinavina girmedim sinavi kazaninca direksiyon dersi alicam esim araba almis bugün sureyim brnim olsun diye . Neyse eve getirdi 1 saat önce. Vitesli daha once bos alanda cok kullandim trafikte 1 kez kullanmsitim . Neyse kapinin önünden aldim arabayi 19 km sürmüşüm. Otobana ciktik tabi esimin yardimi ve anlatmalariyla komutlariyla . Ya dönüşlerde bana demiyor surdan sole donecegiz anlik soyluyor yanaş dön ben zaten acemininde acmesiyim cok zorlandim . Zorlaninca hemen saga cektirdi ssn hicbisey yapamazsin ehliyeti alirsan op basna koy herkesin karisi herseyi yapıyor sen anca evde otur bi ton ssy söyledi neyse bende cok sinir oldum üzüldüm trafikte saga cek eve ben sürücüm dedim suremezsin sen beceremezsin dedi yapicam dedim bindik .. yari yola kadar cok iyi gittim yari yoldan sonra evin yolu yokus tek serit ve karisik inisli cikisli dönüşlü bi yol engebeli . Şansıma önüme dolmus surekli durdu yolcu aldi indirdi bindirdi 3 tane kirmizi isik geldi ayrica trafik vardi durup kalkma oldu 3 kez . Tabi ayagim tam alisik olmadigindan bi kere stop ettirdim . Dönüşlerde cok zorlandim .. otobandada araba serit biraz saga kaydirdim arada . 80 le gittim ama sagdan sagdan 3. 4. Vitesle kimseyi ve kendimizi tehlikeye atmadik esimde direksiyon tuttu zaten . Neyse ole olunca ordada saga cektirdi eve götürdü beni kendi gitto sen hicbisiy yapmazsin in git filan dedi bende üzüldüm çok ağladım.. moralim cok bozuk .. siz ehliyeti olanlar ilk trafikte yogun trafikte cok mu iyiydiniz hic hatalar yapmadinizmi
Ben ilk araba aldığımda bekardım . Ehliyetim vardı ama kullanmayı bilmiyordum yani hiç pratiğim yoktu .Bir hırsla ve sinirle cebimde beş kuruş yokken bütün parayı kredi çekip almıştım . Sonra 1-2 gün bi arkadaşım iş çıkışında 2-3 saat gösterdi . Sonra akşamları işten eve gelince çıkıyordum yalnız başıma boş ara sokaklarda dolanıp pratik yapıyordum . Çok ağlaya ağlaya döndüm eve, ama hırs yapmıştım resmen kendi kendime öğrendim diyebilirim . Cesaret ve dikkat işi biraz araba kullanmak . O cesareti toplayınca oluyor sende yaparsın merak etme . Hepimizin eşi aynı karşısında mükemmel insan beklerler, ama hiç kendilerini tartmazlar üzülme boşver .

Benimde bir ara dediğin gibi oldu 16. Haftaya girdiğimden beri bir anda fark etti sanki, dışarıdan hâlâ anlaşılır düzeyde değil tesettürlü olduğum için genelde bol giyiyorum onunda etkisi var ama evde baya belirgin eşim de son günlerde fark ediyor büyüdüğünü 🤗🌸 alırız kuzum alırız merak etme bende 2 kg vermiştim sadece 1 kg kadar geri aldım daha hamile kaldığım kiloda değilim az bir fark olsa da 🤗 asıl bu aylardan sonra alacağız galiba kiloyu😁
Benimde akşamları daha büyük oluyor, sabah küçücük kalıyor. Demekki benim daha 1-2 haftam var tam büyümesi için 😂 kilo alalım hiç problem değil, yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım 🙏🏻🥰 onlar güzel beslensin ❤❤

Benimde akşamları daha büyük oluyor, sabah küçücük kalıyor. Demekki benim daha 1-2 haftam var tam büyümesi için 😂 kilo alalım hiç problem değil, yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım 🙏🏻🥰 onlar güzel beslensin ❤❤
Hahah aynen o hâlâ devam sabah daha minik akşam yemekten sonra göbüşlüyüm resmen😁 ben de baya kafama taktım hem kilo alamadım hemde bayadır bebeği görmedim sağlığı nasıldır diye. Son zamanlarda karnım büyüdüğü için herşey yolundaymış gibi düşünmek istiyorum. Ne kadar zormuş böyle beklemek 😒 inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları 😍🌸

Ben ilk araba aldığımda bekardım . Ehliyetim vardı ama kullanmayı bilmiyordum yani hiç pratiğim yoktu .Bir hırsla ve sinirle cebimde beş kuruş yokken bütün parayı kredi çekip almıştım . Sonra 1-2 gün bi arkadaşım iş çıkışında 2-3 saat gösterdi . Sonra akşamları işten eve gelince çıkıyordum yalnız başıma boş ara sokaklarda dolanıp pratik yapıyordum . Çok ağlaya ağlaya döndüm eve, ama hırs yapmıştım resmen kendi kendime öğrendim diyebilirim . Cesaret ve dikkat işi biraz araba kullanmak . O cesareti toplayınca oluyor sende yaparsın merak etme . Hepimizin eşi aynı karşısında mükemmel insan beklerler, ama hiç kendilerini tartmazlar üzülme boşver .
Tesekkurler cnm yorum için insallah bakalim ugrssicam 🙂

Hahah aynen o hâlâ devam sabah daha minik akşam yemekten sonra göbüşlüyüm resmen😁 ben de baya kafama taktım hem kilo alamadım hemde bayadır bebeği görmedim sağlığı nasıldır diye. Son zamanlarda karnım büyüdüğü için herşey yolundaymış gibi düşünmek istiyorum. Ne kadar zormuş böyle beklemek 😒 inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları 😍🌸
İnşallah canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sen ne zaman gideceksin yavrunu görmeye? Benim yarın 🙏🏻 birde kalp sesi dinleme cihazı aldım ya, o beni çok rahatlattı. Evde onun varlığını bilmek bile rahatlatıyor. Birde öğrendim bebeğimin tam durduğu yeri. 5sn dinleyip kapatıyorum rahatsız olmasın diye 🥰

B Baharyagmuru35 eşinin dediklerine hiç takılma, erkekler çok sabırsız oluyor maalesef, onlarla bir şey öğrenilmez.
Ben ehliyet alalı yaklaşık 5 sene oldu, çok fazla araba kullanmıyorum ama kullandığımda da eşimi yanıma almıyorum, bi eliyle el frenini tutuyor bana çaktırmadan, geriyor beni 😅

İnşallah canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sen ne zaman gideceksin yavrunu görmeye? Benim yarın 🙏🏻 birde kalp sesi dinleme cihazı aldım ya, o beni çok rahatlattı. Evde onun varlığını bilmek bile rahatlatıyor. Birde öğrendim bebeğimin tam durduğu yeri. 5sn dinleyip kapatıyorum rahatsız olmasın diye 🥰
Oyy can feda o kalp seslerine ❤😍
Yarın güzel haberler bekliyorum canım inşallah 🤗 Ben salı günü gideceğim nasipse. Neredeyse 1 ay olacak görmeyeli 😔

Oyy can feda o kalp seslerine ❤😍
Yarın güzel haberler bekliyorum canım inşallah 🤗 Ben salı günü gideceğim nasipse. Neredeyse 1 ay olacak görmeyeli 😔
İnşallah 🙏🏻 Evet sen iyi dayanmışsın maşallah. Benim 2 hafta oldu neredeyse. Seninde birşey kalmamış ama salıya. Hayırlı haberler inşallah canım 🙏🏻🙏🏻

İnşallah 🙏🏻 Evet sen iyi dayanmışsın maşallah. Benim 2 hafta oldu neredeyse. Seninde birşey kalmamış ama salıya. Hayırlı haberler inşallah canım 🙏🏻🙏🏻
Hastaneye gitmesem bebek için korkuyorum gidince virüs yüzünden korkuyorum 😑 geçen hafta baya kendimle savaştım gidecektim ama zor tuttum kendimi buna alışmam lazım dedim çünkü artık ayda 1 olacak kontroller😑

Kızlar günaydın bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolundaymış. 4 kilo aldığımı duyunca çok almışsın dedi o biraz moralimi bozdu daha dikkatli olucam bundan sonra. 3lu ve 4lu testtense ayrıntılı ultrasona git dedi 2linin sonucları iyi görünüyor diğerlerine gerek yok dedi. Cinsiyetimiz de değişmedi baya gösterdi ultrason resmi bile var 🤭🤭 K KurkmantoluS canim listeye ekleme yapabilirsin artık cinsiyet erkek 😄😄😄
Ekliyorum tatlım 😁

B Baharyagmuru35 eşinin dediklerine hiç takılma, erkekler çok sabırsız oluyor maalesef, onlarla bir şey öğrenilmez.
Ben ehliyet alalı yaklaşık 5 sene oldu, çok fazla araba kullanmıyorum ama kullandığımda da eşimi yanıma almıyorum, bi eliyle el frenini tutuyor bana çaktırmadan, geriyor beni 😅
Hahahh bencede doğru diyosun cnm

Kizlar took karna fırladı benim gobek acken tokken bayaa fazla fark oluyor ys birde dar giyiyim dedim bayada sis gobek firladi popo ayri gidiyo🙈🙈 20200925_221011.jpg

Hastaneye gitmesem bebek için korkuyorum gidince virüs yüzünden korkuyorum 😑 geçen hafta baya kendimle savaştım gidecektim ama zor tuttum kendimi buna alışmam lazım dedim çünkü artık ayda 1 olacak kontroller😑
Bravo. Ben senin kadar sabırlı değilim maalesef. Benim kontrollerim haftada 1 di. Şimdi 2 haftada 1 oldu. Ayda 1 için daha çok yolum var benim 😔 bebeklerimiz iyidir allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻

X