2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar. İdrarımı yaparken kasıklarıma kramp giriyor çok. Yani böyle idrar yolları enfeksiyonu gibi yanma sızlama değil. Kasıklarım ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı
Bendede aynı durum var doktora gidemiyorum koronadan dolayı mahhalemizfe 2 3 aile var korona eve yollamislar ilaçla çocuklarıyla dışarda geziyor evde hapsettim kendimi bunların yüzüne hastaneye güvenip gidemiyorum

B Baharyagmuru35 canım kocadan direksiyon dersi alınmaz. kime denk geldiysem bunu dedi. benimde eşim bir iki defa boş yerde sürdürdü. benim hiç trafik tecrübem yoktu. Hocayla bir hafta çalıştık Ankaranın trafiği birde düşün fenaydı. Aldım ilk seferde. Hocan iyi olsun yeter. Beğenmezsen hemen başkasını iste. Panik yaptıran biri olursa süreceğin varsa da. süremiyorsun

Canım az daha sabır çok kritik bir dönemdeyiz 2 ay daha bir olan bitene bakmak laizm tatilciler döndü çocuklar okula başladı okullar boşuna haftadan bir değil semptomlar çıkarsa veliler yollamasin diye diyeceğim o ki çok yüksek bir patlama bekleniyor annem hastanede çalışıyor çoğu kişiyi eve yolluyorlar evde tedavi ediliyormuş onlarda evde mi dışarda mi belli değil çoğu kişi dışarda dir eminim
Ya evet canım haklisin bende öyle düşünüyorum son 3 ay hiç gidemem uzun yola diye şimdi düşündüm zaten 😥 pozitif olanlar bile sokaklarda geziyor biz korkumuzdan hicbir yere gidemiyoruz. Hamilelik zaten garip bir psikoloji :KK43:

Bende cok kilo aldım 18 haftaya gircez 10 kilo aldım mide bulantı hep var ama çıkarmıyorum ağız tadım cok değişik hamileliği daha kolay sanıyordum ben

B Baharyagmuru35 canım kocadan direksiyon dersi alınmaz. kime denk geldiysem bunu dedi. benimde eşim bir iki defa boş yerde sürdürdü. benim hiç trafik tecrübem yoktu. Hocayla bir hafta çalıştık Ankaranın trafiği birde düşün fenaydı. Aldım ilk seferde. Hocan iyi olsun yeter. Beğenmezsen hemen başkasını iste. Panik yaptıran biri olursa süreceğin varsa da. süremiyorsun
Doğru 19 km gitmism . esim kardesine arkadaslarina sölemiş. 19 kkm gitmos daha napsin niye kizdin demişler cidden olmaz onla

Canım şuan gösteriliyor taktiğin ehliyet olmamali milletin karısı neler yapıyormuş milletinin karısına bu lafı dese kapının dışında bulur kendini kendini degersizlestirme sakın kendi özsaygın herzaman kalsın daha çok şey derim ama üzmek istemiyorum seni otur sakince düşün karşı taraf beye yaptığının yanlış olduğunu ilet 💞
Soyledim gelmis herşeyin en iyisni yap istiyorum diyor tamamda hemen ilk dakkada mukemmel nasil oliym ogrenilmesi gereken pratik gerektiren bisey

Kuzum ben henüz doktora sormadım. Ama sık sık olmadığı için de çok üstüne düşmedim.
Daha önce 2 defa idrar tahlili yaptırdım ilkinde minik bir enfeksiyon çıkmıştı hiç ağrı yanma batma birşey hissetmemiştim halbuki. O geçti sonra kuruntu yaptım kasık ağrısı yaşayınca, ilk testten 1 ay sonra falan tekrar yaptırdım temiz çıktı. O da geçti derken son günlerde bu anlattığım gibi olmaya başladı arada. Eğer devam ederse doktora soracağım salı gideceğim o güne kadar takip ediyorum kendimi.. Hemen iltihap yada enfeksiyon demek doğru olmaz kötü düşünmeyelim. Bebiş büyüdüğü için belki de baskı oluyordur o bölgede 🤷‍♀️
Bende geçen ay yaptırmıştım, temiz çıkmıştı, yarın randevum var, sorayım bakayım, belki yine ister test. Bencede büyüdükleri için aşağı baskı yapıyor minnoşlar 🥰

benim göbişde bu. 18 haftalığım. 12 kilo aldım. Bebek sağlıklı olsunda kilo verilir. Eki Görüntüle 2696526
Oyyy maşallah ya ne kadar tatlışsınız siz . Ben 14. Haftadayım ama daha hamilelik kiloma bile ulaşmadım gebeliğin başında 5 kilo verdim daha alamadım hiç . Korkuyorum yiyorum da aslında ama alamıyorum

Bende geçen ay yaptırmıştım, temiz çıkmıştı, yarın randevum var, sorayım bakayım, belki yine ister test. Bencede büyüdükleri için aşağı baskı yapıyor minnoşlar 🥰
Sor bakalım eğer unutmazsan ne diyecek ben de merak ettim 🤗 yaa göbeğim çıkmıyor diyordum resmen bir anda büyüdü sanki 🙈

İyi akşamlar kızlar. İdrarımı yaparken kasıklarıma kramp giriyor çok. Yani böyle idrar yolları enfeksiyonu gibi yanma sızlama değil. Kasıklarım ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı
Aynısı bendede oluyor canım sanki idrar torbası çok dolduğu için gerilmişte idrarımı yaparken büzüşürken kramp şeklinde ağrı yapıyor gibi

Soyledim gelmis herşeyin en iyisni yap istiyorum diyor tamamda hemen ilk dakkada mukemmel nasil oliym ogrenilmesi gereken pratik gerektiren bisey
En güzelini yapmışsın canım öğrenirsin sabırsız olan eşin mükemmel kimse olamaz dimi takma bile kafana tecrübe edine edine insan öyle böyle birşeyler yapar 💞

Sor bakalım eğer unutmazsan ne diyecek ben de merak ettim 🤗 yaa göbeğim çıkmıyor diyordum resmen bir anda büyüdü sanki 🙈
Benim büyümüş göbeğim küçüldü 🙈😊 ben daha vermiş olduğum kilolarımı bile geri alamadım, dışarıdan hamile gibiyim evet ama sadece göbekten biraz anlaşılıyor. Ne güzel büyümüş işte annesi, ben büyüsün diye gözünün içine bakıyorum 😂😂 galiba hiç kilo alamayacağım ben bu gidişle 🤷‍♀️

Ya evet canım haklisin bende öyle düşünüyorum son 3 ay hiç gidemem uzun yola diye şimdi düşündüm zaten 😥 pozitif olanlar bile sokaklarda geziyor biz korkumuzdan hicbir yere gidemiyoruz. Hamilelik zaten garip bir psikoloji :KK43:
Korumalımda. Canım eşimin işleri durdu dükkanla ilgilenebiliyor3 gündür bende eve kitledim kendimi resmen. Çarşıda maskesiz gezenleri gördükce deliresim geliyor 😡

Benim büyümüş göbeğim küçüldü 🙈😊 ben daha vermiş olduğum kilolarımı bile geri alamadım, dışarıdan hamile gibiyim evet ama sadece göbekten biraz anlaşılıyor. Ne güzel büyümüş işte annesi, ben büyüsün diye gözünün içine bakıyorum 😂😂 galiba hiç kilo alamayacağım ben bu gidişle 🤷‍♀️
Bosver Napican kiloyu kilo iyi bisey degil cnm bebis büyüdükçe gobus cikar daha erken kiloyls ilgisi yok benmde ole sismedi yani kimse hamilemisin demez 😄biraz var tabi ama çok degil instagramdan kendi haftamda olanlara bktim baya baya sisler ben ole degilim hemde kilo aldigim halde

Aynısı bendede oluyor canım sanki idrar torbası çok dolduğu için gerilmişte idrarımı yaparken büzüşürken kramp şeklinde ağrı yapıyor gibi
Aa bu bende de oluyor son zamanlarda çok sıkışmış gibi ama böyle nasıl anlatayım yavaş yavaş :KK48: bebistenmis demek
Korumalımda. Canım eşimin işleri durdu dükkanla ilgilenebiliyor3 gündür bende eve kitledim kendimi resmen. Çarşıda maskesiz gezenleri gördükce deliresim geliyor 😡
Ya evet nasıl sinir bozucu demi bizim yürüyüş yapmamız lazım maskeyle yürüyemiyorum çıkmıyorum bebislerimiz iyi olsun yeter ki bu günlerde geçecek inşallah

Bosver Napican kiloyu kilo iyi bisey degil cnm bebis büyüdükçe gobus cikar daha erken kiloyls ilgisi yok benmde ole sismedi yani kimse hamilemisin demez 😄biraz var tabi ama çok degil instagramdan kendi haftamda olanlara bktim baya baya sisler ben ole degilim hemde kilo aldigim halde
Evet iyi birşey değil haklısın ama bebek ya güzel beslenemiyorsa diye korkuyorum. Hamileliğin başından bu yana 4 kilo verdim, 1,5 geri aldım. Yani hamile kalmadan önceki halimden bile zayıfım. Yanlış besleniyor olabilirim belki, besleyici gıdalardan tiksiniyorum hala 😔 yarın doktora soracağım. Belki ek vitamin vermek ister. Bebeklerimiz sağlıklı büyüsünler

Benimde bir ara dediğin gibi oldu 16. Haftaya girdiğimden beri bir anda fark etti sanki, dışarıdan hâlâ anlaşılır düzeyde değil tesettürlü olduğum için genelde bol giyiyorum onunda etkisi var ama evde baya belirgin eşim de son günlerde fark ediyor büyüdüğünü 🤗🌸 alırız kuzum alırız merak etme bende 2 kg vermiştim sadece 1 kg kadar geri aldım daha hamile kaldığım kiloda değilim az bir fark olsa da 🤗 asıl bu aylardan sonra alacağız galiba kiloyu😁

X