- 12 kilo aldım ilk gebelikte çatlamadık yerim kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle oldum etimiz sıkı demekki12 kilo aldım ilk gebelikte çatlamadık yerim kalmadı
Aynen oyle valla smdiden 5 kg aldm uzulmuyorm ilkinde nasl 27 kg verdysem bunda da veririm hemde dha cabuk ev isi yemek 2 cocuk ah ahBen de senin gibi düşünüyorum kendime dikkat ediyorum ama ettiğim halde kilo alsam da çatlasam da dert değil yeterki bebeklerimiz sağlıkla doğsun. kilo alınır verilir ne de olsa.
Sanki idrarını günlerce tutmuşsun da yaparken o yüzden ağrı giriyor gibi mi yani nasıl anlatsam bilemedim ama bu anlattığın sanırım bana da oluyorİyi akşamlar kızlar. İdrarımı yaparken kasıklarıma kramp giriyor çok. Yani böyle idrar yolları enfeksiyonu gibi yanma sızlama değil. Kasıklarım ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı
Allah kolaylık versin valla bencede bu defa daha da çabuk gider senin kilolarAynen oyle valla smdiden 5 kg aldm uzulmuyorm ilkinde nasl 27 kg verdysem bunda da veririm hemde dha cabuk ev isi yemek 2 cocuk ah ah
Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanır gibi. Ay hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor yaSanki idrarını günlerce tutmuşsun da yaparken o yüzden ağrı giriyor gibi mi yani nasıl anlatsam bilemedim ama bu anlattığın sanırım bana da oluyor
Ya bende sürekli olmuyor ama oluyor yani. Bence doktoruna danış araştırmak isteyebilir kasık bölgesi olan ağrılarıSağ ve sol kasığıma bıçak saplanır gibi. Ay hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor ya
Ya evet bende hiç riske atmak istemiyorum ama doğuma gelebilecekleri de belli değil eşimde olmadı bi hafta sonu gidip gelelim görmüş olursun diyor ona bile korkuyorum gerçekten zor bir kararCok zor bi karar bu benim ailem farkli sehirde yasiyorlar ramazan bayraminda gidemedim kurban bayraminda onlar geldiler yanima.. sanirim bi de doguma gelirler.. acikcasi onlar gelmeseydi ben gidemezdim ailesine cok duskun bir insanim ama bebegi riske atmak istemedim
Gözün aydın canım. Neden bazı Dr lar korkutuyor anlamıyorum. Bnm yeni gittiğim Dr 2li sonuclarım iyi dedi 3lü var sırada dedi. Ben yaptırmak istemiyorum dedim siz bilirsiniz sonra Allah korusun Bi sorun cıkarsa ben dedim siz yaptırmadınız die hatırlatırım dedi. 2li de görünmeyip 3lüde cıkan birsürü olumsuzluk olabılıyor dedi. Gerçi başhekim yardımcısı hastanesi para kazansın istiyor olabılır belki bilmiyorum ama bende ayrıntılıyı beklicem. 2li yaptırdığıma bile pişman oldum yani.
Ben 3 gün hoca ile çalıştım bi yakınımla değil yani, ki zaten o zaman eşim de yoktu, sürücü kursu hocaları bi nebze de olsun daha rahat oluyorlar, 3 gün sonra artık kendim çıkabiliyodum trafiğe, şimdi şehirler arası falan git gel, normal şehir içi trafik, çok şükür 3 ay sonra bi nebze de olsun daha rahat çıkıyorsunuz panik yapmayın, bi de böle üzen yargılayan kişiler olmaması lazım tabi yanındaKizlar daha ehliyet sinavina girmedim sinavi kazaninca direksiyon dersi alicam esim araba almis bugün sureyim brnim olsun diye . Neyse eve getirdi 1 saat önce. Vitesli daha once bos alanda cok kullandim trafikte 1 kez kullanmsitim . Neyse kapinin önünden aldim arabayi 19 km sürmüşüm. Otobana ciktik tabi esimin yardimi ve anlatmalariyla komutlariyla . Ya dönüşlerde bana demiyor surdan sole donecegiz anlik soyluyor yanaş dön ben zaten acemininde acmesiyim cok zorlandim . Zorlaninca hemen saga cektirdi ssn hicbisey yapamazsin ehliyeti alirsan op basna koy herkesin karisi herseyi yapıyor sen anca evde otur bi ton ssy söyledi neyse bende cok sinir oldum üzüldüm trafikte saga cek eve ben sürücüm dedim suremezsin sen beceremezsin dedi yapicam dedim bindik .. yari yola kadar cok iyi gittim yari yoldan sonra evin yolu yokus tek serit ve karisik inisli cikisli dönüşlü bi yol engebeli . Şansıma önüme dolmus surekli durdu yolcu aldi indirdi bindirdi 3 tane kirmizi isik geldi ayrica trafik vardi durup kalkma oldu 3 kez . Tabi ayagim tam alisik olmadigindan bi kere stop ettirdim . Dönüşlerde cok zorlandim .. otobandada araba serit biraz saga kaydirdim arada . 80 le gittim ama sagdan sagdan 3. 4. Vitesle kimseyi ve kendimizi tehlikeye atmadik esimde direksiyon tuttu zaten . Neyse ole olunca ordada saga cektirdi eve götürdü beni kendi gitto sen hicbisiy yapmazsin in git filan dedi bende üzüldüm çok ağladım.. moralim cok bozuk .. siz ehliyeti olanlar ilk trafikte yogun trafikte cok mu iyiydiniz hic hatalar yapmadinizmi
Insallah darisi banaBen 3 gün hoca ile çalıştım bi yakınımla değil yani, ki zaten o zaman eşim de yoktu, sürücü kursu hocaları bi nebze de olsun daha rahat oluyorlar, 3 gün sonra artık kendim çıkabiliyodum trafiğe, şimdi şehirler arası falan git gel, normal şehir içi trafik, çok şükür 3 ay sonra bi nebze de olsun daha rahat çıkıyorsunuz panik yapmayın, bi de böle üzen yargılayan kişiler olmaması lazım tabi yanında
3 lü test gereksizmiş. 2 lide 10000 lerde çıkan risk.. 423 lerde çıktı 3 lüde.Nifty testini önerdi doktor. Yapmayacağımı bildirdim.Canım bana doktor şöyle açıkladı, 2li test yüzde 80lerde yakalıyor down sendromu durumlarını ancak 3lü testte bu dogruluk payı %60 lara iniyor ve genelde 3 lü testler sorunlu çıkıyor bebekte hiçbirşey yokken boşuna telaşlanıyor çünkü 2lü testte zaten yakalanırdı o durum dedi. 3lü testte 2liden farklı olarak AFP MOM denen bir test varmış 2li testim güzel çıktığı için 3lü yerine sadece AFP MOM bakılacak kandan.
Canım şuan gösteriliyor taktiğin ehliyet olmamali milletin karısı neler yapıyormuş milletinin karısına bu lafı dese kapının dışında bulur kendini kendini degersizlestirme sakın kendi özsaygın herzaman kalsın daha çok şey derim ama üzmek istemiyorum seni otur sakince düşün karşı taraf beye yaptığının yanlış olduğunu iletKizlar daha ehliyet sinavina girmedim sinavi kazaninca direksiyon dersi alicam esim araba almis bugün sureyim brnim olsun diye . Neyse eve getirdi 1 saat önce. Vitesli daha once bos alanda cok kullandim trafikte 1 kez kullanmsitim . Neyse kapinin önünden aldim arabayi 19 km sürmüşüm. Otobana ciktik tabi esimin yardimi ve anlatmalariyla komutlariyla . Ya dönüşlerde bana demiyor surdan sole donecegiz anlik soyluyor yanaş dön ben zaten acemininde acmesiyim cok zorlandim . Zorlaninca hemen saga cektirdi ssn hicbisey yapamazsin ehliyeti alirsan op basna koy herkesin karisi herseyi yapıyor sen anca evde otur bi ton ssy söyledi neyse bende cok sinir oldum üzüldüm trafikte saga cek eve ben sürücüm dedim suremezsin sen beceremezsin dedi yapicam dedim bindik .. yari yola kadar cok iyi gittim yari yoldan sonra evin yolu yokus tek serit ve karisik inisli cikisli dönüşlü bi yol engebeli . Şansıma önüme dolmus surekli durdu yolcu aldi indirdi bindirdi 3 tane kirmizi isik geldi ayrica trafik vardi durup kalkma oldu 3 kez . Tabi ayagim tam alisik olmadigindan bi kere stop ettirdim . Dönüşlerde cok zorlandim .. otobandada araba serit biraz saga kaydirdim arada . 80 le gittim ama sagdan sagdan 3. 4. Vitesle kimseyi ve kendimizi tehlikeye atmadik esimde direksiyon tuttu zaten . Neyse ole olunca ordada saga cektirdi eve götürdü beni kendi gitto sen hicbisiy yapmazsin in git filan dedi bende üzüldüm çok ağladım.. moralim cok bozuk .. siz ehliyeti olanlar ilk trafikte yogun trafikte cok mu iyiydiniz hic hatalar yapmadinizmi
Benimde son 1 haftadir oyle yanma yok ama zor yapiyorum bide cok sık tuvaletim geliyor yarin tahlil vericem.. hem kan hem idrar bakalim ne cikacak..İyi akşamlar kızlar. İdrarımı yaparken kasıklarıma kramp giriyor çok. Yani böyle idrar yolları enfeksiyonu gibi yanma sızlama değil. Kasıklarım ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı
Ayy bu anlattığın tam o şekilde banada oluyor, sanki günlerdir turuyormuşum gibi bir doluluk hissi. İdrar yolu iltihabı mı demek oluyormuş canım?Sanki idrarını günlerce tutmuşsun da yaparken o yüzden ağrı giriyor gibi mi yani nasıl anlatsam bilemedim ama bu anlattığın sanırım bana da oluyor
Kuzum ben henüz doktora sormadım. Ama sık sık olmadığı için de çok üstüne düşmedim.Ayy bu anlattığın tam o şekilde banada oluyor, sanki günlerdir turuyormuşum gibi bir doluluk hissi. İdrar yolu iltihabı mı demek oluyormuş canım?
Canım az daha sabır çok kritik bir dönemdeyiz 2 ay daha bir olan bitene bakmak laizm tatilciler döndü çocuklar okula başladı okullar boşuna haftadan bir değil semptomlar çıkarsa veliler yollamasin diye diyeceğim o ki çok yüksek bir patlama bekleniyor annem hastanede çalışıyor çoğu kişiyi eve yolluyorlar evde tedavi ediliyormuş onlarda evde mi dışarda mi belli değil çoğu kişi dışarda dir eminimKızlar ailemin yanına gitmek istiyorum 4 aydır görmüyorum ama vaka sayısı çok olan bir şehirdeler ablam ise gidiyor evden bir tek çıkan o. Komşular akrabalar hep pozitif ölenler var. Ben giderim birşey olur diye çok korkuyorlar haliyle ama çok bunaldim daha ne zaman görebilirim doğuma gelebilirler mı O bile belli değil son 3 ay gidemem zaten onlarda gelecek durunda değiller şu anda. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz yakinda degil gidersem eşim bırakıp alır arabayla gitmek sıkıntı değil ama kafam çok karışık