- 20 Temmuz 2020
- 219
- 416
- 34
Canım benim doktor üzerine basa basa bunların bir kesinliği yok sadece tarama amaclı yapılıyor tek amacımız yuksek riskli çıkanları doğru yönlendirmek en kesini amniyosentez o da isteğe bağlı istiyorsan yaptır sen bilirsin kesin sonuç istiyorsan dedi. 3lu ve 4 lu 'yu sordum onlar da kesin değil onlar yerine iyi bir profesörün ismini verdi ona git ayrıntılı ultrason için daha iyi bilgi sahibi olursun dedi. Fikirlerine çok güveniyorum doktorumun bu çok önemli bence. Eğer yaptır deseydi diğer testleri de yatırırdım. Her doktor aynı düşünmüyor canım maalesef o yüzden senin ne kadar güvendiğin önemli bence nasıl için rahat edecekce öyle yap önemli olan bizim iç huzurumuz gerisini boşver.Gözün aydın canım. Neden bazı Dr lar korkutuyor anlamıyorum. Bnm yeni gittiğim Dr 2li sonuclarım iyi dedi 3lü var sırada dedi. Ben yaptırmak istemiyorum dedim siz bilirsiniz sonra Allah korusun Bi sorun cıkarsa ben dedim siz yaptırmadınız die hatırlatırım dedi. 2li de görünmeyip 3lüde cıkan birsürü olumsuzluk olabılıyor dedi. Gerçi başhekim yardımcısı hastanesi para kazansın istiyor olabılır belki bilmiyorum ama bende ayrıntılıyı beklicem. 2li yaptırdığıma bile pişman oldum yani.
Bende gecen sene marttan ekime kdr 20 kilo verdim haziranda hamile.kaldim 3.5 kilo almisim ondan önce de 4 unu geri almıştım zatenBen senin kadar spor, yürüyüş yapamıyorum canım gündüz çalışıyorum akşam eve gidince de yemek ve kızımı arkadaşlarının yanına çıkarıyorum anlayacağın kendime ayırdığım vakit sıfır. Hamile kalmadan önce diyetteydim ciddi bir şekilde ilerliyordum doktorum etkileyeceğini söyledi.Bundan sonra dikkat et daha hızlı kilo alacaksın dedi. Annemi durdurabilirsem
Bu sabah ac tartildim doktorun kantar fazla tartıyor ya toplam 3.3 kilo almisim bende . Dahada dikkat edicem bundan sonr . Doktorlarin önerdiği ve istedigi gibi kilo almamaya calisip spora devamBen canim, 5 kilo aldim..
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım cevaplarin icin iyiki sormuşum buraya yoksa çatlak kremini flan sonra sonra başlardım
Canım benim doktor üzerine basa basa bunların bir kesinliği yok sadece tarama amaclı yapılıyor tek amacımız yuksek riskli çıkanları doğru yönlendirmek en kesini amniyosentez o da isteğe bağlı istiyorsan yaptır sen bilirsin kesin sonuç istiyorsan dedi. 3lu ve 4 lu 'yu sordum onlar da kesin değil onlar yerine iyi bir profesörün ismini verdi ona git ayrıntılı ultrason için daha iyi bilgi sahibi olursun dedi. Fikirlerine çok güveniyorum doktorumun bu çok önemli bence. Eğer yaptır deseydi diğer testleri de yatırırdım. Her doktor aynı düşünmüyor canım maalesef o yüzden senin ne kadar güvendiğin önemli bence nasıl için rahat edecekce öyle yap önemli olan bizim iç huzurumuz gerisini boşver.
Bu sabah ac tartildim doktorun kantar fazla tartıyor ya toplam 3.3 kilo almisim bende . Dahada dikkat edicem bundan sonr . Doktorlarin önerdiği ve istedigi gibi kilo almamaya calisip spora devam
Ya grupca bi boyle bisiy cıktı.. he dakka bebisleri goremeyiz zaten bi rahatlamamiz lazim niye kotu olsun canım iyidir gayet.. bu kdr kotu düşünce kotuluk getirir olumlu düşün canım lütfen.. yiyecek ekmekleri varsa yasayacaklar dogacaklar .. iyidir sen icini rahat tutsana .. kontrolde görünce rahatlarsin ama o zamana kadar surekli bu düşüncelere dalip dalip gitme iyi olduğunu kendine soyls tekrar et onunla konuş sev annesiKizlar bu saatte uyandim yine icime de vesvese geldi bayadir bebegi gormuyodum kendimi hep teskin ediyorum ama su an edemedim icim icimi yiyor iyi mi acaba diye
Evet doktordaki benide 1 kilo fazla tartıyor bugun ac tartılınca evde bende fark ettim . Bende hiçbi sorun olmadi istah tavan yaptı ondan olduBen kilo almadım sanıyodum evdeki tartıya göre ama doktorunkinde almışım 1 kilo. Fazla bencede doktordakiler. Benim ilk 3 ayım zor geçti.. Bundan sonra alabilceğimi düşünüyorum.. Mide ekşimesi ve yanması çok oldu ilk ayımda sebebim bu esasen
Saglikli olsun ins gönlüne gore versin RabbimHayırlı ve sağlık olsun inşallah da bu kez gönlümden geçen erkek
Hepsi gecmez yaziyo internette ondsn uzuldumyaAynen benimde oldu cok degil ama diz üstümde önde görüyorum yani önceden sadece arkada popoda olurdu kilo aldım diye sanıyodum ama araştırdım östrojendenmiş. Telaş yapma hamilelikten sonra geçer niye okdr üzüldün
Ya ben hiç hissetmiyorum geçen birşey hissettim ama emin değilim ilk gebelik olduğu için biraz daha zamanım var ama herşeyi için endişe ediyorum gerçekten genel sağlığı ile ilgili bilgi alamamak zorladı beni bu ay. Az kaldı salı gününe diyorum umarım herşey yolundadır.Ben bariz hareket hissetmiyorum ama sol tarafta bebeğim o kısımda kasılma gibi sertleşme hissediyorum bunu dışardan başka bir el hissedemez. Az önce otobüste hissettim mesela, kahvaltı edip çıktım sanırım uyumuyordu.
İnşallah sert tekmlerini de popolarını dikmelerini de hissedecezStres yapmadan geçirelim.
Bende başka korkular var ya çocuğumun beyni, vücudunda bir engel olursa korkularım bu. İlk çocukta aklıma getirmiyordum sanırım bilinçlendikçe kaygılarda farklı yöne kayıyor
Oyyy sağlıkla gelsin inşallah annesiKızlar günaydın bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolundaymış. 4 kilo aldığımı duyunca çok almışsın dedi o biraz moralimi bozdu daha dikkatli olucam bundan sonra. 3lu ve 4lu testtense ayrıntılı ultrasona git dedi 2linin sonucları iyi görünüyor diğerlerine gerek yok dedi. Cinsiyetimiz de değişmedi baya gösterdi ultrason resmi bile var@KurkmantoluSero canim listeye ekleme yapabilirsin artık cinsiyet erkek
Ay inşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucagimizaOyyy sağlıkla gelsin inşallah annesiikili testte risk düşük çıkınca bize de direk ayrıntılı ultrason istedi diğerlerine gerek duymadı
Ben de ondan diye düşünüyorum bacak aram da ağrıyor kemiğiM Muallimezzz benimde cok ağrıyor bu ara cnm dun yatakta dönerken kalakaldım öyle bir agrı girdi ki. Hamilelikle beraber vegan oldum ben ona yoruyorum kalsiyum eksikliğinden diye düşünüyorum
Ben hala sebze yemegi yiyemiyorum, pilav, makarna ekmek yeni yeni corba icmeye basladim, salata falan da yiyemiyorum bakalim hayirlisi:)Bu sabah ac tartildim doktorun kantar fazla tartıyor ya toplam 3.3 kilo almisim bende . Dahada dikkat edicem bundan sonr . Doktorlarin önerdiği ve istedigi gibi kilo almamaya calisip spora devam
Gozun aydin canim, hayirli olsunKizlar sabah kontrolm vardi cook sukur hersey yolunda 16+1 gunluk cikti ult.kesin kiz artik eminizisimde elisa dusunuyoruz
Tesekur ederimGozun aydin canim, hayirli olsun
Yok ben de aynen boyle dusunuyorim cok rahatt bir iki gundur boyleyimYa grupca bi boyle bisiy cıktı.. he dakka bebisleri goremeyiz zaten bi rahatlamamiz lazim niye kotu olsun canım iyidir gayet.. bu kdr kotu düşünce kotuluk getirir olumlu düşün canım lütfen.. yiyecek ekmekleri varsa yasayacaklar dogacaklar .. iyidir sen icini rahat tutsana .. kontrolde görünce rahatlarsin ama o zamana kadar surekli bu düşüncelere dalip dalip gitme iyi olduğunu kendine soyls tekrar et onunla konuş sev annesi
Bende 3 hafta olacak görmeyeli zor durdum gitmemek için.. ilk defa bu kadar uzun süre görmedim kontrolüm salı günügerçekten beklemek sıkıntı. Hareket etmeye başlasalar biraz daha az evhamlanirim diye düşünüyorum