2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktor üzerine basa basa bunların bir kesinliği yok sadece tarama amaclı yapılıyor tek amacımız yuksek riskli çıkanları doğru yönlendirmek en kesini amniyosentez o da isteğe bağlı istiyorsan yaptır sen bilirsin kesin sonuç istiyorsan dedi. 3lu ve 4 lu 'yu sordum onlar da kesin değil onlar yerine iyi bir profesörün ismini verdi ona git ayrıntılı ultrason için daha iyi bilgi sahibi olursun dedi. Fikirlerine çok güveniyorum doktorumun bu çok önemli bence. Eğer yaptır deseydi diğer testleri de yatırırdım. Her doktor aynı düşünmüyor canım maalesef o yüzden senin ne kadar güvendiğin önemli bence nasıl için rahat edecekce öyle yap önemli olan bizim iç huzurumuz gerisini boşver.

Bende gecen sene marttan ekime kdr 20 kilo verdim haziranda hamile.kaldim 3.5 kilo almisim ondan önce de 4 unu geri almıştım zaten

Bende katılıyorum. İlk ikiliyi öğrendiğimde sonucum riskli olunca doktorlarım diğer testlere ve fetal dnaya yönlendirdi. Ama içim nedense yine test yaptırıp kendimi başka sıkıntılı bi sürece sokmamaktan yana olmasına rağmen doktorların ısrarla yönlendirmesi canımı sıkmıştı. En son perinatalog gerekli görmedi testlerin hiç birini. Hepsi bir olasılık ve şuan anne karnında yapılabilecek bişe yok dedi. Böyle olunca içim dahada rahatladı her doktor farklı.. Güvendiğin içine sinen kim varsa onu dinle.. son doktorumun beni oldukça ikna etti düşünceleri..

Bu sabah ac tartildim doktorun kantar fazla tartıyor ya toplam 3.3 kilo almisim bende . Dahada dikkat edicem bundan sonr . Doktorlarin önerdiği ve istedigi gibi kilo almamaya calisip spora devam

Ben kilo almadım sanıyodum evdeki tartıya göre ama doktorunkinde almışım 1 kilo. Fazla bencede doktordakiler. Benim ilk 3 ayım zor geçti.. Bundan sonra alabilceğimi düşünüyorum.. Mide ekşimesi ve yanması çok oldu ilk ayımda sebebim bu esasen

Kizlar bu saatte uyandim yine icime de vesvese geldi bayadir bebegi gormuyodum kendimi hep teskin ediyorum ama su an edemedim icim icimi yiyor iyi mi acaba diye
Ya grupca bi boyle bisiy cıktı.. he dakka bebisleri goremeyiz zaten bi rahatlamamiz lazim niye kotu olsun canım iyidir gayet.. bu kdr kotu düşünce kotuluk getirir olumlu düşün canım lütfen.. yiyecek ekmekleri varsa yasayacaklar dogacaklar .. iyidir sen icini rahat tutsana .. kontrolde görünce rahatlarsin ama o zamana kadar surekli bu düşüncelere dalip dalip gitme iyi olduğunu kendine soyls tekrar et onunla konuş sev annesi

Evet doktordaki benide 1 kilo fazla tartıyor bugun ac tartılınca evde bende fark ettim . Bende hiçbi sorun olmadi istah tavan yaptı ondan oldu

Ya ben hiç hissetmiyorum geçen birşey hissettim ama emin değilim ilk gebelik olduğu için biraz daha zamanım var ama herşeyi için endişe ediyorum gerçekten genel sağlığı ile ilgili bilgi alamamak zorladı beni bu ay. Az kaldı salı gününe diyorum umarım herşey yolundadır.
Allah korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikili test yaptırmış mıydın hatırlayamadım da?

Oyyy sağlıkla gelsin inşallah annesi ikili testte risk düşük çıkınca bize de direk ayrıntılı ultrason istedi diğerlerine gerek duymadı

Oyyy sağlıkla gelsin inşallah annesi ikili testte risk düşük çıkınca bize de direk ayrıntılı ultrason istedi diğerlerine gerek duymadı
Ay inşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza Canım bu arada sen demir ilacını soruyordun geçenlerde bana da bugün verdi magnezyumla birlikte . Daha önce kullanmamıştım yüksek ihtimalle sana da sıradaki kontrolde verecektir.

Bu sabah ac tartildim doktorun kantar fazla tartıyor ya toplam 3.3 kilo almisim bende . Dahada dikkat edicem bundan sonr . Doktorlarin önerdiği ve istedigi gibi kilo almamaya calisip spora devam
Ben hala sebze yemegi yiyemiyorum, pilav, makarna ekmek yeni yeni corba icmeye basladim, salata falan da yiyemiyorum bakalim hayirlisi:)

Yok ben de aynen boyle dusunuyorim cok rahatt bir iki gundur boyleyim

İyidir inşallaaah kötü haberler duyunca insan endişeleniyor ama gidince güzel güzel görürsün
Ben bu hafta hissetmeye başladım 17+4 te falan. özellikle oturunca ve yatınca hareketleniyor ama ilkinde 19. haftayı bulmuştu hissetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…