2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim boynumda çok uzun değil 1.66
Yine iyiymiş ya ben 1.56 boyundayımm 47 kg ile evlenip 3 sene içinde 20 kg aldım nasıl oldu bilmiyorum görenler inanmıyor o kadar aldığıma hatta kilomu göstermiyormuşum ama kıyafetlerim öyle demiyor XS giyerken artık L bile alıyorum
Gülüyorum bakma bu durum beni üzüyor. Gebelikte alacağım kiloyu takmıyorum ama, sadece aşırı almamaya çalışıyorum o kadar. Gerektiği kadar alayım istiyorum. Daha hiç yememden içmemden kısmadım ama kilo da almadım bakalım ilerleyen süreç nasıl olacak

Kızlar emzirirken de çok güzel kilo veriliyor tabi süt olsun diye yediklerinizi abartmazsanız
Başımda bunu ye süt yapar şunu iç süt yapar diyen aile büyükleri olacağına çok eminim en güzel su içmek yapar diyorlar doğru mudur? Sütüm olmaz diye de korkuyorum eğer böyle bir sorunum olursa o an ki psikoloji ile doğru bulmasam da tencere tencere hoşaf içerim gibi geliyor

İnşAllah en az hasarla atlatırız canım ne kadar az o kadar iyi ben de kısmıyorum sadece saate dikkat ediyorum çok geç yemiyorum

Evet doğru su su su diyorum

İnşAllah en az hasarla atlatırız canım ne kadar az o kadar iyi ben de kısmıyorum sadece saate dikkat ediyorum çok geç yemiyorum
İnşallah kuzum eşimin işten geliş saatleri hergun değişiyor ama genelde 7den sonra geliyor biz hep yenmemesi gereken saatte yemek yiyoruz malesef

Yavas yavas duzelmeye başlar bence 4.ay ile beraber canım olsun sonucta senin elinde olan bi durum degil

Kızlar ailemin yanına gitmek istiyorum 4 aydır görmüyorum ama vaka sayısı çok olan bir şehirdeler ablam ise gidiyor evden bir tek çıkan o. Komşular akrabalar hep pozitif ölenler var. Ben giderim birşey olur diye çok korkuyorlar haliyle ama çok bunaldim daha ne zaman görebilirim doğuma gelebilirler mı O bile belli değil son 3 ay gidemem zaten onlarda gelecek durunda değiller şu anda. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz yakinda degil gidersem eşim bırakıp alır arabayla gitmek sıkıntı değil ama kafam çok karışık

Allah yardimciniz olsun ama bence gitmeyin hamilesiniz bebegi dusunun ah bitseydi su illet

Bence hicc takmayin fazla abartmayin yeter ben ilk gebelikte 75 le hamile kalip 100 e ciktim karnim harita gbi oldu bacaklarm gogslerim heryerim catlamisti sonra bir zayifladm gibegim topladi o catlaklarm bembeyaz oldu gobegimdekiler ve diger yerler kayboldu geciyor be bebisler saglikli dogsun yeter saglikli olani yemeyi ogrndim hamilede olsam hayir diyorm yemiycem tadini biliyorum saglikli seyler tuketiyorm ilk gebelikte insan biraz cahil oluyo cani ne isterse yiyor ama veriliyor kilolar

Evet canım bol bol su içmek gerekiyor ben birde süt yapan çaylardan içiyordum bol sıvı en güzel süt yapıyor. Süt olur canım hiç endişe etme emzirdikçe de sütün artar bebek getirir sütü

Ben de senin gibi düşünüyorum kendime dikkat ediyorum ama ettiğim halde kilo alsam da çatlasam da dert değil yeterki bebeklerimiz sağlıkla doğsun. kilo alınır verilir ne de olsa.

Evet canım bol bol su içmek gerekiyor ben birde süt yapan çaylardan içiyordum bol sıvı en güzel süt yapıyor. Süt olur canım hiç endişe etme emzirdikçe de sütün artar bebek getirir sütü
Amiiin ya inşallah rezene içiyordu bebeği olan arkadaşım o süt yapsın diye miydi şimdi çay deyince aklıma geldi

12 kilo aldım ilk gebelikte çatlamadık yerim kalmadı

Cok zor bi karar bu benim ailem farkli sehirde yasiyorlar ramazan bayraminda gidemedim kurban bayraminda onlar geldiler yanima.. sanirim bi de doguma gelirler.. acikcasi onlar gelmeseydi ben gidemezdim ailesine cok duskun bir insanim ama bebegi riske atmak istemedim

Kizlar daha ehliyet sinavina girmedim sinavi kazaninca direksiyon dersi alicam esim araba almis bugün sureyim brnim olsun diye . Neyse eve getirdi 1 saat önce. Vitesli daha once bos alanda cok kullandim trafikte 1 kez kullanmsitim . Neyse kapinin önünden aldim arabayi 19 km sürmüşüm. Otobana ciktik tabi esimin yardimi ve anlatmalariyla komutlariyla . Ya dönüşlerde bana demiyor surdan sole donecegiz anlik soyluyor yanaş dön ben zaten acemininde acmesiyim cok zorlandim . Zorlaninca hemen saga cektirdi ssn hicbisey yapamazsin ehliyeti alirsan op basna koy herkesin karisi herseyi yapıyor sen anca evde otur bi ton ssy söyledi neyse bende cok sinir oldum üzüldüm trafikte saga cek eve ben sürücüm dedim suremezsin sen beceremezsin dedi yapicam dedim bindik .. yari yola kadar cok iyi gittim yari yoldan sonra evin yolu yokus tek serit ve karisik inisli cikisli dönüşlü bi yol engebeli . Şansıma önüme dolmus surekli durdu yolcu aldi indirdi bindirdi 3 tane kirmizi isik geldi ayrica trafik vardi durup kalkma oldu 3 kez . Tabi ayagim tam alisik olmadigindan bi kere stop ettirdim . Dönüşlerde cok zorlandim .. otobandada araba serit biraz saga kaydirdim arada . 80 le gittim ama sagdan sagdan 3. 4. Vitesle kimseyi ve kendimizi tehlikeye atmadik esimde direksiyon tuttu zaten . Neyse ole olunca ordada saga cektirdi eve götürdü beni kendi gitto sen hicbisiy yapmazsin in git filan dedi bende üzüldüm çok ağladım.. moralim cok bozuk .. siz ehliyeti olanlar ilk trafikte yogun trafikte cok mu iyiydiniz hic hatalar yapmadinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…