- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Keşke arada olsa benim çok sık oluyor kopacak gibi hemdeKızlar arada bel ağrnız oluyor mu
3.gebeliğim bana göre hissediyorum doktora göre bağırsak hareketi ve gaz
Magnezyum hangi marka
Bel bacak sirt magnezyum ve kalsiyumun sonra azaldı ama.Kızlar arada bel ağrnız oluyor mu
Aynen benimde oldu cok degil ama diz üstümde önde görüyorum yani önceden sadece arkada popoda olurdu kilo aldım diye sanıyodum ama araştırdım östrojendenmiş. Telaş yapma hamilelikten sonra geçer niye okdr üzüldünKizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi
Benim bu ara adet olacakken olan bel ve alt karin agrim oluyorKızlar arada bel ağrnız oluyor mu
Hayırlı ve sağlık olsun inşallah da bu kez gönlümden geçen erkekAmin cnm bunudami kiz istiosun
Aynen benim de öyle canımBenim bu ara adet olacakken olan bel ve alt karin agrim oluyor
Benim 12. 13. Haftamda oldu. Çok yoğun bi ağrı idi. Normalmiş. Sonradan geçti.Kızlar arada bel ağrnız oluyor mu
Adet olacak gibi ağrı gidip çıkıyorBenim 12. 13. Haftamda oldu. Çok yoğun bi ağrı idi. Normalmiş. Sonradan geçti.
Normal dedi dr, çok uzun sürerse sorun dr unuza, belki mineral eksikligindendir.Adet olacak gibi ağrı gidip çıkıyor
Teşekkür ederim canım cevaplarin icin iyiki sormuşum buraya yoksa çatlak kremini flan sonra sonra başlardımYok cnm onu simdiden kullanmaya gerek yok doguma yakin 15 20 gun kala diyorlar suan cok cok erken onunda bi markasi vardi unuttum simdi o da biraz pahaliydi ama daha cok erken
Kacinci haftada basladin hem göbek hem göğüs icin yara olmasını istemiyorum yara olduğunda falan zor oluyormuş emzirme durumu ben ozmn simdiden hindistan cevizi yağına basliyim krem gelince onada başlarım teşekkür ederim bu arada cevaplarınız icin neler öğreniyorumAz kaldı biraz daha sabredelim dün hissettiğim şey bebeğim miydi acaba diye de çok merak ediyorum
Arkadaş yazana kadar bende seninle duyduğumu paylaşayım. Vücudum için hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir ebenin videosuna denk geldim şans eseri o da göğüs uçları içinde doğuma kadar hindistan cevizi yağının iyi geldiğini söylüyordu yani göğüsler içinde onu kullanıyorum
Bir de tecrübeli anneler diyor ki lansinoh kremi doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. Ben de doğuma 1 ay kala nasipse başlayacağım çok faydasını görmüşler bu kremin. Doğumdan sonra da devam etmişler tabii, bebek emince de sorun olmuyormuş temizlenmeden de kullanılan bi keremmiş.
Canım kötü düşünme lütfen.bak eşim geçen gün Dr şikayet etti beni işte çok kuruo kafasında die. Dr bana pozitif olun ki pozitif geçsin gebeliğin iz dedi. İlk bebeği kaybettiğim için daha da vesvese yapıom ama Allah bana bu bebeği nasip etmişse kucagıma alcam inşallahKizlar bu saatte uyandim yine icime de vesvese geldi bayadir bebegi gormuyodum kendimi hep teskin ediyorum ama su an edemedim icim icimi yiyor iyi mi acaba diye
Hamileyken çalışmak zorlar eşine rica et sürsün halin yoksa gece yatarken hem sende dinlenmiş olursunCok dogru ama ben cok yoruluyorum, aksama kadar calis aksam sadece yatmak istiyorumneyse pasa pasa surucez:)
Bende varımBnde öğrenemynlerdenmmm