- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Amin canım yaa inşallahİyidir inşallaaah kötü haberler duyunca insan endişeleniyor ama gidince güzel güzel görürsün
Ben bu hafta hissetmeye başladım 17+4 te falan. özellikle oturunca ve yatınca hareketleniyorama ilkinde 19. haftayı bulmuştu hissetmem
Amiiin kuzum❤ Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten merak ettiğim bir konu böyle yazınca içim rahatlıyor belki benim doktorum da bu kontrolümüzde verir diyorum. Eğer vermezse soracağım ama kesinAy inşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucagimizaCanım bu arada sen demir ilacını soruyordun geçenlerde bana da bugün verdi magnezyumla birlikte . Daha önce kullanmamıştım yüksek ihtimalle sana da sıradaki kontrolde verecektir.
Et ye protein tarzi makarna pilav cok zararli cnm hicbi besin kaliteside yokBen hala sebze yemegi yiyemiyorum, pilav, makarna ekmek yeni yeni corba icmeye basladim, salata falan da yiyemiyorum bakalim hayirlisi:)
Kizlar sabah kontrolm vardi cook sukur hersey yolunda 16+1 gunluk cikti ult.kesin kiz artik eminizisimde elisa dusunuyoruz
Kac haftaliksinizBizde cinsiyet öğrensek de isim telaşına başlasak :) bi kız diyolar bi erkek fevrim döndü :))
Koltuk falan çekmiyorum ama temizlik yaparken halılarımı rulolayıp sürüklüyorum ben de. Koltuklar çok ağır çekmeye korkuyorum dikkat et kendine sen deTemizlik yaptim baya yoruldumm koltuk filan cektim hali kaldirdim rulolayip cok agir degildi surukledim yani kaldırdım derkdn hemen cok az mesafe bsey olmz dimiya
Cok yormadsn kendimi yapmya çalıştım ozellikle yatak odasi bya kirlenmiş baya ugrsstim tertemiz olduuKoltuk falan çekmiyorum ama temizlik yaparken halılarımı rulolayıp sürüklüyorum ben de. Koltuklar çok ağır çekmeye korkuyorum dikkat et kendine sen de
Eline sağlık kuzum dikkat et ama zorlama bel bölgeni çok ❤Cok yormadsn kendimi yapmya çalıştım ozellikle yatak odasi bya kirlenmiş baya ugrsstim tertemiz olduu
Kac haftaliksiniz
Aç karnına tartı değişir canım ben doktora tok gidiyorum tok karnına tartıldığımla kıyaslıyorum sen doktora aç karnına mı gidiyorsunEvet doktordaki benide 1 kilo fazla tartıyor bugun ac tartılınca evde bende fark ettim . Bende hiçbi sorun olmadi istah tavan yaptı ondan oldu
Simdide oglana yemek gonderdim dinleniyorumEline sağlık kuzum dikkat et ama zorlama bel bölgeni çok ❤
Ya ben hiç hissetmiyorum geçen birşey hissettim ama emin değilim ilk gebelik olduğu için biraz daha zamanım var ama herşeyi için endişe ediyorum gerçekten genel sağlığı ile ilgili bilgi alamamak zorladı beni bu ay. Az kaldı salı gününe diyorum umarım herşey yolundadır.
Allah korusun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikili test yaptırmış mıydın hatırlayamadım da?
Oyyy sağlıkla gelsin inşallah annesiikili testte risk düşük çıkınca bize de direk ayrıntılı ultrason istedi diğerlerine gerek duymadı
Ac sayılırdim cnm dogru ac tok değişiyorAç karnına tartı değişir canım ben doktora tok gidiyorum tok karnına tartıldığımla kıyaslıyorum sen doktora aç karnına mı gidiyorsun
Çok şükür canım aynen dediğin gibi birşey olursa korkusu çok başka ve ben bebeğimi 2 buçuk yıl kadarlık bir zamandır bekliyordum tedavi ile oldu stresim endişelerim çok önceden başladı hamileyim bin şükür ama stresim bir nebze azalmıyor git gide korkuyorum. Herzaman derim önceden bebeğim olmuyor diye üzülüyordum ama artık var ve varken kaybetme korkusu daha bir başka rabbim kimseye vermesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bir an önce doğum zamanı gelse diyorum yoksa düşüncelerim sebebi ile huni takacağımYaptırdım canım şükür sonucu güzeldi. Annelik işte ya birşey olursa korkusu hamilelikte daha başlıyor. Rahat bir anne olamadım olmamada ben
Oh yarasınn. Benimde canım dev bir patates tabağı istedi şimdi kızartacağımSimdide oglana yemek gonderdim dinleniyorum
Bende bu yüzden özellikle hep aç gidiyorum. İlk doktorda tartıma ac karına çıkmıştım öyle devam etsin dedimAç karnına tartı değişir canım ben doktora tok gidiyorum tok karnına tartıldığımla kıyaslıyorum sen doktora aç karnına mı gidiyorsun
Ben et yiyemiyorum maalesefEt ye protein tarzi makarna pilav cok zararli cnm hicbi besin kaliteside yok
Kesinlikle kuzu ben hep tok gidiyorum şuana kadar aynı kilodayım ama kilolu hamile kaldım 75 kilo hedefim 10 kilo ile tamamlamakBende bu yüzden özellikle hep aç gidiyorum. İlk doktorda tartıma ac karına çıkmıştım öyle devam etsin dedimgiydiğimiz kıyafetlerden bile fark ediyor
Benimde boyuma göre kilom fazlaydı 67 ile hamile kaldım 65e düştüm geçen bi tartılayım dedim 66 olmuşum salı doktora gidince kaç çıkacağım merak ediyorumKesinlikle kuzu ben hep tok gidiyorum şuana kadar aynı kilodayım ama kilolu hamile kaldım 75 kilo hedefim 10 kilo ile tamamlamak
Valla kuzu ilk gebelikte 12 kilo ile tamamladım doğum sonrası 40 gün içinde hepsini verdim ben mart ayında negatif tüp bebek denemem oldu sonra vitamin takviyesi başladım haziranda tekrar başladım tüp bebeğe ilaçlar iğneler çok şişirdi beni 70 tim 75 oldum marttan hazirana kadarBenimde boyuma göre kilom fazlaydı 67 ile hamile kaldım 65e düştüm geçen bi tartılayım dedim 66 olmuşum salı doktora gidince kaç çıkacağım merak ediyorumşimdilik bende kilo konusunda iyi gidiyorum ama bir anda alacağım galiba senin gibi 10 kg hedef koydum bakalım
Bu arada benim boynumda çok uzun değil 1.66Benimde boyuma göre kilom fazlaydı 67 ile hamile kaldım 65e düştüm geçen bi tartılayım dedim 66 olmuşum salı doktora gidince kaç çıkacağım merak ediyorumşimdilik bende kilo konusunda iyi gidiyorum ama bir anda alacağım galiba senin gibi 10 kg hedef koydum bakalım