2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım yaa inşallah Ah ne güzel darısı benim de başıma inşallah azıcık daha zamanı var diye hissetme konusunda stres yapmıyorum neden hissetmiyorum diye. Sadece hareket etse sağlığı için daha az endişe duyarım diye istiyorum. Herşeyin bir zamanı var ama sabırsızlık işte.
Amiiin kuzum❤ Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten merak ettiğim bir konu böyle yazınca içim rahatlıyor belki benim doktorum da bu kontrolümüzde verir diyorum. Eğer vermezse soracağım ama kesin

Temizlik yaptim baya yoruldumm koltuk filan cektim hali kaldirdim rulolayip cok agir degildi surukledim yani kaldırdım derkdn hemen cok az mesafe bsey olmz dimiya

Temizlik yaptim baya yoruldumm koltuk filan cektim hali kaldirdim rulolayip cok agir degildi surukledim yani kaldırdım derkdn hemen cok az mesafe bsey olmz dimiya
Koltuk falan çekmiyorum ama temizlik yaparken halılarımı rulolayıp sürüklüyorum ben de. Koltuklar çok ağır çekmeye korkuyorum dikkat et kendine sen de

Yaptırdım canım şükür sonucu güzeldi. Annelik işte ya birşey olursa korkusu hamilelikte daha başlıyor. Rahat bir anne olamadım olmamada ben

Yaptırdım canım şükür sonucu güzeldi. Annelik işte ya birşey olursa korkusu hamilelikte daha başlıyor. Rahat bir anne olamadım olmamada ben
Çok şükür canım aynen dediğin gibi birşey olursa korkusu çok başka ve ben bebeğimi 2 buçuk yıl kadarlık bir zamandır bekliyordum tedavi ile oldu stresim endişelerim çok önceden başladı hamileyim bin şükür ama stresim bir nebze azalmıyor git gide korkuyorum. Herzaman derim önceden bebeğim olmuyor diye üzülüyordum ama artık var ve varken kaybetme korkusu daha bir başka rabbim kimseye vermesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bir an önce doğum zamanı gelse diyorum yoksa düşüncelerim sebebi ile huni takacağım
Simdide oglana yemek gonderdim dinleniyorum
Oh yarasınn. Benimde canım dev bir patates tabağı istedi şimdi kızartacağım biliyorum biliyorumm kızartmalar pek de faydalı değil ama can bu çekiyor

Aç karnına tartı değişir canım ben doktora tok gidiyorum tok karnına tartıldığımla kıyaslıyorum sen doktora aç karnına mı gidiyorsun
Bende bu yüzden özellikle hep aç gidiyorum. İlk doktorda tartıma ac karına çıkmıştım öyle devam etsin dedim giydiğimiz kıyafetlerden bile fark ediyor

Et ye protein tarzi makarna pilav cok zararli cnm hicbi besin kaliteside yok
Ben et yiyemiyorum maalesef tavuk da ne kadar saglikli tartisilir, baligi da 2 haftadir tuketmeye calisiyorum ama kokusu beni mahvediyo.. bulantilardan dolayi karbonhidrat disinda cok bisi tuketemedim 4 ay.. yoksa farkindayim faydali bisi olmadiginin ama artik yapacak bisi yok :) onumuzdeki aylara bakacagiz..

Kesinlikle kuzu ben hep tok gidiyorum şuana kadar aynı kilodayım ama kilolu hamile kaldım 75 kilo hedefim 10 kilo ile tamamlamak
Benimde boyuma göre kilom fazlaydı 67 ile hamile kaldım 65e düştüm geçen bi tartılayım dedim 66 olmuşum salı doktora gidince kaç çıkacağım merak ediyorum şimdilik bende kilo konusunda iyi gidiyorum ama bir anda alacağım galiba senin gibi 10 kg hedef koydum bakalım

Valla kuzu ilk gebelikte 12 kilo ile tamamladım doğum sonrası 40 gün içinde hepsini verdim ben mart ayında negatif tüp bebek denemem oldu sonra vitamin takviyesi başladım haziranda tekrar başladım tüp bebeğe ilaçlar iğneler çok şişirdi beni 70 tim 75 oldum marttan hazirana kadar

Bu arada benim boynumda çok uzun değil 1.66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…