2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir an önce hareketlensin doktorum 3-4 hafta sonra gel dedi daha 10 gün oldu ama ben dayanamayacağım . Psikolojik olarak rahatlamam lazım

Sürekli belirti aramak da yoruyor insanı . Düşünmekten egzamam iyice azdı . Ah rahatça bi gebeliğin tadını çıkarabilsem keşke

Bir an önce hareketlensin doktorum 3-4 hafta sonra gel dedi daha 10 gün oldu ama ben dayanamayacağım . Psikolojik olarak rahatlamam lazım
Bende 3 hafta olacak görmeyeli zor durdum gitmemek için.. ilk defa bu kadar uzun süre görmedim kontrolüm salı günü gerçekten beklemek sıkıntı. Hareket etmeye başlasalar biraz daha az evhamlanirim diye düşünüyorum

Simdide esimin teyzesi gelkis istanbuldan diger teyzesinde kaliyor kayinavlidem yemege cagirmaniz lazim ayıp diyo bize ama.kendisi kendi kardesini cagirmsdi nedensee evine . Yada niye esimin diger evli kardeşi degilde biz çağırıyoruz anlamadim kadini çağırınca şimdi 2 kizi var biri evli onunds esi cocugu var onlsrls.bir gelirler diger teyzesinde kaliyor diger teyzeside gelecek ee kayinvalidem kucuk kaynimda gelecek . Ee bu sefer eltimle buyuk kaynimda gelir oylr oluyor hep yemege cagirinca ben o kdr insana nasil yemek yapicmya asiri is yapinca kasiklarima agri giriyor sinir oldum

3 ayım bitti benim 12. Haftadan sonra rahat ederim diyordum ama hep sonraki haftaları beklediğimi farkettim şimdiki hedefim 20. Haftada artık karnımda hissedip rahatlamak
Benimde hafif hafif kipirdanmaya basladi insallah sende hissedip rahatlarsin biran once. Yani sürekli dusunmemeye calis ona odaklanma ve kotu hikayeler dinlememeye gormemeye calis sonucta cogunlugun bebegine bu haftalardan sonra bisey olmuyo biz insallah saglikla bebegini kucagina alanlardan olcaz

Simdide esimin teyzesi gelkis istanbuldan diger teyzesinde kaliyor kayinavlidem yemege cagirmaniz lazim ayıp diyo bize ama.kendisi kendi kardesini cagirmsdi nedensee evine . Yada niye esimin diger evli kardeşi degilde biz çağırıyoruz anlamadim kadini çağırınca şimdi 2 kizi var biri evli onunds esi cocugu var onlsrls.bir gelirler diger teyzesinde kaliyor diger teyzeside gelecek ee kayinvalidem kucuk kaynimda gelecek . Ee bu sefer eltimle buyuk kaynimda gelir oylr oluyor hep yemege cagirinca ben o kdr insana nasil yemek yapicmya asiri is yapinca kasiklarima agri giriyor sinir oldum

Bencede bi hissedebilsek .. keske kurtulucz bu durumdsn surekli merak ediyorum bende pazartesi gittigim.halde

Gectigimiz hafta sonu ben de oyleydim ctesi direndim ama pazar gunu acile gittim, doktora soyledim muayene etti, gosterdi bebegimi cikinca 1 saat agladim sonra sukur rahatladim.. eger icin icini yiyorsa kafanda kuruyorsan git rahatla canim..

Ilk gebelik olunca bilgi sıfır oluyor bu gibi siteler iyiki var bilgiler paylaşılıyor teşekkür ederim canım dediğin kremin mustela markasını araştırdım baya güzel onu alicam suan benim 13 haftalik başlasam olur mu ki

Ben mustela kullaniyorum ve 12. Haftayi bitirince hafif hafif basladim.. simdi aksamlari karnim cok geriliyor, hergun surmem lazim sanirim ama bu ara asiri useniyorum

Ben mustela kullaniyorum ve 12. Haftayi bitirince hafif hafif basladim.. simdi aksamlari karnim cok geriliyor, hergun surmem lazim sanirim ama bu ara asiri useniyorum
Aynadan bakıyorum göbeğim biraz çıkmış alim da sürmeye basliyim bari üşenme canım en güzel zamanlar bu zamanlar :)

Gectigimiz hafta sonu ben de oyleydim ctesi direndim ama pazar gunu acile gittim, doktora soyledim muayene etti, gosterdi bebegimi cikinca 1 saat agladim sonra sukur rahatladim.. eger icin icini yiyorsa kafanda kuruyorsan git rahatla canim..
Ya peki ne zmana kadar sürecek bu durumda elimde olsa haftada 1 ultrasona giricem . Rahatlayamıyorum

Benim tetanozlu kolum hala uyuşuk ya hareket ettirince de acıyo geçse artık.. Tesadüf ki aşı olmadan bir gün önce annemler gelmişti hala burdalar kızım da ananesinin tepesinde hep yoksa işim zordu kolum şişerdi kesin beni rahat bırakmazdı bir yandan da canlı dersler başladı bu ara kendimde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…