- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Oysss kız dedi vuruverdi beni 2 kız hayalimÇok kız istiyosun biliyorum ama bence seninki değişmicek içime öyle doğuyo erken de gitsen geç de gitsen fark etmez
Bende de 2 kız var, insan olmayanı istiyor bakalım ne çıkçak
Biz de öyle biliyo musun ya, 3 kız kardeşiz ve annem 26 yaşındayken babam vefat etmiş, ben de 1.5 yaşındaymışım, annem hep şükreder iyi ki 3 tane kızım olmuş diyeOysss kız dedi vuruverdi beni 2 kız hayalimrabbim gonlundekini nasip etsin sana ama emin ol çok nasipli bir kadınsın 3 kız kardeşiz annem el üstündedir ki babasız büyüdük geleceğin KADIN GİBİ KADINLARINA helal olsun
Vallahi daha önce de kanama alanım vardı benim, o akıyo olabılır dedı, bebekde sıkıntı yok rahim ağzında da bişey yok dedı , şimdi kahverengi leke olarak bitecek heralde inşallah, Çok teşekkür ederim inşallah buradaki herkesten hep iyi haberler alırızÇok geçmiş olsun. Umarım birdaha yaşamazsın. Ben daha erken yaşadım sanırım. Çünkü 13+2 de gittiğimde yukarı çıkıp güzel bir yere yerleşmiş demişti . 24.haftaya kadar çıkabiliyormuş, çok nadir kanamalı çıkıyormuş. Doktorunuza sordunuz mu neden kanama olmuş. Kanama alanı falan var mıymış?
Cok dogru ama ben cok yoruluyorum, aksama kadar calis aksam sadece yatmak istiyorumAynadan bakıyorum göbeğim biraz çıkmış alim da sürmeye basliyim bari üşenme canım en güzel zamanlar bu zamanlar :)
Eminim alisacagiz biz de ilk hamile biz degiliz canim, oyle dusunuyorum.. ama bu sefer ben de kendimi cok kotu hissettim bi oncekinde mesela 3 hafta durmustum gormeden ama bu sefer gercekten duramadim ve gittim canim..Ya peki ne zmana kadar sürecek bu durumda elimde olsa haftada 1 ultrasona giricem . Rahatlayamıyorum
Az kaldı biraz daha sabredelim dün hissettiğim şey bebeğim miydi acaba diye de çok merak ediyorumBencede bi hissedebilsek .. keske kurtulucz bu durumdsn surekli merak ediyorum bende pazartesi gittigim.halde
Arkadaş yazana kadar bende seninle duyduğumu paylaşayım. Vücudum için hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir ebenin videosuna denk geldim şans eseri o da göğüs uçları içinde doğuma kadar hindistan cevizi yağının iyi geldiğini söylüyordu yani göğüsler içinde onu kullanıyorumSipariş vericem hemen
Birde göğüs ucu kremi kullanıyor musun yara vs olmaması icin simdiden ?
Senin baya az kalmis ben daha 14+5 deyimAz kaldı biraz daha sabredelim dün hissettiğim şey bebeğim miydi acaba diye de çok merak ediyorum
Arkadaş yazana kadar bende seninle duyduğumu paylaşayım. Vücudum için hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir ebenin videosuna denk geldim şans eseri o da göğüs uçları içinde doğuma kadar hindistan cevizi yağının iyi geldiğini söylüyordu yani göğüsler içinde onu kullanıyorum
Bir de tecrübeli anneler diyor ki lansinoh kremi doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. Ben de doğuma 1 ay kala nasipse başlayacağım çok faydasını görmüşler bu kremin. Doğumdan sonra da devam etmişler tabii, bebek emince de sorun olmuyormuş temizlenmeden de kullanılan bi keremmiş.
Yok cnm onu simdiden kullanmaya gerek yok doguma yakin 15 20 gun kala diyorlar suan cok cok erken onunda bi markasi vardi unuttum simdi o da biraz pahaliydi ama daha cok erkenSipariş vericem hemen
Birde göğüs ucu kremi kullanıyor musun yara vs olmaması icin simdiden ?
Ne kadar zor bi durum olmus annen icin gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin Allah anali babali büyütsün evlatlarımızı insallah . Babanin mekani cennet olsun insallah .. seninde kızın olucak sanrm cnm bende ikinciyi erkek istemem ins ikinci kiz olur nasip olurda olursa simdi de oglum olucsk ilk cocuk oglan hissetmistim o yuzden oglan istedim ama ikinciyi kiz isterim buyuk ihtimalBiz de öyle biliyo musun ya, 3 kız kardeşiz ve annem 26 yaşındayken babam vefat etmiş, ben de 1.5 yaşındaymışım, annem hep şükreder iyi ki 3 tane kızım olmuş diye
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin...
Benim minik henüz 16+5Senin baya az kalmis ben daha 14+5 deyim
Bende huzursuz bacak sendromu için magnezyum içiyorum çok faydasını gördümBenimde sağ tarafım aynı şekilde ağrıyor ama bende bel fıtığı başlangıcı vardı bebek büyüdükçe daha çok ağrı yapıyor. bugun Dr magnezyum yazdı ağrılara faydası olur diye. Doktorunuza sorun isterseniz
Genelde cikiyo ama çıkmayan da var benim doğru cıktı canmKizlar çin takvimi doğruluk payi nedir? Doğru cikan varmi aranızda
Genelde cikiyo ama çıkmayan da var benim doğru cıktı canm
Kv ye soyle ben iyi degilim karnim agriyor su an yemege cagiramam de ben bugun misafir agirladim yorgunluktan ölüyorum altindan kalkamazsin kim alinirsa alinsin bosver
Allah razı olsun canım sağ olasın.Ne kadar zor bi durum olmus annen icin gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin Allah anali babali büyütsün evlatlarımızı insallah . Babanin mekani cennet olsun insallah .. seninde kızın olucak sanrm cnm bende ikinciyi erkek istemem ins ikinci kiz olur nasip olurda olursa simdi de oglum olucsk ilk cocuk oglan hissetmistim o yuzden oglan istedim ama ikinciyi kiz isterim buyuk ihtimal
Amin cnm bunudami kiz istiosunAllah razı olsun canım sağ olasın.
Benim iki kızım var, bu 3.bebiş, henüz cinsiyetini bilmiyorum ve çok merak ediyorum bakalım, en fazla 2 haftaya giderim inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin
Bnm doğru cıktı şimdilik değişmezseKizlar çin takvimi doğruluk payi nedir? Doğru cikan varmi aranızda
Benim tutmadi :)Kizlar çin takvimi doğruluk payi nedir? Doğru cikan varmi aranızda