2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 15 yasindayken de vardi hala var 😂 artik dogumdan sonra ilgilenecegim kendileriyle 😂
Geçirenlrz ins benim 3 gun dikkat ettim yuruyus filsn hala sabah karin kaslarim gorunuyo cook mutlu oldum 🤣dogum sonrası kas yapicam tekrar abartsiz hos ve hafif gorunumlu ins onladdanda kurtulurum . Fistik taş annelwr olalaim🤣🤗🤗🤗

Sağlıkla, zamanında gelsin minişlerimiz inşallah .gözün aydın canım . Benimde miniş bir prensesim olacak inşallah 🥰🥰
Ya maşallah sağlıkla kucağına al bebisini inşallah 😍
Hayırlı olsun canım bende mi 16. Haftada gitsem yüzde yüzü duymadan rahat edemiycem çünkü ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım amin inşallah 🤗💕 bana da yeni kesin dediler ne zaman randevun kaçıncı hafta
3 lü test kimse yaptırmadı mı? Heralde tek yapan benim... ? Bugün umarım çıkar sonuçlar .. baya geç çıktı bu kez.
Ben yaptırdım bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıktı hemen sonuçlar
Sağlıkla gelsin bakalım annesi 😍
Teşekkür ederim canım amin inşallah 😍💕

Geçirenlrz ins benim 3 gun dikkat ettim yuruyus filsn hala sabah karin kaslarim gorunuyo cook mutlu oldum 🤣dogum sonrası kas yapicam tekrar abartsiz hos ve hafif gorunumlu ins onladdanda kurtulurum . Fistik taş annelwr olalaim🤣🤗🤗🤗
Ayy bi doguruyum sonrasina bakicam valla hayallerim planlarim var ama oncelik saglikla bir dogurmak canim 😍

Ya maşallah sağlıkla kucağına al bebisini inşallah 😍

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🤗💕 bana da yeni kesin dediler ne zaman randevun kaçıncı hafta

Ben yaptırdım bugün sabah kan verdim öğleden sonra çıktı hemen sonuçlar

Teşekkür ederim canım amin inşallah 😍💕
15+4 gidicem inşALLAH salı günü sağlıklı olması ilk temenni sonrada artık kesin öğreneyim fenalık geldi 😅

Bu hafta kendimle gurur duyuyorum sporu hic aksatmadım 30 dk egzersiz 40 dk yuruyus hergun 😄suan yuruyus bandindayim yine egzersiz btti

Kızlar ben burda yazılanlardan çok etkileniyorum bugün karnım indi bir kaç gündür mide bulantım da yok . Doktora gideli 10 güm oldu daha . Napcam ya kafam bi türlü rahat olmuyor . Bi de etkiler de geçince iyice kurar oldum

Kızlar ben burda yazılanlardan çok etkileniyorum bugün karnım indi bir kaç gündür mide bulantım da yok . Doktora gideli 10 güm oldu daha . Napcam ya kafam bi türlü rahat olmuyor . Bi de etkiler de geçince iyice kurar oldum
Kacinci haftadasin 4.aya dogru belirti olmuyor zaten mide bulantilari geciyo bendede hic bi belirti yok 1 aydir ama kontrole en az 4 kere gittim sorunum yok yuruyuse.odsklandim 4gundur ve dikkst ediyorum benimde gobek indi baya o gun icinde yediklsrin ödemden bilw degisiyor daha pazarteesi doktordaydim herdey normaldi bende dusunuyorum acaba iyimi filan ama hemen bole olunca kotu seyleri dusunme .. iyi dusun iyi olsun bidahaki kontrol ne zaman cnm icini rahat tut

Kuzum rahat ol hamilelikte zaten surekli sindirim problemi ve gaz oluyo benimde bigun oluyo karnm 6 aylik hamile gibi bi oluyo dümdüz cok sukur bebegimi daha dün gordum sapasaglam. Mide bulantisi ve belirtilerde zaten artk 3 aylik donemden sonra vucut alistigi icin hamilelige bitiyo hic canini sikma hamileligin tadini cikar. Bak benim kasilmam kanamam hic bitmiyo ama cok rahatim nasipten ote yol yok sadece tadini cikariyorm inaniyorm Rabbm bana bu bebehi hayirla vericek benim moralim bozuk oldugunda kasilmalarim artiyo ve 3 kanama yaşadım 3 de agladigim sorun yasadgim zamanlarda oldu o yuzden bebeklerimiz herseyi hissedyo o yuzden rahat ol guzel dusun mutlu ol 😊

5.ay gec önceden gobeginin nemli olmasi lazim.bianda çatlarsın benden söylemesi ayrica sadece yaglar ise yaramaz cok iyi bi catlak kremi al canım. Liarec ve mustela oneririm mecbur paraya kıydım aldim catlak görüntüsünün ömür boyu bende kalmasindan iyidir sana onerim al.bi catlak kremi. Oyle yaglar sadece kremleri desteklemek icin ise yarar. Bi arkadaş var dogum yapan krem almayıp yag kullanmis harita gibi kaldi göbeğim diyor . Oyle olmamak ve pisman olmamak için bir tanede krem al yaglari ona ek kullan mesela her gece yatmadan once krem kullaniyosan uyanincada yaglardam karıştırıp sürebilirsin ben oyle yapicm . Zaten kremler 2 ay gidiyor diyorlar baya kaygan yapisi var lireac in az suruyorum baya heryere yayılıyor 150 tl ye aldim trendyoldan 1 gunde geldi 200 ml lik . 2kere daha alirim herhalde ins catlama olmaz herkesin cok onerdigi bi kremi aldim ama bakalim
Kuzum benim bi arkadaşım aynı anda hem liarec kullandı hem hindistan cevizi yağı kullandı sürekli olarak ve ona rağmen çatladı diğer bir arkadaş ise sadece hindistan cevizi yağı kullandı çatlama falan olmadı. Bu iki arkadaşım da bana sadece hindistan cevizi yağı kullan yeter dediler bende öyle yapıyorum bence biraz da bünye ile alakalı. Baldır bölgemde gebelik öncesi de çatlak vardı benim mesela şimdi onlar biraz çoğalmaya başladı ama yinede yaglıyorum. Göğüs bölgemde catlak olusuyor hafifçe ve bir iki gün sonra silikleşip kayboluyor. Karın bölgemde daha hiç olmadı. Dediğim gibi bence biraz da bünye ile alakalı

Kuzum benim bi arkadaşım aynı anda hem liarec kullandı hem hindistan cevizi yağı kullandı sürekli olarak ve ona rağmen çatladı diğer bir arkadaş ise sadece hindistan cevizi yağı kullandı çatlama falan olmadı. Bu iki arkadaşım da bana sadece hindistan cevizi yağı kullan yeter dediler bende öyle yapıyorum bence biraz da bünye ile alakalı. Çatlayacaksa baldır bölgemde gebelik öncesi de çatlak vardı benim mesela şimdi onlar biraz çoğalmaya başladı ama yinede yaglıyorum. Göğüs bölgemde catlakbolusuyor hafifçe ve birimi gün sonra silikleşip kayboluyor. Karın bölgemde daha hiç olmadı. Dediğim gibi bence biraz da bünye ile alakalı
Olabilir cnm bunyeyle ilgisi tabiki ama en fazla tedbiri alip gerisini bunyeye birakmak daha mantikli geliyor bana . Sadece yag kullanip krem kullanip acaba catlarmi diye beklemek istemem açıkçası ben isimi garantiye aliyimda catlarsada yapicak bsy yok bence kremde kullan sende nolur nolmaz

Olabilir cnm bunyeyle ilgisi tabiki ama en fazla tedbiri alip gerisini bunyeye birakmak daha mantikli geliyor bana . Sadece yag kullanip krem kullanip acaba catlarmi diye beklemek istemem açıkçası ben isimi garantiye aliyimda catlarsada yapicak bsy yok bence kremde kullan sende nolur nolmaz
Ben fazla takılmıyorum kuzum hindistan cevizi yağı benim aldığım bir tedbir gerisini bünyeme bıraktım 😁 az çok çatlamaya meyilliyim onu da biliyorum yağlanıyorum o yeter benim için. Çatlak olursa da olur yapacak bişey yok bebişimin bende bıraktığı iz olur en fazla.💜

Yaa gerçekten randevu gününü zor bekliyorum ben de çok etkilendim. O kadar korkuyorum ki ultrasona girmek istiyorum bir an önce.🤦‍♀️ belirtim zaten hiç yoktu bu belirsizlik beni mahvetti.. İnşallah bebeklerimiz bir an önce hareketlenir de içimiz rahatlar.🙏💕

Canım salı gittim Dr. Bugün karnım biraz indi. Midem de 2 gündür bulanmıyordu. Şimdi yine biraz bulanmaya başladı tabi de. Bende kafam da kuruom ama Allah korusun hepimizin bebeğini. Dr bana pozitif düşün ki gebeliğin pozitif geçsin demişti.

Ben fazla takılmıyorum kuzum hindistan cevizi yağı benim aldığım bir tedbir gerisini bünyeme bıraktım 😁 az çok çatlamaya meyilliyim onu da biliyorum yağlanıyorum o yeter benim için. Çatlak olursa da olur yapacak bişey yok bebişimin bende bıraktığı iz olur en fazla.💜
Hindistan cevizi yağını duymuştum, memnun musun canım? Bende sadece bebek yağı kullanıyorum şuan 😂😂 umarım işe yarar. Daha krem almadım belki çatlamaz diye. Çatlarsa da bebeğimizin canı sağolsun 🥰

Hindistan cevizi yağını duymuştum, memnun musun canım? Bende sadece bebek yağı kullanıyorum şuan 😂😂 umarım işe yarar. Daha krem almadım belki çatlamaz diye. Çatlarsa da bebeğimizin canı sağolsun 🥰
Biraz üşengeçlik edip hergün sürmüyorum bazı günler unutuyorum daha doğrusu😑 fakat ben işe yaradığını düşünüyorum çünkü göğüs bölgem çatlamaya başlamıştı ve o bölgeyi yağladığımdan beri çatlak oluşumu engellendi bazen gözüme çarpıyor ama o kadar minikki hu çatlaklar, bir iki güne kayboluyor 😁 üşengeçlik etme sebeplerimden biri de vücudum kilo olarak değişmedi dün tartıldım 1 kg almışım ilk kez. Zaten 2 kg kadar vermiştim anca hamile kaldığım kilo gibi olacağım. Bu aşamadan sonra düzenli yağlanırım göbeğim artık baya baya belli oluyor kilom pek oynamasa da😁

Gebelikte tetiklenebiliyo hastalık. Ben de anksiyete hastasıyım ara ara geliyolar😄 panik atak mi gebelik mi anlamıyorum valla artık vucudumu.

yaaa çok şaşırdım şuan kendim gibi birine rast geldiğime... ben de korkuyorum bebeğe zarar verecek acaba tansiyonum mu yükseliyo diye. çünkü benim anksiyeteden dolayı bazen yükselebiliyor tansiyonum. ama elim ayağım da boşalıyor gibi yani tansiyonum düşüyor da olabilir :KK70: tansiyon aletim bozuldu ölçemiyorum :KK70:

Kacinci haftadasin 4.aya dogru belirti olmuyor zaten mide bulantilari geciyo bendede hic bi belirti yok 1 aydir ama kontrole en az 4 kere gittim sorunum yok yuruyuse.odsklandim 4gundur ve dikkst ediyorum benimde gobek indi baya o gun icinde yediklsrin ödemden bilw degisiyor daha pazarteesi doktordaydim herdey normaldi bende dusunuyorum acaba iyimi filan ama hemen bole olunca kotu seyleri dusunme .. iyi dusun iyi olsun bidahaki kontrol ne zaman cnm icini rahat tut
Ben 14. Haftadayım ama işte evhamlardan kurtulamıyorum

Yok kız öyle yapma ben tam zamanı hesap edip gidicem ilerde çıkarsa 16 hafta olmuş olacak geriden geleceği tutar bana inat 😅
Çok kız istiyosun biliyorum ama bence seninki değişmicek içime öyle doğuyo erken de gitsen geç de gitsen fark etmez 🤪
Bende de 2 kız var, insan olmayanı istiyor bakalım ne çıkçak 😅

Kuzum rahat ol hamilelikte zaten surekli sindirim problemi ve gaz oluyo benimde bigun oluyo karnm 6 aylik hamile gibi bi oluyo dümdüz cok sukur bebegimi daha dün gordum sapasaglam. Mide bulantisi ve belirtilerde zaten artk 3 aylik donemden sonra vucut alistigi icin hamilelige bitiyo hic canini sikma hamileligin tadini cikar. Bak benim kasilmam kanamam hic bitmiyo ama cok rahatim nasipten ote yol yok sadece tadini cikariyorm inaniyorm Rabbm bana bu bebehi hayirla vericek benim moralim bozuk oldugunda kasilmalarim artiyo ve 3 kanama yaşadım 3 de agladigim sorun yasadgim zamanlarda oldu o yuzden bebeklerimiz herseyi hissedyo o yuzden rahat ol guzel dusun mutlu ol 😊
3 ayım bitti benim 12. Haftadan sonra rahat ederim diyordum ama hep sonraki haftaları beklediğimi farkettim şimdiki hedefim 20. Haftada artık karnımda hissedip rahatlamak

X