2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum x-ray cihazından geçmek zararlı ve sakıncalı değil diye biliyorum ve geçmem gereken bir yerde isem de geçiyorum sıkıntı olmaz bence endişe etme hatta bi video buldum belki için biraz daha rahat eder
Kızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Sağlıkla gelsin bakalım annesi

Ben onu kullanıyordum bıraktım. Decavit verdi onu kullanıom şimdi.
Bende geçenlerde kabızlık oldu bağırsakları rahatlatması için probiyotik içeren vinalac diye bir vitamin var içerikleri hemen hemen aynı onu önerdi. Kullandigim kutu bitsin bende bilmiyorum hangisiyle devam edeceğimi. Bide ek olarak d vitamini tabi. Zaten hepsi gerçekten çok benzer sadece bir iki farklılık var.

Demez canım tahmini yürütür bende 15. Haftamda gidecektim yani yarın doktor 16 yakın olsun garanti olsun dedi 15+4 gibicem ama 2 3 gün hep ileriden gidiyor azdaha sabredelim diycem ama patlıcam meraktan bende.
Yaa sorma ben de çatlıyorum meraktan, o zaman benim daha iki haftam var, nasıl dayanırım bilmem
En son 11+5’ken bebek 13+1 çıkmıştı, önden mi hesaplasam ben de gitmek için

Kuzum x-ray cihazından geçmek zararlı ve sakıncalı değil diye biliyorum ve geçmem gereken bir yerde isem de geçiyorum sıkıntı olmaz bence endişe etme hatta bi video buldum belki için biraz daha rahat eder
Ah canım acayip rahatladım denk gelmemistim bu videoya araştırırken yoksa çok güveniyorum ben kaan kocatepe nin fikirlerine. Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Nasıl bişey annelik duygusu dikkatsiz davranıp zarar verdim diye epey korktum şimdi rahatim ama çok şükür

Rica ederim canım kıyamam ya stres yapmışsın boşuna insan bilmediği birşey yaptığında böyle oluyor bilmesem benim de kafamda milyon tane soru olurdu annelik endişesi işte.❤

Amin canım hindistan cevizi yagi ve kakao yagida aldim . Lierac catlak kremini her gece sürüyorum Gobegime ve belime ins catlamam .
Ins bu selulitler dogurunca gecer ya baya morslimi bozdu goruntusu fazla fazla ve bianda oldu çünkü hem at kili firca pihtilasmayida emgeller

Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın insaAllah hindistan cevizi yağını ne zaman kullanmaya başladınız birde bende at kestanesi kremi var sizdemi bu kremi kullaniyorsunuz

Geçer merak etme doğumdan sonra yürüyüş yaparsın, kilo verirsin toparlarsın canım. En güzel zamanlarında kiloyu dert etme.

Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın insaAllah hindistan cevizi yağını ne zaman kullanmaya başladınız birde bende at kestanesi kremi var sizdemi bu kremi kullaniyorsunuz
At kestanesi kremi kullanmiyorum hindostan cevizinide yeni basliycam yarin cnm yeni sipsris verdim yoldaymis ama lierac catlak kremini 3. Aydsn beri yani 3 4 haftadir kullaniyorum cnm kakao yağına bugun başladım . Siz kullaniyomusunz at kestanesi kremini filan ise yarıyormu ? Catlak icin soruyorsunuz dimi

Evet at kestanesi var ama kullanmadım henüz hindistan cevizi yağı organik olandan eşim sipariş etmiş onada başlamadım henüz 5.aydan sonra kullanmayı planlıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama

Evet at kestanesi var ama kullanmadım henüz hindistan cevizi yağı organik olandan eşim sipariş etmiş onada başlamadım henüz 5.aydan sonra kullanmayı planlıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama

5.ay gec önceden gobeginin nemli olmasi lazim.bianda çatlarsın benden söylemesi ayrica sadece yaglar ise yaramaz cok iyi bi catlak kremi al canım. Lierac ve mustela oneririm mecbur paraya kıydım aldim catlak görüntüsünün ömür boyu bende kalmasindan iyidir sana onerim al.bi catlak kremi. Oyle yaglar sadece kremleri desteklemek icin ise yarar. Bi arkadaş var dogum yapan krem almayıp yag kullanmis harita gibi kaldi göbeğim diyor . Oyle olmamak ve pisman olmamak için bir tanede krem al yaglari ona ek kullan mesela her gece yatmadan once krem kullaniyosan uyanincada yaglardam karıştırıp sürebilirsin ben oyle yapicm . Zaten kremler 2 ay gidiyor diyorlar baya kaygan yapisi var lireac in az suruyorum baya heryere yayılıyor 150 tl ye aldim trendyoldan 1 gunde geldi 200 ml lik . 2kere daha alirim herhalde ins catlama olmaz herkesin cok onerdigi bi kremi aldim ama bakalim

Merhaba, plesanta yukarı çıkarken kanama olabılıyo muymuş? Ben şuan 13+4deyim dün yaşadım kanama, acaba siz hangi haftada yaşadınız? Merak ettim
Çok geçmiş olsun. Umarım birdaha yaşamazsın. Ben daha erken yaşadım sanırım. Çünkü 13+2 de gittiğimde yukarı çıkıp güzel bir yere yerleşmiş demişti . 24.haftaya kadar çıkabiliyormuş, çok nadir kanamalı çıkıyormuş. Doktorunuza sordunuz mu neden kanama olmuş. Kanama alanı falan var mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…