- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Elevit pronatol kullanıyorum bendekızlar çok teşekkür ederim ben occean mummy kullanamadım mesela aşırı bulantı yaptı bulantı yapmayacak bişi lazım
Ben isin açığı elevite guvenmiyorumElevit pronatol kullanıyorum bende
Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.
Sağlıkla gelsin bakalım annesiKızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Bende geçenlerde kabızlık oldu bağırsakları rahatlatması için probiyotik içeren vinalac diye bir vitamin var içerikleri hemen hemen aynı onu önerdi. Kullandigim kutu bitsin bende bilmiyorum hangisiyle devam edeceğimi. Bide ek olarak d vitamini tabi. Zaten hepsi gerçekten çok benzer sadece bir iki farklılık var.Ben onu kullanıyordum bıraktım. Decavit verdi onu kullanıom şimdi.
Yaa sorma ben de çatlıyorum meraktan, o zaman benim daha iki haftam var, nasıl dayanırım bilmemDemez canım tahmini yürütür bende 15. Haftamda gidecektim yani yarın doktor 16 yakın olsun garanti olsun dedi 15+4 gibicem ama 2 3 gün hep ileriden gidiyor azdaha sabredelim diycem ama patlıcam meraktan bende.
Ah canım acayip rahatladım denk gelmemistim bu videoya araştırırken yoksa çok güveniyorum ben kaan kocatepe nin fikirlerine. Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Nasıl bişey annelik duygusu dikkatsiz davranıp zarar verdim diye epey korktum şimdi rahatim ama çok şükürKuzum x-ray cihazından geçmek zararlı ve sakıncalı değil diye biliyorum ve geçmem gereken bir yerde isem de geçiyorum sıkıntı olmaz bence endişe etmehatta bi video buldum belki için biraz daha rahat eder
Rica ederim canım kıyamam ya stres yapmışsın boşunaAh canım acayip rahatladım denk gelmemistim bu videoya araştırırken yoksa çok güveniyorum ben kaan kocatepe nin fikirlerine. Çok teşekkür ederim paylaştığın için. Nasıl bişey annelik duygusu dikkatsiz davranıp zarar verdim diye epey korktum şimdi rahatim ama çok şükür
Ama baya fazla ve bianda oldu nedense bendeValla benim hep vardi selulitlerim ama hic derdim degil acikcasi canim
Amin canım hindistan cevizi yagi ve kakao yagida aldim . Lierac catlak kremini her gece sürüyorum Gobegime ve belime ins catlamam .Salı gel dedi yawwkesin sonuç alabilirmiyim dediğim için Salıya verdi randevuyu at kılı gerçekten yarıyor ise ama uzun kullanım da 3 4 sene evvel önce eda Taşpınarin almıştım ben 2 aya etki etti şimdi yok gibi merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toplayacaksın kendini göğüs bacak arkası iç bacaklar sırtın elinin ulaştığı her yere krem sur nemli kalsın ben okadar dikkat etmeme çatladim bakalım bu ufakligida büyüteyim tedaviye gidicem 2 evlâd yeter ALLAH verirse korunmama rağmen bilemem ALLAH olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın insaAllah hindistan cevizi yağını ne zaman kullanmaya başladınız birde bende at kestanesi kremi var sizdemi bu kremi kullaniyorsunuzAmin canım hindistan cevizi yagi ve kakao yagida aldim . Lierac catlak kremini her gece sürüyorum Gobegime ve belime ins catlamam .
Ins bu selulitler dogurunca gecer ya baya morslimi bozdu goruntusu fazla fazla ve bianda oldu çünkü hem at kili firca pihtilasmayida emgeller
Amin canım hindistan cevizi yagi ve kakao yagida aldim . Lierac catlak kremini her gece sürüyorum Gobegime ve belime ins catlamam .
Ins bu selulitler dogurunca gecer ya baya morslimi bozdu goruntusu fazla fazla ve bianda oldu çünkü hem at kili firca pihtilasmayida emgeller
Helal sertifikası var canım eczanede çalışan arkadaşım firmalar arası rakabet öyle birşey olsa helal serfitakasi alamaz dedi ALLAH korusun namaz kılan bir insanım dikkat etmeden ağzıma sürmem ilacıBen isin açığı elevite guvenmiyorum
Simdide yuruyorum ama ins canmGeçer merak etme doğumdan sonra yürüyüş yaparsın, kilo verirsin toparlarsın canım. En güzel zamanlarında kiloyu dert etme.
At kestanesi kremi kullanmiyorum hindostan cevizinide yeni basliycam yarin cnm yeni sipsris verdim yoldaymis ama lierac catlak kremini 3. Aydsn beri yani 3 4 haftadir kullaniyorum cnm kakao yağına bugun başladım . Siz kullaniyomusunz at kestanesi kremini filan ise yarıyormu ? Catlak icin soruyorsunuz dimiYavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın insaAllah hindistan cevizi yağını ne zaman kullanmaya başladınız birde bende at kestanesi kremi var sizdemi bu kremi kullaniyorsunuz
Evet at kestanesi var ama kullanmadım henüz hindistan cevizi yağı organik olandan eşim sipariş etmiş onada başlamadım henüz 5.aydan sonra kullanmayı planlıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum amaAt kestanesi kremi kullanmiyorum hindostan cevizinide yeni basliycam yarin cnm yeni sipsris verdim yoldaymis ama lierac catlak kremini 3. Aydsn beri yani 3 4 haftadir kullaniyorum cnm kakao yağına bugun başladım . Siz kullaniyomusunz at kestanesi kremini filan ise yarıyormu ? Catlak icin soruyorsunuz dimi
Yok kız öyle yapma ben tam zamanı hesap edip gidicem ilerde çıkarsa 16 hafta olmuş olacak geriden geleceği tutar bana inatYaa sorma ben de çatlıyorum meraktan, o zaman benim daha iki haftam var, nasıl dayanırım bilmem
En son 11+5’ken bebek 13+1 çıkmıştı, önden mi hesaplasam ben de gitmek için
Evet at kestanesi var ama kullanmadım henüz hindistan cevizi yağı organik olandan eşim sipariş etmiş onada başlamadım henüz 5.aydan sonra kullanmayı planlıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama
Çok geçmiş olsun. Umarım birdaha yaşamazsın. Ben daha erken yaşadım sanırım. Çünkü 13+2 de gittiğimde yukarı çıkıp güzel bir yere yerleşmiş demişti . 24.haftaya kadar çıkabiliyormuş, çok nadir kanamalı çıkıyormuş. Doktorunuza sordunuz mu neden kanama olmuş. Kanama alanı falan var mıymış?Merhaba, plesanta yukarı çıkarken kanama olabılıyo muymuş? Ben şuan 13+4deyim dün yaşadım kanama, acaba siz hangi haftada yaşadınız? Merak ettim
Ben 15 yasindayken de vardi hala varAma baya fazla ve bianda oldu nedense bende