- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Ayrıntılı zaten hayat memat meselesi onu herkesin yaptırması zorunlu olmali bence asil hersey onds belli oluyor35 yaşım. 13 Ekim de 17 haftalık olcak inşallahvalla kaç haftaya kadar yaptırılır bilmiom. 2li test te yaptırdım cok pişman olmustum. Bunda da emin değilim. 20 haftadan sonra ayrıntılı var onu yaptırırım.
Bana Dr decavit die vitamin verdi yanında demir ilacı verdi. Onu başladım dün. Ama acayip iştah acıyor. Dünden beri mide bulantım kalmadı üstüne çok yemeye başladım. Demir ilacı doğum dan sonra da kullanılıyormuş.Kızlar follik asitten sonra ne kullandınız ben kullanmadım
Salı gel dedi yawwSiparis verdim yoldahadi dayan yarın a surda en fazla 20 24 saat kaldi
Demez canım tahmini yürütür bende 15. Haftamda gidecektim yani yarın doktor 16 yakın olsun garanti olsun dedi 15+4 gibicem ama 2 3 gün hep ileriden gidiyor azdaha sabredelim diycem ama patlıcam meraktan bende.Kızlar rüyamda doktora gitmiştim, cinsiyetine bakayım mı dedi doktor, evet bakın dedim, baktı ve kız bebek dedi
İyice meraklanmaya başladım dayanamıyorum ama daha 13+5’im. Gitsem kesin konuşmaz sanırım değil mi?
Yakın zamanda 3 arkadaşımın 16.haftada cinsiyetleri değişti
sağol canım elevitte domuz jelatini vardı kullanmamıştım decevit bulantıyımı kesti bulantın mı kesildi bizim bulantılar yeni başladı malum :) ben bu hafta doktora gitmiştim en iyisi haftayada gidimde kan testi verim baksın yazsınBana Dr decavit die vitamin verdi yanında demir ilacı verdi. Onu başladım dün. Ama acayip iştah acıyor. Dünden beri mide bulantım kalmadı üstüne çok yemeye başladım. Demir ilacı doğum dan sonra da kullanılıyormuş.
Ben de yarınMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİ@Pembeumutlar 24 Kocaeli 1 Kız 6 Mart @gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 30 Kütahya 2 Kız 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart @tazeegelinnn 27 Bursa 1 @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart @KurkmantoluSero 26 1 Kız 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 Erkek 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart @Buhayatbenim 30 İstanbul 2 4 Mart @Esnyt 12 Mart @Summerwinter 32 Ankara 1 21 Mart @olite 34 İstanbul 1 @Eylemeylemce 37 İstanbul 2 21 Mart @Nameless Warrior 31 İstanbul 1 14 Mart @Bijutak 36 Balıkesir 15 Mart @bayanaslan 27 Kocaeli 1 Erkek 19 Mart @Aysse34663 22 Ankara 2 18 Mart @Vionde 32 İstanbul 2 Kız 2 Mart @history1985 35 İzmir 2 @mia__2015 32 İstanbul 2 1-2 Mart @reddress 28 Kocaeli 1 Kız @gmzmz 35 Van 2 24 Mart @Izmirxd 24 İzmir 1 24 Mart @Esramina 29 Diyarbakır 3 21 Mart @Kir papatyasi 30 Erzincan 1 25 Mart Marsade 34 İstanbul 1 Erkek 8 Mart @Tgceerdgmus 27 Balıkesir 2 10 Mart @ayse vera 31 Ankara 1 Kız 1 Mart @prnss 32 İstanbul 3 @Beatrice535 29 Konya 1 18 Mart @busra3103 26 Muğla 1 9 Mart @buke1981 39 İzmir 4 @mrvmrvmrv 33 Ankara 1 @Sultanhsyn 23 Kahramanmaraş 1 25 Mart @Simayank 26 Ankara 1 6 Mart @La Laa 29 Ankara 2 17 Mart @Sevdeeee1 29 2 23 Mart @paperclips 35 Ankara 1 5 Mart @jun24 29 1 15 Mart @Snmmrt 33 İzmir 1 Kız 20 Mart @melegimmgelsin 25 Şanlıurfa 1 26 Mart @selmablt 23 Kıbrıs 1 20 Mart s8ym7 33 2 Kız @lavinia90 30 Kırklareli 2 7 Mart Emoshhh 30 1 G Glmbaha 35 İzmir 1 Kız 8 Mart @susam_perisi 34 Hatay 2 Erkek 15 Mart B Baharyagmuru35 25 İzmir 1 Erkek 20 Mart @defne92 28 Balıkesir 1 S Sogancucugu 29.5 Bursa 2 20 Mart @Essra313 Kırklareli 3 benseniyerim 32 Erzurum 3 26 Mart M Melekogretmencnn 35 İstanbul 1 Erkek @hare21 2 18 Mart @Eezgii85 35 Yurtdışı
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Valla bilemedim decevit mi kesti maltofer demir ilacı mı kesti. İştahsızlık vardı bulantı vardı bende 7 haftada başlamıs tı bugün tam 14 hafta dayız. Dünden beri yok şükür bulantı falan. Ben bu Dr ilk gittim tahlil yapmadan verdi 2sini de. Demir ilacı doğum sonrasında da kullancan dedi. Tadı da güzel. İlk Doktorun verdiği iğrencti 1 tane içtim istifra ettim sürekli bu Dr onu kullanma dedi. 1 kutuda 20 Şişe cıkıo tadı da iyi karamelli şeker bildgin.sağol canım elevitte domuz jelatini vardı kullanmamıştım decevit bulantıyımı kesti bulantın mı kesildi bizim bulantılar yeni başladı malum :) ben bu hafta doktora gitmiştim en iyisi haftayada gidimde kan testi verim baksın yazsın
tamam canım çok teşekkü r ederim inşallah bulantın olmaz hayırla kucağımıza alırızValla bilemedim decevit mi kesti maltofer demir ilacı mı kesti. İştahsızlık vardı bulantı vardı bende 7 haftada başlamıs tı bugün tam 14 hafta dayız. Dünden beri yok şükür bulantı falan. Ben bu Dr ilk gittim tahlil yapmadan verdi 2sini de. Demir ilacı doğum sonrasında da kullancan dedi. Tadı da güzel. İlk Doktorun verdiği iğrencti 1 tane içtim istifra ettim sürekli bu Dr onu kullanma dedi. 1 kutuda 20 Şişe cıkıo tadı da iyi karamelli şeker bildgin.
Aynen canım cok ağladım yaptırmıcaktım neden yaptırdım die. 3lü de Dr dedim yaptırmak istemiom die. Dr siz bilirsiniz ama Allah korusun Bi sorun çıkarsa ben size demiştim siz yaptırmadınız derim dedi.
Merhaba, plesanta yukarı çıkarken kanama olabılıyo muymuş? Ben şuan 13+4deyim dün yaşadım kanama, acaba siz hangi haftada yaşadınız? Merak ettimHayırlısı olsun canım. Plasenta hakkında çok bilgim yok maalesef, ama benim yukarı çıkarken kanamayla çıkmıştı. Belki yukarı çıkarken kanama olabilir diye öyle demiştir doktorun, önlem amaçlı yani. Korkma, rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmuyormuş
Allahtan onlar çalışmıyordu direkt çantayla geçtim ayrı bir yere bırakmadım. Bundan sonra çok çok dikkat edicem canım teşekkür ederim cevabin için.Canım gittiğim dr lardan biri o geçtiğimiz x raylarda bir sıkıntı olmadığını asıl çanta koyduğumuz içini gördükleri şey vsr ya oraya eşin bıraksın çantanı orası zararlı dedi.
Valla benim hep vardi selulitlerim ama hic derdim degil acikcasi canimKizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi
Canım bana doktorum regenesis max diye bir multivitamin önerdi ona başladım 12. Haftada.Kızlar follik asitten sonra ne kullandınız ben kullanmadım
Demir ilacı ben kullanmiycam çok kusturuyor beni ilk gebeligimde zaten kusmam yokmuş gibi ev den çıkamamış tim diğer vitaminleri kullanicamValla bilemedim decevit mi kesti maltofer demir ilacı mı kesti. İştahsızlık vardı bulantı vardı bende 7 haftada başlamıs tı bugün tam 14 hafta dayız. Dünden beri yok şükür bulantı falan. Ben bu Dr ilk gittim tahlil yapmadan verdi 2sini de. Demir ilacı doğum sonrasında da kullancan dedi. Tadı da güzel. İlk Doktorun verdiği iğrencti 1 tane içtim istifra ettim sürekli bu Dr onu kullanma dedi. 1 kutuda 20 Şişe cıkıo tadı da iyi karamelli şeker bildgin.
Ben 12. Haftadan sonra prenatal life a başladım.Kızlar follik asitten sonra ne kullandınız ben kullanmadım
Ben onu kullanıyordum bıraktım. Decavit verdi onu kullanıom şimdi.Canım bana doktorum regenesis max diye bir multivitamin önerdi ona başladım 12. Haftada.
Bunun tadı cok güzel cnm. Sıvı olarak. Diğer hapı da beni kusturdu 1 tane içtim geri bıraktım. Sıvı olarak kullanmaya başladım bulantımı kesti sankiDemir ilacı ben kullanmiycam çok kusturuyor beni ilk gebeligimde zaten kusmam yokmuş gibi ev den çıkamamış tim diğer vitaminleri kullanicam