2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

35 yaşım. 13 Ekim de 17 haftalık olcak inşallah 🤲 valla kaç haftaya kadar yaptırılır bilmiom. 2li test te yaptırdım cok pişman olmustum. Bunda da emin değilim. 20 haftadan sonra ayrıntılı var onu yaptırırım.
Ayrıntılı zaten hayat memat meselesi onu herkesin yaptırması zorunlu olmali bence asil hersey onds belli oluyor

Kızlar rüyamda doktora gitmiştim, cinsiyetine bakayım mı dedi doktor, evet bakın dedim, baktı ve kız bebek dedi 😅
İyice meraklanmaya başladım dayanamıyorum ama daha 13+5’im. Gitsem kesin konuşmaz sanırım değil mi?
Yakın zamanda 3 arkadaşımın 16.haftada cinsiyetleri değişti 🤷‍♀️

Siparis verdim yolda 🙂hadi dayan yarın a surda en fazla 20 24 saat kaldi 😄
Salı gel dedi yaww😭😭kesin sonuç alabilirmiyim dediğim için Salıya verdi randevuyu at kılı gerçekten yarıyor ise ama uzun kullanım da 3 4 sene evvel önce eda Taşpınarin almıştım ben 2 aya etki etti şimdi yok gibi merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş toplayacaksın kendini göğüs bacak arkası iç bacaklar sırtın elinin ulaştığı her yere krem sur nemli kalsın ben okadar dikkat etmeme çatladim bakalım bu ufakligida büyüteyim tedaviye gidicem 2 evlâd yeter ALLAH verirse korunmama rağmen bilemem ALLAH olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 💞

Kızlar rüyamda doktora gitmiştim, cinsiyetine bakayım mı dedi doktor, evet bakın dedim, baktı ve kız bebek dedi 😅
İyice meraklanmaya başladım dayanamıyorum ama daha 13+5’im. Gitsem kesin konuşmaz sanırım değil mi?
Yakın zamanda 3 arkadaşımın 16.haftada cinsiyetleri değişti 🤷‍♀️
Demez canım tahmini yürütür bende 15. Haftamda gidecektim yani yarın doktor 16 yakın olsun garanti olsun dedi 15+4 gibicem ama 2 3 gün hep ileriden gidiyor azdaha sabredelim diycem ama patlıcam meraktan bende. 😅

Bana Dr decavit die vitamin verdi yanında demir ilacı verdi. Onu başladım dün. Ama acayip iştah acıyor. Dünden beri mide bulantım kalmadı üstüne çok yemeye başladım. Demir ilacı doğum dan sonra da kullanılıyormuş.
sağol canım elevitte domuz jelatini vardı kullanmamıştım decevit bulantıyımı kesti bulantın mı kesildi bizim bulantılar yeni başladı malum :) ben bu hafta doktora gitmiştim en iyisi haftayada gidimde kan testi verim baksın yazsın

ANNE
ADAYI :anneadayı:
ÇOCUK:emir_bebek:
CİNSİYET 💖💙TAHMİNİ
D.T:anne:
BEBEK
İSMİ:KK200:
@Pembeumutlar24Kocaeli1Kız6 Mart
@gokhaninmelegi26Ankara21 Mart
@sunflower7126Kırıkkale13 Mart
@Ozlem_42627Sivas17 Mart
@Kurabiyemusavir30Samsun19 Mart
@Minikbalarim28Çanakkale12 Mart
@neysol30Kütahya2Kız2 Mart
@Hndn tyln34İstanbul12 Mart
@tazeegelinnn27Bursa1
@Ozlmysr27İstanbul17 Mart
@Askkadiniii25İstanbul16 Mart
@Mavisiguzel37Ankara211 Mart
@KurkmantoluSero261Kız2 Mart
@Krglhh27Bursa111 Mart
@kuyrukluyildiz32Eskişehir21 Mart
@Muzmus34Yurtdışı28 Mart
@gampili323Erkek8 Mart
@mores29İstanbul116 Mart
@DilekBurcu23İstanbul118 Mart
@Buhayatbenim30İstanbul24 Mart
@Esnyt12 Mart
@Summerwinter32Ankara121 Mart
@olite34İstanbul1
@Eylemeylemce37İstanbul221 Mart
@Nameless Warrior31İstanbul114 Mart
@Bijutak36Balıkesir15 Mart
@bayanaslan27Kocaeli1Erkek19 Mart
@Aysse3466322Ankara218 Mart
@Vionde32İstanbul2Kız2 Mart
@history198535İzmir2
@mia__201532İstanbul21-2 Mart
@reddress28Kocaeli1Kız
@gmzmz35Van224 Mart
@Izmirxd24İzmir124 Mart
@Esramina29Diyarbakır321 Mart
@Kir papatyasi30Erzincan125 Mart
Marsade Marsade 34İstanbul1Erkek8 Mart
@Tgceerdgmus27Balıkesir210 Mart
@ayse vera31Ankara1Kız1 Mart
@prnss32İstanbul3
@Beatrice53529Konya118 Mart
@busra310326Muğla19 Mart
@buke198139İzmir4
@mrvmrvmrv33Ankara1
@Sultanhsyn23Kahramanmaraş125 Mart
@Simayank26Ankara16 Mart
@La Laa29Ankara217 Mart
@Sevdeeee129223 Mart
@paperclips35Ankara15 Mart
@jun2429115 Mart
@Snmmrt33İzmir1Kız20 Mart
@melegimmgelsin25Şanlıurfa126 Mart
@selmablt23Kıbrıs120 Mart
s8ym7 s8ym7 332Kız
@lavinia9030Kırklareli27 Mart
Emoshhh Emoshhh 301
G Glmbaha 35İzmir1Kız8 Mart
@susam_perisi34Hatay2Erkek15 Mart
B Baharyagmuru35 25İzmir1Erkek20 Mart
@defne9228Balıkesir1
S Sogancucugu 29.5Bursa220 Mart
@Essra313Kırklareli3
benseniyerim benseniyerim 32Erzurum326 Mart
M Melekogretmencnn 35İstanbul1Erkek
@hare21218 Mart
@Eezgii8535Yurtdışı
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Ben de yarın

sağol canım elevitte domuz jelatini vardı kullanmamıştım decevit bulantıyımı kesti bulantın mı kesildi bizim bulantılar yeni başladı malum :) ben bu hafta doktora gitmiştim en iyisi haftayada gidimde kan testi verim baksın yazsın
Valla bilemedim decevit mi kesti maltofer demir ilacı mı kesti. İştahsızlık vardı bulantı vardı bende 7 haftada başlamıs tı bugün tam 14 hafta dayız. Dünden beri yok şükür bulantı falan. Ben bu Dr ilk gittim tahlil yapmadan verdi 2sini de. Demir ilacı doğum sonrasında da kullancan dedi. Tadı da güzel. İlk Doktorun verdiği iğrencti 1 tane içtim istifra ettim sürekli bu Dr onu kullanma dedi. 1 kutuda 20 Şişe cıkıo tadı da iyi karamelli şeker bildgin.

Valla bilemedim decevit mi kesti maltofer demir ilacı mı kesti. İştahsızlık vardı bulantı vardı bende 7 haftada başlamıs tı bugün tam 14 hafta dayız. Dünden beri yok şükür bulantı falan. Ben bu Dr ilk gittim tahlil yapmadan verdi 2sini de. Demir ilacı doğum sonrasında da kullancan dedi. Tadı da güzel. İlk Doktorun verdiği iğrencti 1 tane içtim istifra ettim sürekli bu Dr onu kullanma dedi. 1 kutuda 20 Şişe cıkıo tadı da iyi karamelli şeker bildgin.
tamam canım çok teşekkü r ederim inşallah bulantın olmaz hayırla kucağımıza alırız :KK19: :KK200::anneadayı:

Aynen canım cok ağladım yaptırmıcaktım neden yaptırdım die. 3lü de Dr dedim yaptırmak istemiom die. Dr siz bilirsiniz ama Allah korusun Bi sorun çıkarsa ben size demiştim siz yaptırmadınız derim dedi.

Şuanki çıkan sorunlara müdahale edilebiliyor mu. Tam olarak ne ölçülüyor üçlüde. Benim doktorda önermedi nedense. Müdahale edebilceğimiz allah korusun kötü olduğunda sağlığı için bişi yapılıyorsa şuan evet öğrenmemiz lazım. Değilse çok gerekli değilmiş. İkilide bile pişmanım

Hayırlısı olsun canım. Plasenta hakkında çok bilgim yok maalesef, ama benim yukarı çıkarken kanamayla çıkmıştı. Belki yukarı çıkarken kanama olabilir diye öyle demiştir doktorun, önlem amaçlı yani. Korkma, rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmuyormuş 🙏🏻
Merhaba, plesanta yukarı çıkarken kanama olabılıyo muymuş? Ben şuan 13+4deyim dün yaşadım kanama, acaba siz hangi haftada yaşadınız? Merak ettim

Canım gittiğim dr lardan biri o geçtiğimiz x raylarda bir sıkıntı olmadığını asıl çanta koyduğumuz içini gördükleri şey vsr ya oraya eşin bıraksın çantanı orası zararlı dedi.
Allahtan onlar çalışmıyordu direkt çantayla geçtim ayrı bir yere bırakmadım. Bundan sonra çok çok dikkat edicem canım teşekkür ederim cevabin için.

Kizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi 😪😪😪
Valla benim hep vardi selulitlerim ama hic derdim degil acikcasi canim

Demir ilacı ben kullanmiycam çok kusturuyor beni ilk gebeligimde zaten kusmam yokmuş gibi ev den çıkamamış tim diğer vitaminleri kullanicam

Demir ilacı ben kullanmiycam çok kusturuyor beni ilk gebeligimde zaten kusmam yokmuş gibi ev den çıkamamış tim diğer vitaminleri kullanicam
Bunun tadı cok güzel cnm. Sıvı olarak. Diğer hapı da beni kusturdu 1 tane içtim geri bıraktım. Sıvı olarak kullanmaya başladım bulantımı kesti sanki

kızlar çok teşekkür ederim ben occean mummy kullanamadım mesela aşırı bulantı yaptı bulantı yapmayacak bişi lazım

X