Demir ilaclari diskiyi koyultur canim, siyaha yakin yapar renginden korkma ama ishali bilmiyorum belki onu sormanda fayda olabilirKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
x ray daki radyasyon farklı bir radyasyon çeşidiymiş ve zararsızmış. ben bu konu hakkında araştırma yapmıştım. ama çok pimpirikliyim hiç geçmedim halada geçmiyorumKızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.
Öyle mi çok sevindim canım teşekkür ederim. Hep geçilmez denir ya sabah sabah nerden aklıma geldiyse geçtiğim aklıma geldi içim içimi yedi saatlerdir. Toplumdaki inanışlar işte belki geçmiş zamandaki cihazlar farklıydı ondan böyle bir inanış vardır bilemiyorum. Ne olur ne olmaz geçmem bir daha asla.x ray daki radyasyon farklı bir radyasyon çeşidiymiş ve zararsızmış. ben bu konu hakkında araştırma yapmıştım. ama çok pimpirikliyim hiç geçmedim halada geçmiyorum
için rahat olsun yani
Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ben hap maltofer fol kullanıyorum şase olarakta mı varmışKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Hayrlı olsun canım. Sağlıcakla al kucağına. Kaç haftalıkdı tam olarak?Kızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acabaDr dan geldim şükür herşey yolunda 17cm olmuşuz devletteki Dr kilondan dolayı birşey göremiyorum demişti ama bu Dr her yerini gösterdi uzun bacakları ve kolları var dedi gülüyordu hatta ☺ve gelelim cinsiyete bacak arası kapalıydı dürttü fln ama açmadı kemik yapısından yüzde 80 kız dedi . Çin takvimi de tutmamış oldu Ve 2-3 gündür de hareketlerini hissetmeye başladım.
Kızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Tesekkur ederim canım amin inşallah hepimiz normalde 16+2 ultrasonda 17 çıktıHayrlı olsun canım. Sağlıcakla al kucağına. Kaç haftalıkdı tam olarak?
Evet canım 13. hafta erkek diye tahmin etmişti ama yüzde vermemişti erkek büyük ihtimalle demiştiCanım önceki kontrolde de erkek tahmini almıştın sanırım kaç haftalıktı o zaman ve yüzde kaç erkek dedi☺
Benim daha önce bir kaybım var . Allah birdaha yaşatmasın . Kimseye de yaşatmasın . Hiç test yapmadan başladılar iğne ve coraspin bana da . 4000 lik oksapar ve coraspin kullanıyorumAlla alla sendede risk var yani doktorun gormus danışmis amaa kese gorunur gorunmez igne başlanması gerekirdi suan hicbisey kullanmiyorsan sıkıntılı sadece bir tane geni heterezigot olanlarin bile en az 3 4 kaybi oluyor Allah korusun Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin sakin sen kotuyu düşünme ben sadece arastirmalarim ve gorduklerim dogrultusunda konusuyorum benim ablamdada 2 gen homozitot bir tanesi heterezigottu kese gorur gormez basladi. Yani bir gen bile heterezigot olunca kese gorunur görünmez basliyor doktorlar. neden doktor bastan başlatmamis anlamadım. Perinotologla görüşüyor dedin ama bi bildigi vardır belki ama kesinlikle igne baslaman gerekli bence baska doktora daha sormalisin bu durumu .
Evet canım varmıs ve okadar güzel Bi tadı var ki insan devamlı içmek istiyor böyle nasıl diyim karamelli şeker gibiDoktorum normal olduğunu söylemişti. Ben hap maltofer fol kullanıyorum şase olarakta mı varmış
Ben de cok kilo yok bnm Dr söyledi 20.haftadan sonra hissedilir bebek dedi.Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba
Sağlıkla, zamanında gelsin minişlerimiz inşallah .gözün aydın canım . Benimde miniş bir prensesim olacak inşallahKızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ben hap maltofer fol kullanıyorum şase olarakta mı varmış
Hayırlı olsun canım bende mi 16. Haftada gitsem yüzde yüzü duymadan rahat edemiycem çünkü ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktor minisime yüzde yüz erkek dedi
Kızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Kızlar aranızda benim gibi dişeti problemi yaşayan var mı ? 2 haftadır farklı noktalarda dişetim şişiyor yemek yemek gelmiyor içimden
Neden hissedemezsin dedi acaba tuhaf 16.haftadan itibaren ilk çocukta hissedenler oluyor canımSağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba