2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba 🥰
Screenshot_20200924_121234.jpg

Kizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi 😪😪😪

Kızlar bugün ikili testin sonuçları için doktoruma gittim. Riskli çıktı sonucum 1:159. çok kötü oldum.
Hemen Perinatoga gittik. Sağolsun prof doktordu kendileri baya uzun anlattı baktı tüm organlarını gösterdi. Kız dedi cinsiyeti için. bebekte sıkıntı yok bence başka teste de gerek yok çok istersen nifty testini öneririm. 22. Haftanda gel detaylı ultrasonunu yapalım. Muhtemelen kanama alanın olduğu için riskli çıktı dedi. çok şükür içim rahatladı. Allahın emaneti sonuçta ne olursa olsun kabulumuz ama sadece ense ve buruna baktırıp kan testi yaptırmasaydım daha huzurlu olacaktım gibime geldi.
Merhaba 11 haftalik gebeliğim var benim de cumartesi doktor 2 li test için çağırdı siz kaçıncı hafta da yaptırmıştinız

3 lü test kimse yaptırmadı mı? Heralde tek yapan benim... ? Bugün umarım çıkar sonuçlar .. baya geç çıktı bu kez.
13 ekimde dr çagırdı beni. 3lü test için. Ben yaptırmak istemiyorum dedim. Dr 2li cıkmayıp 3lü de çıkan görününen şeyler oluo dedi. Bilmiom kararsız kaldım. Kimse yaptırmıyor sanırım

Kizlar kimse birşey dememis ya bende hic olmazdi cok kotu selulit olusumu oldu igrenc görünüyor dizin ustunden basliyor on arka bacak heryer eşim de dun sende ilkkez görüyorum boyle.birsey hic olmazdı dedi araştırdım artan ostronen hormonundan oluyormus ya olan var mi bacaklarim cok kotu gorunmye basladi 😪😪😪

Normal canım, benimde kalçamda yoğunlukta oluştu. Kilo aldıkça vücudumuz değişecek, doğumdan sonra da verdikçe etkilnecek. Kilo, yağlanma falan değilde şu virüslü ortamda çocuk doğurmak tek kaygım..

13 ekimde dr çagırdı beni. 3lü test için. Ben yaptırmak istemiyorum dedim. Dr 2li cıkmayıp 3lü de çıkan görününen şeyler oluo dedi. Bilmiom kararsız kaldım. Kimse yaptırmıyor sanırım

Yaşınız kaç ? 35 in üzerine daha çok öneriyorlar ama . Benimde haftaya kontrolüm var belki benden de ister. 3 lü kaç haftaya kadar yaptırılıyor.

Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba 🥰
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımiza alırız. Hayır 2. bebeğim olacak inş ilkinde 20. haftada hissetmiştim ilkte biraz geç hissediliyor ama kilo da etken karnınızın genişliği falan. Bebek hareketi ayırt edilebiliyor aslında gaz dan farklı.

3 lü test kimse yaptırmadı mı? Heralde tek yapan benim... ? Bugün umarım çıkar sonuçlar .. baya geç çıktı bu kez.
Ben yaptırdım canım . Bu pazartesi aldılar kanı .1 hafta sonra çıkar dediler . Muhtemelen önümüzdeki pazartesi çıkar sonuç inşallah . İnşallah hayırlı ,sağlıklı sonuçlar gelir canım

Valla bana sormadı bile doktor. Ne derse yapıyorm. Çıkmış sonçlarım. Bugün baktırcağım. Benimde hcg değerim 23 binlerde çıkmış.. 2 lide 27 idi.

Yaşınız kaç ? 35 in üzerine daha çok öneriyorlar ama . Benimde haftaya kontrolüm var belki benden de ister. 3 lü kaç haftaya kadar yaptırılıyor.
35 yaşım. 13 Ekim de 17 haftalık olcak inşallah 🤲 valla kaç haftaya kadar yaptırılır bilmiom. 2li test te yaptırdım cok pişman olmustum. Bunda da emin değilim. 20 haftadan sonra ayrıntılı var onu yaptırırım.

At kılı fırçası al canım her gün yukarı doğru tara baya etkili oluyor hamilelikten dolayı yediğin yiyeceklerdeb dolayı olması gayet normal

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.
Canım gittiğim dr lardan biri o geçtiğimiz x raylarda bir sıkıntı olmadığını asıl çanta koyduğumuz içini gördükleri şey vsr ya oraya eşin bıraksın çantanı orası zararlı dedi.

X