Benim doktorum tüp bebek uzmanı öğleden önce transfer yapıyor 3ten sonra muayene alıyor mecburen o saatte gidiyoruzBen hep sabahları erkenden gidiyorum ogleyinde sonuçlar cikiyo anca öğleden sonra gidince akşama anca çıkar sonuçlarım o yüzden riske atmıyorum
Geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın.Tekrar bi mucize nasip etsin.Lütfen bebeğinizi patolojiye gönderin inceletin pıhtılüşma testlerini yaptırınArkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Benim doktorum da tüp bebek uzmanı ama dahiliyeye gidiyorum ayriyetenBenim doktorum tüp bebek uzmanı öğleden önce transfer yapıyor 3ten sonra muayene alıyor mecburen o saatte gidiyoruz
Geçmiş olsun. Allah sabır versin tez zaman da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ne zaman durmus en son ne zaman gitmiştiniz Dr.a..Arkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
10 haftalık Ken gitmiştim tarama için çağırmıştı işteGeçmiş olsun. Allah sabır versin tez zaman da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ne zaman durmus en son ne zaman gitmiştiniz Dr.a..
Rabb.sabit versin insallahArkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Bende haşimoto troidi var. Her zaman takip ediliyor. Suan 125lik kullaniyorum. En son nihayet 1.3 e düşmüş.İlacı sabah aç karnına içtiğim için her tahlilde içmiş oluyordum benim 4.16 olmuştu transferden önce 25 lik verdi düşmedi sonra 50 lik verdi düştü şu an 1.65 düşünce tekrar 25 lik kullanmaya başladım
Canım benim de ağrıo ama adet zamanlarımda daha çok ağrıo.Kizlar hala adet sancisi tarzinda karin bel agriai yasayannvar mi bugun cok yoruldum diye mi oldu acaba
Cok üzüldüm Rabbim yardimcin oolsun ...Arkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Rabbim sabrını versin yardımcınız olsunArkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Pihtilasmaya baktirmalisin bence10 haftalık Ken gitmiştim tarama için çağırmıştı işte
Benmde adet sancisi gibi ddgil ama agrim oluyor kasiklardaKizlar hala adet sancisi tarzinda karin bel agriai yasayannvar mi bugun cok yoruldum diye mi oldu acaba
Benimde oluyor canım kasık bel hava değişiminden bence çok etkileniyoruz 3 gün önce pişerken klima açarken şimdi yorgan çekicek hale geldikKizlar hala adet sancisi tarzinda karin bel agriai yasayannvar mi bugun cok yoruldum diye mi oldu acaba
Kizlar merak ettigim bir soru var yardımcı olabilecek varmı bana
Hamileyim ve tiroit ilacı kullanıyorum aylık dahiliye kontrolüm var sizler bu kontrole ac mi tok mu gidiyorsunuz
Ben bu zamana k adar ac gidiyordum ablama söylemiştim ac tok farketmez sen hamilesin ac gitme dedi bilemedim yarin doktora sorucam ama yinede sizlere sormak istiyorum
İlk zamanlar oluyor da simdi olunca korktum birazBenimde oluyor canım kasık bel hava değişiminden bence çok etkileniyoruz 3 gün önce pişerken klima açarken şimdi yorgan çekicek hale geldik
Canım benim de ağrıo ama adet zamanlarımda daha çok ağrıo.
Canım mesela en son 18 hazıranda adet olmustum ben. Mesela eylülün 15 ile 18i arası ağrı oldu önceki aylarda da öle. adet olcak gibi hem ağrı hemde sanki akcak gibi oluo. Normaldir heralde.Benim adet zamabinda asiri agrimazdi sizi gibi oluyordu bu da oyle oldu insallah kotu bisey yoktur
AngeltalkSizinkinin markası nedir acaba?