2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın.Tekrar bi mucize nasip etsin.Lütfen bebeğinizi patolojiye gönderin inceletin pıhtılüşma testlerini yaptırın

Arkadaşlar bizde 13 haftalık olmak üzereydik kalbi durmuş bebeğimin kürtaj olucam dua edin gerçekten çok zormuş ilkkez başıma geliyor pisikolejim bitti
Geçmiş olsun. Allah sabır versin tez zaman da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ne zaman durmus en son ne zaman gitmiştiniz Dr.a..

Bende haşimoto troidi var. Her zaman takip ediliyor. Suan 125lik kullaniyorum. En son nihayet 1.3 e düşmüş.

Rabbim sabrını versin yardımcınız olsun Bundan sonra herşey ama herşey gönlünüzce olur inşallah. Allah büyük yine olur sağ salim alırsın kucağına

Ben hep aç gidiyorum ilaç da içmeden

Bacaklarimda selulit oldu baya cok kotu gorunuyor 90 kiloyken bile olmazdi morslim bozuldu esimde fark etmis bugun sasirdi nedsn oldu diye hamilelikte olablioms gecermi acaba sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…