- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Aynn banada kalsiyum agrlık lı beslen dedi Rabbim sağlıkla kucgmza almayı nasip etsinGeçen kontrolde doktora söyledim ama sadece günde 1 bardak süt içmemi söyledi
Ben de korkmaya başladım, bu bahaneyle çağırdığı vakti beklemeden bi doktora mı gitsem yine
Bana da varlığını hissettirmemesi çektirdi sağolsun hâlâ da devam ediyorBizim bu zilliler tepiklerrrr. Bana az mı çektirdi. Sen rahattın gerçi
Gebelikte tetiklenebiliyo hastalık. Ben de anksiyete hastasıyım ara ara geliyolarÇarpıntı bende de var sanki panik atak geçiriyor gibi oluyorum zaten gebelik öncesi anksiyete bozukluğu vardı şimdi 2 haftadır çarpıntı yaşıyorum 3 hafta sonra kontrolüm soracağım doktora :/
Bnm doktor prilam falan vermedi hiç kusuyorum bile demedim bulantım var zorluyor beni dedim zofer verdi. 1 kutu ictim sonra kendiliginden azalmisti geçen hafta yine kötü olunca 1 kutu daha aldım. Zararı olsa verirler mi hiç ya. Daha ilk haftalarda verdi yani. Ayrica kanser hastalari kullanıyomus diye korkmak cok saçma geçen de yazmistim onlara kemoterapi ilaclari disinda verilenler en az yan etkili olmak zorunda vucutları kaldırmıyor.. kafaya takma artik zoferi yaHaa sen prilam içiyorsun.
benim ilaçta 10 tane var zaten 10günde bitiyor
Evet ya şuan bişeyler yedikçe midem bulanıyor oysa dün falan çok iyiydim. Ama işte analık vicdan yapıyorumiçmesem mi diye
Bnm doktorum kusarsan haber ver mutlaka demisti bana ilk haftalarımda. Hatta geçen hafta kusunca tekrar söyledim. Tekrar zofer aldım. Dedigin gibi kasılma yaptıgı icin karında doktorum zararlı diyor kusma icin. Prilamdan daha etkili ilaçlar var sor istersenİlaç içmeme rağmen kafasına esince geliyor ve kasılmadan dolayı sancım oluyor lekelerim artıyor doktor kusmasan iyi olur diyor gelen şeyi nasıl tutayım yatmadan 2 tane prilam içiyorum ama sabah zor dayanıyorum
Angeltalk canım brnim daha gelmediMerhaba cihazın adı nedir
Benimde o sekilde oluyo kuzu kullandigimdan beriKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Dr sordun mu canım bşy dedi mi normal mi acaba bu durum. Buarada geçmiş olsun canım şuan iyi olmanıza sevindim.Benimde o sekilde oluyo kuzu kullandigimdan beri
Doktoruma sormadım ama bi kac sene once kullandigimdada ayni sey olmustu bende o yuzden endiselenmedim sanmiyorm bi sikinti olacagini. Tesekkur ederm kuzu Rabbm hepimizin bebeklerini korusunDr sordun mu canım bşy dedi mi normal mi acaba bu durum. Buarada geçmiş olsun canım şuan iyi olmanıza sevindim.
Günaydın cnm banada doktorum ayni ilacı verdi. Kullandığım günden beri benimde renk değişikliği oldu senin söylediğin gibi.ilaçla alakalı galibaKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Söyledim ama biraz da midenin hassaslığı ile ilgili dedi. Ağır şeyler yediğimde daha çok oluyor sindirim problemi yaşıyorum galiba o yüzden az yemeye çalışıyorum inşallah bir an önce biterBnm doktorum kusarsan haber ver mutlaka demisti bana ilk haftalarımda. Hatta geçen hafta kusunca tekrar söyledim. Tekrar zofer aldım. Dedigin gibi kasılma yaptıgı icin karında doktorum zararlı diyor kusma icin. Prilamdan daha etkili ilaçlar var sor istersen
İlaç kaynaklı o dışkı demir ilacı öyle yaparKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Demir ilacı öyle yapar canımGünaydın cnm banada doktorum ayni ilacı verdi. Kullandığım günden beri benimde renk değişikliği oldu senin söylediğin gibi.ilaçla alakalı galiba
Tup bebekle hamile kalmis biri olarak goruslerinize saygim sonsuz ama bazilari bana biraz abarti geldi:) benim gorusum cidden cinsiyetin hic onemi yok bence.. bu surece basladigim gunden beri saglikli ve hayirli evlat olmasini diledim.. ne kizlar biliyorum etrafimda anasini 40 yilda bir arayan, annesi yaslaninca onu bakimevine koyan, arayip sormayan, ne erkekler biliyorum ki anasina saygi ve sevgide kusur etmeyen. Yani iyiyi de kotuyu de farkli cinsiyetlerde goruyoruz.. Ama maalesef bu iki nesili de biz yetistiriyoruz, anasina duskun olan kiza bak ne guzel vefali kiz, buyugunu sayiyo diyoruz, anasina duskun olan erkege ana kuzusu ya bu nasil olacak ki bunla, simdi anasinin sozunden de cikmaz, bundan hayir gelmez diyoruzbenim nacizane gorusum, en onemli sey yetistirme, civisi cikmaya yakin bir ulkede yasadigimiz icin cocuklarimizi bilincli yetistirmemiz gerekiyor, kiz erkek farketmeksizin.. insallah saglikla kucagimiza alir ve ailesine, vatanina, milletine hayirli evlatlar yetistiririz ❤
Cok normal canim.telaslanmaKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Canım demir ilacı dışkı rengini koyulaştırır ancak ishali bilemedim. Yan etkilerine bir bak ilacın istersenKızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı