2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bu zilliler tepiklerrrr. Bana az mı çektirdi. Sen rahattın gerçi😀
Bana da varlığını hissettirmemesi çektirdi sağolsun hâlâ da devam ediyor😅 erken tepiklese barii. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bugün bir kere biseyler hissettim gibi oldu. Bu hissettiğim bebeğim miydi daha aktif hareketlenmeye başlayınca anlayacağım 😁🙈 Yalnız sen nereye gittiiin ben geliyorum sen gidiyorsun olmaz böyle :işsiz:

Çarpıntı bende de var sanki panik atak geçiriyor gibi oluyorum zaten gebelik öncesi anksiyete bozukluğu vardı şimdi 2 haftadır çarpıntı yaşıyorum 3 hafta sonra kontrolüm soracağım doktora :/
Gebelikte tetiklenebiliyo hastalık. Ben de anksiyete hastasıyım ara ara geliyolar😄 panik atak mi gebelik mi anlamıyorum valla artık vucudumu.

Haa sen prilam içiyorsun.
benim ilaçta 10 tane var zaten 10günde bitiyor 😀
Evet ya şuan bişeyler yedikçe midem bulanıyor oysa dün falan çok iyiydim. Ama işte analık vicdan yapıyorum 😀içmesem mi diye
Bnm doktor prilam falan vermedi hiç kusuyorum bile demedim bulantım var zorluyor beni dedim zofer verdi. 1 kutu ictim sonra kendiliginden azalmisti geçen hafta yine kötü olunca 1 kutu daha aldım. Zararı olsa verirler mi hiç ya. Daha ilk haftalarda verdi yani. Ayrica kanser hastalari kullanıyomus diye korkmak cok saçma geçen de yazmistim onlara kemoterapi ilaclari disinda verilenler en az yan etkili olmak zorunda vucutları kaldırmıyor.. kafaya takma artik zoferi ya😊 bulanti öyle zor ki kendimde degildim kustugum günler. Hem kendimi hem bebegi kötü etkiliyo yani burda cok kilo verenleri de okudum su icemeyenleri de bence ilactan daha zararli.. tabi herkesin kendi kararı🥰

İlaç içmeme rağmen kafasına esince geliyor ve kasılmadan dolayı sancım oluyor lekelerim artıyor doktor kusmasan iyi olur diyor gelen şeyi nasıl tutayım yatmadan 2 tane prilam içiyorum ama sabah zor dayanıyorum
Bnm doktorum kusarsan haber ver mutlaka demisti bana ilk haftalarımda. Hatta geçen hafta kusunca tekrar söyledim. Tekrar zofer aldım. Dedigin gibi kasılma yaptıgı icin karında doktorum zararlı diyor kusma icin. Prilamdan daha etkili ilaçlar var sor istersen

Kizlar bende bayadir yazmiyorum 8. Haftada kanamadan dolayi hastanede yattim iki gun sükür durmustu tam duzeldi derken 11. Haftada kusmalarimdan dolayi kasilma gordü doktorum rahimde zaten bende ara ara karnimi top gibi hissediyordum ama normal saniyodum ilk gebeligim oldugu icin ancak doktorum erken dogum olabilir diye beni baya bi korkuttu haftam erken oldugu icin ilacta yazamadi. Zaten yapilcak bisey yoktu bol bol dinlenmemi soyledi bu sure zarfinda yataktan kalkmadim cok sukur 13 haftadan itibaren kusmalarimin azalmasiyla kasilmalarimda azalmaya basladi. Suan 16+6 dayim cok sukur rahim agzinda herhangi bi acilma gozukmuyor doktorumda haftam ilerledigi icin artik magnezyuma basladi kasilmalarim nedeniyle

Kızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı

Kızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Benimde o sekilde oluyo kuzu kullandigimdan beri

Günaydın kızlar, 10 günlük kayboldum evde olunca internete bakmıyorum iş dışında. Bugün işe başladım. Bebelerin cinsiyetlerini kaç kişi öğrendi. Biz p.tesi kontrolümüzü bekliyoruz hayırlısıyla :dua:

Günaydın cnm banada doktorum ayni ilacı verdi. Kullandığım günden beri benimde renk değişikliği oldu senin söylediğin gibi.ilaçla alakalı galiba

Bnm doktorum kusarsan haber ver mutlaka demisti bana ilk haftalarımda. Hatta geçen hafta kusunca tekrar söyledim. Tekrar zofer aldım. Dedigin gibi kasılma yaptıgı icin karında doktorum zararlı diyor kusma icin. Prilamdan daha etkili ilaçlar var sor istersen
Söyledim ama biraz da midenin hassaslığı ile ilgili dedi. Ağır şeyler yediğimde daha çok oluyor sindirim problemi yaşıyorum galiba o yüzden az yemeye çalışıyorum inşallah bir an önce biter

İlaç kaynaklı o dışkı demir ilacı öyle yapar

Tup bebekle hamile kalmis biri olarak goruslerinize saygim sonsuz ama bazilari bana biraz abarti geldi:) benim gorusum cidden cinsiyetin hic onemi yok bence.. bu surece basladigim gunden beri saglikli ve hayirli evlat olmasini diledim.. ne kizlar biliyorum etrafimda anasini 40 yilda bir arayan, annesi yaslaninca onu bakimevine koyan, arayip sormayan, ne erkekler biliyorum ki anasina saygi ve sevgide kusur etmeyen. Yani iyiyi de kotuyu de farkli cinsiyetlerde goruyoruz.. Ama maalesef bu iki nesili de biz yetistiriyoruz, anasina duskun olan kiza bak ne guzel vefali kiz, buyugunu sayiyo diyoruz, anasina duskun olan erkege ana kuzusu ya bu nasil olacak ki bunla, simdi anasinin sozunden de cikmaz, bundan hayir gelmez diyoruz 😂 benim nacizane gorusum, en onemli sey yetistirme, civisi cikmaya yakin bir ulkede yasadigimiz icin cocuklarimizi bilincli yetistirmemiz gerekiyor, kiz erkek farketmeksizin.. insallah saglikla kucagimiza alir ve ailesine, vatanina, milletine hayirli evlatlar yetistiririz 🙏🏻

Amin canım amin. Aslında hepimizin önceliği senin bu dediklerin.. Ama cinsiyet de sanırım işi biraz heyecanlandırma kısmı.. Mesela benim sonuçlar iyi gelmediği günden beri cinsiyeti ne olcak adını ne koysam diye aile gündemimizde olan şeyleri değiştirmeye çalışıyorum ve başka şeylere odaklanıyorum.. Yoksa dediğin gibi en en en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.. Cinsiyet meselesi sonraki şeyler ama insan onada heyecan yapmak istiyor sanırım.. Güzel zamanlar.. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi ve sağlıkla büyütelim..

Cok normal canim.telaslanma

Kızlar aranızda benim gibi dişeti problemi yaşayan var mı ? 2 haftadır farklı noktalarda dişetim şişiyor yemek yemek gelmiyor içimden:silah:

Canım demir ilacı dışkı rengini koyulaştırır ancak ishali bilemedim. Yan etkilerine bir bak ilacın istersen

X