- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
İnşallah, sana da geçmiş olsun kuzum artmaz inşallah.İnşallah bir kere yaparlar tatlım ya ben de her an ağrım artacak diye tetikteyimsor sen kuzum bakalım
ondan işteBen ilk 3 ay baya uyudum surekli yorgunluk uyku hali bilemiyorum
Anlaşmanız lazımAyyy gece uyutsun benim sipa oglum, gunduz is var
Teşekkür ederim cnm venatura ultra olanı mi kullanıyorsun?
Bende merak ettim senin yazini ariyorum iki saattr kac sayfa geride buldumm hadi gozun aydin cok sevindimm ben sana dedim cinsiyeti soyler diyee 1 gun farkla sende benim gibi ayni zamanda ogrenmis oldunKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Benimde bundsn sonraki tek derdim o . Umuyorum dogana kadar her kontrolde bebek iyi olur ve iyi derler ..Umarım öyledir kuzum.
Az önce randevu aldım salı günü gideceğim nasipse.Sanırım tek duymak istediğim şey "bebek iyi". Çok zaman oldu görmeyeli hem çok özledim hem merak ediyorum endişe ediyorum
Kesin değil canım ama tahminler erkekSenin cinsiyet belli miydi kuzu
Göbüşün ne güzel çıkmıśGöbeğini atmak isteyen varsa bakalimm ben atiyim önce hamis gobusu olmusmu bu kahvaltidan sonraki hali kizlsr aksam baya sisiyo ama gündüz anca bu kadar 14+3 bugün 80 kg bir anneden gelsin
Eki Görüntüle 2694825
Bu da haftasonu yemek sonrası en sis hali
Eki Görüntüle 2694826
Sagol cnmGöbüşün ne güzel çıkmıśbenim okadar belli değil daha ve sen nasıl 80 sin baya orantılı almışsın kilonu maşALLAH
Canım birçoğumuzun öyle olsu oldu bende 2 hafta öncesinden kontrole gidicem her gün hop oturup hop kalkıyorum sağlıkla alicaz insALLAH kucağımızadira beni çok etkiledi kizlar. hamilelik belirtilerim kayboldu. Goguslerim söndü sanki göbeğim zaten yok. Rüyamda doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenip ağlamaktan helak oluyorum. Normalde zerre evhamli biri değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum. Bir iki gün buraya hic giremedim bile daha önceden de bir kaybım oldugu icin mi cok icsellestirdim acaba. İnşallah kimse kayıp yasamadan bebeğini kucağına alır
Yorumlara bakip gittim ustelik butun ozel muayananesi oln doktorların bile kendinddn dshz iyi diye onerdigi youtubeda bile çıkan ayni zamanda ogretim gorevlisi olan universite hastanesinde ozel bolumde çalışan herkesin cok övdüğü bir doktora gittim ama yinedd sonuç degismedi kendi doktorum aslinda iyi ama bu islerden anlamiyor igne dozunu aayarlamak icin bile o gittigim iyi doktora yonlendirdi ama o gittigim ovulen doktorda kotu kotu seyler söyledi. Simdi baska doktor buldum umarim iyi cikar hastane evime baya uzak ama yinede gidicem ins doktor iyi çıkar
Bende 175 şim ama meme popo fora bende kiloları oraya aliyorumSagol cnmbenim boy 176 ordan kurtarıyorum az ucundan ins 70 lere geri duserim doğum sonrası ... 72 filandim 76 ya cikip 4 kilo alinca hamilelikted 80 olduk ins 90 olmam ya yuruyus yapicam birazdan üşeniyorum şuan
Cnm bendede pihtilasma vsr igne kullandigi halde 20.haftada bebegini kaybedenler var bende onlsri düşündükçe korkuya kapiliyorum . Diranin bebegi cok üzücü evet ama ya bebek sagliksizdi ya gelisemedi ya ondada pihtilssms vardi bilmedigi icin oldu yada binbir turlu şey kader bu işler düşünsek de dusunmesek de olacagi yaşayacağı varsa doğacaklar zaten .. Surekli kotu sanaryolar kurarsak bu süreç bize hic gecmez.. akışına birakmamiz lazimdira beni çok etkiledi kizlar. hamilelik belirtilerim kayboldu. Goguslerim söndü sanki göbeğim zaten yok. Rüyamda doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenip ağlamaktan helak oluyorum. Normalde zerre evhamli biri değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum. Bir iki gün buraya hic giremedim bile daha önceden de bir kaybım oldugu icin mi cok icsellestirdim acaba. İnşallah kimse kayıp yasamadan bebeğini kucağına alır
Soylesin söylesin de sen saatli bombssin tarzında konusmasini çok dogru bulmuyorum zaten ben durumumu vr hsmilelik risklerinin farkındaydım. Aynen simdi dokuz eylül deizmirde perinotolog buldum özel. Ins memnun kalirim haftaya persembe gidicem onaCanım özellikle ege üniversitesi gibi büyük hastanelerde çok çeşitli vakalar gördükleri için riskli durumlarda her zaman en kötüsüne alıştırmaya calısıyorlar. Benim eşim 5 yıl önce hastanede yatarken ölme ihtimalini bile suratımıza dan diye söylemişlerdi ama 1 hafta sonra yürüyerek çıktı hastaneden. İlk önce çok kızmıştım beni yerle bir etmişti doktorun söyledikleri ama 1haftayı orda geçirince adamlara hak verdim.sana bu riskleri söylemese belki de ileride problem yaşadığında ailen doktoru suclayacak yeterince risklerden bahsedilmediğinden yakınacak. Bence üzülme biraz realist ol olumlu düşün şuan herşeyin kontrol altında ama kesinlikle bir perinatologla devam et yoluna. Diğer doktorun sana pek yardımcı olamayacak gibi. Doğumuna mutlaka çok iyi bir doktorun girmesi gerek ve tam teşekküllü hastanede.
Senin kilo kac cnm masallah sende boylusun..Bende 175 şim ama meme popo fora bende kiloları oraya aliyorumdikkat edersen almazsan çok canım 10 12 kiloya kadar normal ama senin durumun farklı dikkat et çok masALLAH sana
Soylesin söylesin de sen saatli bombssin tarzında konusmasini çok dogru bulmuyorum zaten ben durumumu vr hsmilelik risklerinin farkındaydım. Aynen simdi dokuz eylül deizmirde perinotolog buldum özel. Ins memnun kalirim haftaya persembe gidicem ona
Ne guzel Allah korumuş gerçekten.. insallah sag saglim ikimizede birsey olmadan bu surec guzel biter cnm sagolBak sana güzel bişey söyliyim benim kuzenimin ense sapına pıhtı attı gebelikte bilmiyordu pıhtılaşma sorunu oldugunu ona da aynen bunu söylediler saatli bombasın dediler ve o pıhtıyla doguma kadar durdu. Dogumuna 2 doktor girdi bundan 5 sene önce özel bir hastanede istanbulda. Kendisi de bebesi de sapasağlam maşallah çocuk 5 yaşında oldu bile :) hiiiç kötü şeyler düşünme
Benim bunun nerdeyse 2 kati göbeğim ama bebek sebebiyle oldugunu sanmiyorum baya kilodan yaniGöbeğini atmak isteyen varsa bakalimm ben atiyim önce hamis gobusu olmusmu bu kahvaltidan sonraki hali kizlsr aksam baya sisiyo ama gündüz anca bu kadar 14+3 bugün 80 kg bir anneden gelsin
Eki Görüntüle 2694825
Bu da haftasonu yemek sonrası en sis hali
Eki Görüntüle 2694826