2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne guzel kahvalti yapiyorum hemen uykum geliyor resmen benim ama hamileliği öğrenmeden öncede tek belirtim uykuydu benim ders çalışırken uyuyup kalıyordum sok geciriyordum nasıl uyudum diye benimki uykucu galiba
Senin cinsiyet belli miydi kuzu

Emin değilim tatlım ama ilk gebeliğimde 2 defa vurulmuş olabilirim ebene sor istersen bu arada hoşgeldin
O zaman bana 1 defa vururlar bence ya yakın zamanda vurulmuştum çünkü. Yani inşallah 1 keredir çünkü acıyooor. Gidince sorayım en iyisi Hoşbuldum kuzucumm❤

Durumlar aynı demekki saatleri var kuzuların ama nasıl uyanabiliyoruz onu anlamiyorum hareket yok birsey yok bizi uyandiran ne merak icerisindeyim
Valla benim bulantilrim devam ediyor, uyanirsam ve tutarsa bittim demektir, onun disinda da bence ben psikolojik olarak sirt ustu donmek istedigimde uyaniyorum henuz sipayi hissetmedigim icin ondan degildir, haa bazen de yan yatsam da karin cevremde bisiler geriliyormus gibi oluyor o da uyandiriyo.. analik zor derlerdi simdiden hissetmeye basladik ki bunlar daha iyi gunlerimizmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…