- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Ama.sen benden 3 hafta ilerdesin cnm normal siskinlik ve odemde vardırBenim bunun nerdeyse 2 kati göbeğim ama bebek sebebiyle oldugunu sanmiyorum baya kilodan yani zira mide tarafında siskinlik var baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama.sen benden 3 hafta ilerdesin cnm normal siskinlik ve odemde vardırBenim bunun nerdeyse 2 kati göbeğim ama bebek sebebiyle oldugunu sanmiyorum baya kilodan yani zira mide tarafında siskinlik var baya
Amin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde bundsn sonraki tek derdim o . Umuyorum dogana kadar her kontrolde bebek iyi olur ve iyi derler ..
77 kilom benimde bende göstemiyorum çok şükür boyun tek avantajı ama ilerleyen zamanlarda asıl kilo almaya basliycaz ozmanlari atlatirsak süper olacakSenin kilo kac cnm masallah sende boylusun.. bende kiloyu kol ve sirta aliyorumya cok cusseli gosteriyor o da ve yan simitler cikiyo cok kotu
Insallah canım. Hep Güzel haberlerle dönersin doktordan inşallahCanım birçoğumuzun öyle olsu oldu bende 2 hafta öncesinden kontrole gidicem her gün hop oturup hop kalkıyorum sağlıkla alicaz insALLAH kucağımıza
İnşallah kuzumİnşallah, sana da geçmiş olsun kuzum artmaz inşallah.
Canim bizim gelinimizde de pıhtılaşma sorunu var 9 ay boyunca hergun iki kez igne vuruldu buna rağmen 5. Ayında ayağına pıhtı attı ama bebeğe en ufak bir zararı olmadi. Yegenim suan 3 yaşında cin gibi maşallah sağlıklı bir sekilde dogdu yaşıtlarından önde gidiyor. Sende endise etme her pıhtı sorunu olan bebegini kaybetmiyor. Bu arada spor yaptığın için herhalde cok fit duruyorsun hic öyle söylediğin kiloda gibi değilsin maşallahCnm bendede pihtilasma vsr igne kullandigi halde 20.haftada bebegini kaybedenler var bende onlsri düşündükçe korkuya kapiliyorum . Diranin bebegi cok üzücü evet ama ya bebek sagliksizdi ya gelisemedi ya ondada pihtilssms vardi bilmedigi icin oldu yada binbir turlu şey kader bu işler düşünsek de dusunmesek de olacagi yaşayacağı varsa doğacaklar zaten .. Surekli kotu sanaryolar kurarsak bu süreç bize hic gecmez.. akışına birakmamiz lazim
Valla ben kendimin 90 halimi biliyorum facia idi ins geri oyle olmam ins cok kilo almayiz ..77 kilom benimde bende göstemiyorum çok şükür boyun tek avantajı ama ilerleyen zamanlarda asıl kilo almaya basliycaz ozmanlari atlatirsak süper olacak
105 kilo halimi biliyorum kız ben ilk gebelik faziasi şuan aşırı dikkatliyim ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum ama canimcbirsey istedikçe havuç salatalık kemiriyor um bu ne kadar sürecek gorucezValla ben kendimin 90 halimi biliyorum facia idi ins geri oyle olmam ins cok kilo almayiz ..
80 halimdede kotuydum ama sporlu oldugum icin eski 80 halimdeki gibi degilim Allahtan
Oo kullandigi haldemi atti cok kotuymus ya cok tehlikeli Allah korumus. Dozu nasldi acaba ignenin hemde 2kez vuruldugu halde simdi dahada telaslandim ya aslinda gosteriyorum ama 80 kilo degil tabi boydan ve spordan olablr belkiCanim bizim gelinimizde de pıhtılaşma sorunu var 9 ay boyunca hergun iki kez igne vuruldu buna rağmen 5. Ayında ayağına pıhtı attı ama bebeğe en ufak bir zararı olmadi. Yegenim suan 3 yaşında cin gibi maşallah sağlıklı bir sekilde dogdu yaşıtlarından önde gidiyor. Sende endise etme her pıhtı sorunu olan bebegini kaybetmiyor. Bu arada spor yaptığın için herhalde cok fit duruyorsun hic öyle söylediğin kiloda gibi değilsin maşallah
Ben asiri istah artışından aldim yeni yeni kendimi dizhinlemeye basladim bu hafta ins basarablrm yoksa 100 olurum dikkat etmek lazim o kdar emek sarf edip vermisiz cok almamiz lazm boyle t bence105 kilo halimi biliyorum kız ben ilk gebelik faziasi şuan aşırı dikkatliyim ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum ama canimcbirsey istedikçe havuç salatalık kemiriyor um bu ne kadar sürecek gorucez
Bende fitness yaptım kas yogunlugum fazla faydası çok sporun aşırı inceliyorsun pandemi bitsin hemen fitness kosucam 4 ay gibi kısa sürede 75 Ken 60 gibi duruyorsun inanamazsin aşırı topluyorValla ben kendimin 90 halimi biliyorum facia idi ins geri oyle olmam ins cok kilo almayiz ..
80 halimdede kotuydum ama sporlu oldugum icin eski 80 halimdeki gibi degilim Allahtan
Evet biliyorum ben 20 kilo verdim spor sayesinde ve tabi diyetle ama iste emekler cope gdiyo ip atlamYa bayılıyorum ama o da yasak 1500 2000 atliyordum bisiyi fazla kacirincz3hemen yanıyordu simdi ole bi sansim da yok spor yogunluguda biands dusunce ondsnda kilo hemen geliyo birde benim kaynim evlenevek tam dogum yaptigim yil yazin incelmem lazim düğüneBende fitness yaptım kas yogunlugum fazla faydası çok sporun aşırı inceliyorsun pandemi bitsin hemen fitness kosucam 4 ay gibi kısa sürede 75 Ken 60 gibi duruyorsun inanamazsin aşırı topluyor
Yaparsın yaparız yaa pandemi mahfetti yuruyemiyorum çok kalabalık etraf tıkalı kaldım vallahi ama gene çok iyisin sıkı kalsan yeter doğum sonrası korse kullan mutlaka korse tayt hatta. Süreci hizlandirirEvet biliyorum ben 20 kilo verdim spor sayesinde ve tabi diyetle ama iste emekler cope gdiyo ip atlamYa bayılıyorum ama o da yasak 1500 2000 atliyordum bisiyi fazla kacirincz3hemen yanıyordu simdi ole bi sansim da yok spor yogunluguda biands dusunce ondsnda kilo hemen geliyo birde benim kaynim evlenevek tam dogum yaptigim yil yazin incelmem lazim düğüne
Gözün aydin canim bak erkek geliyor demistim tahminim tuttu sira @BerraAksa_K da
Ins sag saglim doğurayım da bende spor salonuna gdiodum ama bırakali 3 ay oldu . Evde yuruyus bandim var onds yuruyorum haftada 4 5 gun suan hala yuruyorum 30 dk oldu 10 dk.kaldi havalar da sicak biraz serinlese acik alanda yapılır da disarida cikilmiyor sicaktan halaYaparsın yaparız yaa pandemi mahfetti yuruyemiyorum çok kalabalık etraf tıkalı kaldım vallahi ama gene çok iyisin sıkı kalsan yeter doğum sonrası korse kullan mutlaka korse tayt hatta. Süreci hizlandirir
Aslında endişeni gidermek için yazmıştım cnm kusura bakma. Hani bebeğini kaybedenleri okudum demiştin ya hepsi öyle sonuçlanmiyor demek istedim. Cleaxane diye bir iğne vuruluyordu ama dozajı bilmiyorum.Oo kullandigi haldemi atti cok kotuymus ya cok tehlikeli Allah korumus. Dozu nasldi acaba ignenin hemde 2kez vuruldugu halde simdi dahada telaslandim ya aslinda gosteriyorum ama 80 kilo degil tabi boydan ve spordan olablr belki
Bnm arkadasım da şuan hamile kızı olacak. Ben cok uyuyorum deyince ben oğlumda uyuyordum bunda uykum gelmio demişti bence bu tezi yazalım Bi kenara. Erkek bebeklerde uyku cok oluyorErkek bebekler çok uyutur diyorlar doğruysa
Amin kuzum inşallah ama bende burdaki arkadaşlar gibi değişir mi acaba kordonu pipi olarak görme durumu da olmus olabılır mi die düşünmeye başladım sen bilmion dimi daha cinsiyeti.M Melekogretmencnn gözünaydin hem sağlıklı olduğunu öğrendin hem de cinsiyeti saglikla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah günlerimiz aynı bakalım benim ne olacak
Saol canım evet şükür öğrendim ama acaba değişir mi diye tereddüt edenlerdenim bende ikili de Bi sıkıntı yok normal bu sonuclar dedi. Hemn kartını verdi bşy oldu mu netten araştırmayın kafanıza bsy takılırsa bana sorun dedi. Bu Dr yeni gittim arkadsım gidio oraya. Baya heyecanımı yatıştırdı hem eşimi de alıyorlar içeri. Herşeyi cok güzel açıklıyor maşallah deyim Dr çok hoşumuza gitti valla.. Gece hafta sonu na dopum denk gelirse biz evden geliyoruz başkası girmiyor dedi. Ultrasonda herşeyi detaylı gösterdi kalp atısını dinletti. Öle yani canım.Bende merak ettim senin yazini ariyorum iki saattr kac sayfa geride buldumm hadi gozun aydin cok sevindimm ben sana dedim cinsiyeti soyler diyee 1 gun farkla sende benim gibi ayni zamanda ogrenmis oldun ❤senddmi kaynana olcan simdi benim gibi Masallah ogluslarimiz saglikla gelsin insallah ikiliye ne dedi doktor