- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ben hatırlamıyorum kaç defa vurulduğumu demek olmuş o kadar4 doz diyolar ama benim 2.doz olucak daha
Canim sen stres yaptin ondan olabilir psikolojik bence zor ama rahat olmaya çalış inşallah herşey yolunda gidecek ❤Kızlar kendimi hic iyi hissetmiyorum nefes dsrligim var boguluyorum sanki middm bulaniyoe ve midem agriyor
Emin değilim tatlım ama ilk gebeliğimde 2 defa vurulmuş olabilirim ebene sor istersen bu arada hoşgeldinKaç kere vuruyorlardı hamilelikte ? Ben transfer öncesi 3 hafta önce falan vurulmuştum kedi ısırıp tırmaladigi için.
Senin cinsiyet belli miydi kuzuYa ne guzel kahvalti yapiyorum hemen uykum geliyor resmen benim ama hamileliği öğrenmeden öncede tek belirtim uykuydu benim ders çalışırken uyuyup kalıyordum sok geciriyordum nasıl uyudum diye benimki uykucu galiba
İnşallah uzun sürmez zzKuzum aşırı bi ağrı yok da arada bir giriyo uyuşukluk var kolumda kullanmamaya çalışıyorum
O zaman bana 1 defa vururlar bence ya yakın zamanda vurulmuştum çünkü. Yani inşallah 1 keredir çünkü acıyooor. Gidince sorayım en iyisi Hoşbuldum kuzucumm❤Emin değilim tatlım ama ilk gebeliğimde 2 defa vurulmuş olabilirim ebene sor istersen bu arada hoşgeldin
Beni biraksalar tum gun uyurumAma benim hiç uykum olmuyor gündüz
Valla benim bulantilrim devam ediyor, uyanirsam ve tutarsa bittim demektir, onun disinda da bence ben psikolojik olarak sirt ustu donmek istedigimde uyaniyorum henuz sipayi hissetmedigim icin ondan degildir, haa bazen de yan yatsam da karin cevremde bisiler geriliyormus gibi oluyor o da uyandiriyo.. analik zor derlerdi simdiden hissetmeye basladik ki bunlar daha iyi gunlerimizmisDurumlar aynı demekki saatleri var kuzuların ama nasıl uyanabiliyoruz onu anlamiyorum hareket yok birsey yok bizi uyandiran ne merak icerisindeyim
Tovbe.. bisiler mi dusunuyorsun, kuruyosun.. korktun mu acaba.. sakin kalmaya calis bi cani ac nefes al.. kotu seyler dusunme..Kızlar kendimi hic iyi hissetmiyorum nefes dsrligim var boguluyorum sanki middm bulaniyoe ve midem agriyor
Yok gercekten dolasmaya çıkmıştım eve geri dönerken oldu nedense ama simdi daha iyiyimCanim sen stres yaptin ondan olabilir psikolojik bence zor ama rahat olmaya çalış inşallah herşey yolunda gidecek ❤
Yok cnm dolasmaya disari ciktim donuste donus yolunda oldu ama simdi girdim eve ustumu degistirdim bi soguk su içtim geçti şükürTovbe.. bisiler mi dusunuyorsun, kuruyosun.. korktun mu acaba.. sakin kalmaya calis bi cani ac nefes al.. kotu seyler dusunme..
Erkek bebekler çok uyutur diyorlar doğruysaBeni biraksalar tum gun uyurum
Ben ilk 3 ay baya uyudum surekli yorgunluk uyku hali bilemiyorumErkek bebekler çok uyutur diyorlar doğruysa
İnşallah kuzummİnşallah uzun sürmez zz
Psikolojik olabilir canım geçer sıkma canını sakın ya da reflü olabilir, göğsü sıkıştırıyo çünkü reflü deKızlar kendimi hic iyi hissetmiyorum nefes dsrligim var boguluyorum sanki middm bulaniyoe ve midem agriyor
Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin kuzucugun
İnşallah bir kere yaparlar tatlım ya ben de her an ağrım artacak diye tetikteyim sor sen kuzum bakalımO zaman bana 1 defa vururlar bence ya yakın zamanda vurulmuştum çünkü. Yani inşallah 1 keredir çünkü acıyooor. Gidince sorayım en iyisi Hoşbuldum kuzucumm❤
Aman cok sukurYok cnm dolasmaya disari ciktim donuste donus yolunda oldu ama simdi girdim eve ustumu degistirdim bi soguk su içtim geçti şükür
Ayyy gece uyutsun benim sipa oglum, gunduz is varErkek bebekler çok uyutur diyorlar doğruysa