2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne guzel 😍 kahvalti yapiyorum hemen uykum geliyor resmen benim 😂 ama hamileliği öğrenmeden öncede tek belirtim uykuydu benim ders çalışırken uyuyup kalıyordum sok geciriyordum nasıl uyudum diye benimki uykucu galiba 😂😂
Senin cinsiyet belli miydi kuzu

Emin değilim tatlım ama ilk gebeliğimde 2 defa vurulmuş olabilirim ebene sor istersen bu arada hoşgeldin 😊
O zaman bana 1 defa vururlar bence ya 🤔 yakın zamanda vurulmuştum çünkü. Yani inşallah 1 keredir çünkü acıyooor.😑 Gidince sorayım en iyisi🤗 Hoşbuldum kuzucumm❤

Durumlar aynı demekki saatleri var kuzuların 😂😂ama nasıl uyanabiliyoruz onu anlamiyorum hareket yok birsey yok bizi uyandiran ne merak icerisindeyim 🤔
Valla benim bulantilrim devam ediyor, uyanirsam ve tutarsa bittim demektir, onun disinda da bence ben psikolojik olarak sirt ustu donmek istedigimde uyaniyorum 😂 henuz sipayi hissetmedigim icin ondan degildir, haa bazen de yan yatsam da karin cevremde bisiler geriliyormus gibi oluyor o da uyandiriyo.. analik zor derlerdi simdiden hissetmeye basladik ki bunlar daha iyi gunlerimizmis😂😂

X