2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gebe göbeği olmaya başlamıs maşallah sizebuarada bnm göbee görsen 6 aylık mısın dersin bizim de maşallahı mız var. Zaten önceden de göbek vardı biraz daha arttı. Kilo vermıs olmama rağmen bide öle göbek yanisağlıklı olsun oğluşlarımız da göbek gider doğumdan sonra

Canım düşünme öyle. Gögüslerde bnm coktan kaybolmuştu şişlik yumuşak ama büyüdü biraz. Önceden acırdı şimdi acı yok. Göbek bnm önceden de vardı bıraz. İçini ferah tut lütfen. Dr bugün bana ne kadar pozitif yaklaşırsan gebelik okadar pozitif geçer dedi. Kimsenin dediğine kulak asmayın kıyaslamayın dedi.

Doğru saglikli olsunlar bizi peşinden kostururken veririz hepsini

Kızlar merhaba. Sabahtan beri karnım küçücük. Yok gibiydi.göğüs acısıda azalmıştı. Doktora gitmemek için zor tuttum kendimi. Geçenlerde kalp sesi dinleme cihazı siparişi vermiştim, bu akşam geldi veeeee allahıma şükürler olsun duydum kalbini kızımın doktora gitmeden. Bu cihazı çıkarandan allah razı olsun. Neşem yerime geldi şükür çok ucuza aldım, benim gibi huzursuz olan herkese tavsiye ederim

Nerden aldin ne kadarmis cnm sevindim aman iyi olsunda bebislerimiz

Elini karninin biraz altina koyuncada kalp atisi duyuyorum ben acaba bebisin kalp atisimi o bnce kesin ole

Elini karninin biraz altina koyuncada kalp atisi duyuyorum ben acaba bebisin kalp atisimi o bnce kesin ole

Bnm arkadasım da şuan hamile kızı olacak. Ben cok uyuyorum deyince ben oğlumda uyuyordum bunda uykum gelmio demişti bence bu tezi yazalım Bi kenara. Erkek bebeklerde uyku cok oluyor
Bende en başından beri hiç uyumadım sadece öğlen bi defa uyudum onda da çok hastaydım başka yok. Sabah 7 de ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…