- 27 Kasım 2018
- 3.300
- 3.460
Canım gebe göbeği olmaya başlamıs maşallah sizeGöbeğini atmak isteyen varsa bakalimm ben atiyim önce hamis gobusu olmusmu bu kahvaltidan sonraki hali kizlsr aksam baya sisiyo ama gündüz anca bu kadar 14+3 bugün 80 kg bir anneden gelsin
Eki Görüntüle 2694825
Bu da haftasonu yemek sonrası en sis hali
Eki Görüntüle 2694826
Canım düşünme öyle. Gögüslerde bnm coktan kaybolmuştu şişlik yumuşak ama büyüdü biraz. Önceden acırdı şimdi acı yok. Göbek bnm önceden de vardı bıraz. İçini ferah tut lütfen. Dr bugün bana ne kadar pozitif yaklaşırsan gebelik okadar pozitif geçer dedi. Kimsenin dediğine kulak asmayın kıyaslamayın dedi.dira beni çok etkiledi kizlar. hamilelik belirtilerim kayboldu. Goguslerim söndü sanki göbeğim zaten yok. Rüyamda doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrenip ağlamaktan helak oluyorum. Normalde zerre evhamli biri değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum. Bir iki gün buraya hic giremedim bile daha önceden de bir kaybım oldugu icin mi cok icsellestirdim acaba. İnşallah kimse kayıp yasamadan bebeğini kucağına alır
Doğru saglikli olsunlar bizi peşinden kostururken veririz hepsiniCanım gebe göbeği olmaya başlamıs maşallah sizebuarada bnm göbee görsen 6 aylık mısın dersin bizim de maşallahı mız var. Zaten önceden de göbek vardı biraz daha arttı. Kilo vermıs olmama rağmen bide öle göbek yani sağlıklı olsun oğluşlarımız da göbek gider doğumdan sonra
Nerden aldin ne kadarmis cnm sevindim aman iyi olsunda bebislerimizKızlar merhaba. Sabahtan beri karnım küçücük. Yok gibiydi.göğüs acısıda azalmıştı. Doktora gitmemek için zor tuttum kendimi. Geçenlerde kalp sesi dinleme cihazı siparişi vermiştim, bu akşam geldi veeeee allahıma şükürler olsun duydum kalbini kızımın doktora gitmeden. Bu cihazı çıkarandan allah razı olsun. Neşem yerime geldi şükürçok ucuza aldım, benim gibi huzursuz olan herkese tavsiye ederim
Elini karninin biraz altina koyuncada kalp atisi duyuyorum ben acaba bebisin kalp atisimi o bnce kesin oleKızlar merhaba. Sabahtan beri karnım küçücük. Yok gibiydi.göğüs acısıda azalmıştı. Doktora gitmemek için zor tuttum kendimi. Geçenlerde kalp sesi dinleme cihazı siparişi vermiştim, bu akşam geldi veeeee allahıma şükürler olsun duydum kalbini kızımın doktora gitmeden. Bu cihazı çıkarandan allah razı olsun. Neşem yerime geldi şükürçok ucuza aldım, benim gibi huzursuz olan herkese tavsiye ederim
N11 den aldım canım. Fiyatı 115tl. Duyabileceğimi sanmıyordum, duyunca çok şaşurdım. Eşime de dinlettim, şaşırdı minicik şey nasıl çıkarıyor o sesi diyeNerden aldin ne kadarmis cnm sevindim aman iyi olsunda bebislerimiz
Elini karninin biraz altina koyuncada kalp atisi duyuyorum ben acaba bebisin kalp atisimi o bnce kesin oleKızlar merhaba. Sabahtan beri karnım küçücük. Yok gibiydi.göğüs acısıda azalmıştı. Doktora gitmemek için zor tuttum kendimi. Geçenlerde kalp sesi dinleme cihazı siparişi vermiştim, bu akşam geldi veeeee allahıma şükürler olsun duydum kalbini kızımın doktora gitmeden. Bu cihazı çıkarandan allah razı olsun. Neşem yerime geldi şükürçok ucuza aldım, benim gibi huzursuz olan herkese tavsiye ederim
Steteskop filanmi aldinN11 den aldım canım. Fiyatı 115tl. Duyabileceğimi sanmıyordum, duyunca çok şaşurdım. Eşime de dinlettim, şaşırdı minicik şey nasıl çıkarıyor o sesi diye
O aort damarı galiba tam emin değilim. ben 10. Haftalarda da hissediyorum sanıyordum damarmış galiba.Elini karninin biraz altina koyuncada kalp atisi duyuyorum ben acaba bebisin kalp atisimi o bnce kesin ole
Esimede kendi elini ayni yerine koy kendine bak bakiyim dedim o kendinde duyamadi amaO aort damarı galiba tam emin değilim. ben 10. Haftalarda da hissediyorum sanıyordum damarmış galiba.
Böyle birşey. Minicik ama iş görüyor vallaSteteskop filanmi aldin
DegisikmisBöyle birşey. Minicik ama iş görüyor valla
Bende en başından beri hiç uyumadımBnm arkadasım da şuan hamile kızı olacak. Ben cok uyuyorum deyince ben oğlumda uyuyordum bunda uykum gelmio demişti bence bu tezi yazalım Bi kenara. Erkek bebeklerde uyku cok oluyor
Bu neBöyle birşey. Minicik ama iş görüyor valla
Bebek kalp sesi dinleme cihazı
Şimdi gördüm . İlginçmiş ilk defa gördümBöyle birşey. Minicik ama iş görüyor valla
Çok kullanırsan zararı olabilir belki bilmiyorum. Beni 3-4 gün idare eder sesini duymakŞimdi gördüm . İlginçmiş ilk defa gördümbi zararı falan yoktur değil mi
O zaman hayırlı olsun tatlımÇok kullanırsan zararı olabilir belki bilmiyorum. Beni 3-4 gün idare eder sesini duymak