Gözün aydın canım, sağlıkla vaktinde gelsin oğlunKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Sağlıkla gelsin kuzucugunKızlar doktorum geçen hafta kan ver bi alt katta demeyi unutmuş sahibugün gidip yeniden yaptırdım test.. Cinsiyet tahmini de kız
Canım tebrikler ederim sağlıkla al yavrunu içine doğan oldu sanırımKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Sadece bende oluyor sanıyordum. Sabah yanlışlıkla saat 6.30da açarsam gözümü, tamam. Birdaha uyuyamıyorum. Uyumak için yatıyorum dönüyorum falan ama mümkün değil. Eşime sakın ses yapma, sessizce kapat kapıyı diyorum ama ses duymasamda yinede uyanıyorum. Bence bebişlerimiz bizi hazırlıyor saatli kalkmaya, uykusuzluğa
Ya demek ki yalnız değilim kızlar çok ilginç yani ama değil mı hep aynı saatte sonra tekrar uyuyamamak. Bazen yatakta oturuyorum gece saat bilmem kaçBennnnnnnnnn
Bende cuma gidiyorsun 15 haftalık olacak 15 ten sonra değişmesi çok zormuş bir süpriz olmazsa hayırla alalım haberleri insALLAHAynen böyle tatlı falan yiyip bekliyorum hisseder miyim acaba diyeerkek tahmininde bulundu 2 farklı doktor ama kesin demediler bende baya hazırladım kendimi erkeğe supriz olurda kız olursa iyi şok olurum perşembe kontrolüm var o zaman netlesir diye düşünüyorum 16. hafta doldu artık sizde durum nasıl hareket hissediyor musun cinsiyet nedir
4 doz diyolar ama benim 2.doz olucak dahaİnşallah canım ya ben de sevmiyorum ilk bebeğime hamileyken de vurulmuştum çok ağrımıştı kolumu pek kullanmamaya çalışıyorum şimdi insallah çok ağrı olmaz senin de son olur belki ekimdeki
Kaç kere vuruyorlardı hamilelikte ? Ben transfer öncesi 3 hafta önce falan vurulmuştum kedi ısırıp tırmaladigi için.İnşallah canım ya ben de sevmiyorum ilk bebeğime hamileyken de vurulmuştum çok ağrımıştı kolumu pek kullanmamaya çalışıyorum şimdi insallah çok ağrı olmaz senin de son olur belki ekimdeki
Benim 2-3 hafta önce daha çoktu. Ama artık 6.30 da uyanıyorum sağolsunYa demek ki yalnız değilim kızlar çok ilginç yani ama değil mı hep aynı saatte sonra tekrar uyuyamamak. Bazen yatakta oturuyorum gece saat bilmem kaç
Doğru demiş ya arkadaşım 15haftalık hissettim dedi belkide gaz onlar öyle sanıyor ayy sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahErkek geçti içimden. Saglıcakla gelsin kuzucuk. Valla bugün gittiğim Dr bana 20.haftada hissedersin dedi. Bazı kişiler ben şu haftada hissettim sen neden hissetmiyorsun die evham yaptırırlar sakın telaş yapma dedi.
Ah ah hiç sorma 12haftalıkken yüzde 50erlek dedi başka Dr 14haftalık Ken Bi çıkıntı var ama bilemedim. Dedi haftaya çarşamba benimde kontrol heyecanla bekliyorum hareketi anlamıyorum ya bişiyler oluyor ama baloncuk gibi ama çözemedim benAynen böyle tatlı falan yiyip bekliyorum hisseder miyim acaba diyeerkek tahmininde bulundu 2 farklı doktor ama kesin demediler bende baya hazırladım kendimi erkeğe supriz olurda kız olursa iyi şok olurum perşembe kontrolüm var o zaman netlesir diye düşünüyorum 16. hafta doldu artık sizde durum nasıl hareket hissediyor musun cinsiyet nedir
Inşallah hepimizin hayırlı haberlerini duyalımBende cuma gidiyorsun 15 haftalık olacak 15 ten sonra değişmesi çok zormuş bir süpriz olmazsa hayırla alalım haberleri insALLAH
SagolsunBenim 2-3 hafta önce daha çoktu. Ama artık 6.30 da uyanıyorum sağolsun
Ahh keske ben de isterim de napayim artik diyorumYa evet olabilir cok mantıklıdaha şimdiden gece uyuyamamak da ne bileyim garip yani daha karnımız büyüdüğünde uyuyamayacaz doğduğunda uyuyamayacaz şimdi bari geceleri uyusak diyorum
Saol canım aynen ilk gördüğümde de erkek bebek demiştim bende bi umut değişir belki diyenlerdenim. O pembiş pembiş elbiseleri cok seviyorum çünkü. Bandanalar etekler.. Eşimde hissetmişti. Kız yeğenim var kardeşim demişti abla bizim okadar kıyafet varki hiç almana gerek yok die. Ozaman daha 8 9 haftalıktık eşimin ağzından ama onlarınki kız kıyafeti olmaz ki die cıkmıstı sanki onunda içine doğmuş gibi. Saglıcakla alalım hepimiz inşallah saglıcakla analı babalı büyütelimCanım tebrikler ederim sağlıkla al yavrunu içine doğan oldu sanırım
Yuzde 50 neymis ya sagolsun cok guldumAh ah hiç sorma 12haftalıkken yüzde 50erlek dedi başka Dr 14haftalık Ken Bi çıkıntı var ama bilemedim. Dedi haftaya çarşamba benimde kontrol heyecanla bekliyorum hareketi anlamıyorum ya bişiyler oluyor ama baloncuk gibi ama çözemedim beninşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da napalm geç öğrenelim
Dimi bana da komik geldiYuzde 50 neymis ya sagolsun cok guldumbenim arkadasim 9 haftalikken ogrendim sen nasil ogrenemedim daha diyordu anlamadım ki doktorlar değişik hepsi. Galiba o balonduk pıt pitlat bebiş hareketleri ama anlamıyoruz tekme yiyene kadar anlamayız galiba biz
Ama benim hiç uykum olmuyor gündüzInşallah hepimizin hayırlı haberlerini duyalım15 16 17 haftalar kesin diyorlarmış
Sagolsunama butun gunde gece uykusu olmayinca hep uykulu oluyorum neyse olsun saglikla gelsin minislerimizde
Durumlar aynı demekki saatleri var kuzularınAhh keske ben de isterim de napayim artik diyorumdun gece 11 de yattim 1 de uyandim, sonra 3 te uyandim sonra bi daha yok Ahh be essek sipasi diye diye bi saga bi sola dondum durdum
Ya ne guzelAma benim hiç uykum olmuyor gündüz
Kuzum aşırı bi ağrı yok da arada bir giriyo uyuşukluk var kolumda kullanmamaya çalışıyorumÇok ağrıyor mu şuan kolun kuzum
Evet canım demiştin sıra sende hadi hayırlısı bakalım