2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz. 😊🤲🤲🤲Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah 🤲 🤲🤲
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲😍

Ahh nasil iyi biliyorum o duyguyu, sanki o ultrasonda bebegin hareket ettigini gormeden once nefes almiyorum da o an almaya basliyorum gibi❤ Iyidir kuzucuk sen hic merak etme annesi, hadi bakalim benim de haftaya saliydi esimin toplantisi sebebiyle persembeye kaldik🙏🏻❤ Guzel haberlerle gel canim benim 🥰
Yaa evet tam olarak hissettiğim şey senin anlattığın kuzum.😊 İnşallah iyidir, inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız herzaman kontrollerde.💕 Aa ne güzel aynı gün gidecekmişiz demek ama olmamış.🙈 O zaman 2 gün sonrasına da senden güzel haberler bekliyoruuum🤗🌸

12 de gitmiştim şu an 13+1 doktorum normalde 2 haftada bir istiyordu bu sefer 1 ay sonra gel dedi dayanabilirsem tabi 😊 sizinde mi ikiz
Yok ikiz değil benim kanama alanı hep var doktor orda birikmiş olan kan kahverengi rengi olarak gelebilir dedi ama işte yıne de insan rahat edemiyor, benim de şuan 13+2, 5 ekimde diğer kontrol ben de dayanamam ki bi bahane bulup kesin giderim 😊

Evet biri aşağıda dedi ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyormuş şu an bebeklerle alakalı bir durum olmadığını söyledi. Plesanta previe teşhisi 24 ten sonra konuyormuş öncesinde aşağıda olsa bile çıkabiliyormuş. Hayırlısı bakalım
Tez zamanda çıksın inşallah canım

Bende ekimde vurulcam bide 2 hafta once elimi kesince vurmuşlardı ay valla 1 haffa kolum cok agridi ya 2 3 gun icinde dahada artti hatta o tarafa donup yatamadum hile ins sendede oyle olmaz iyi bari sonmus kurtulmussun ne igrenc bi igne ins yapildigina deger de korur
İnşallah canım ya ben de sevmiyorum ilk bebeğime hamileyken de vurulmuştum çok ağrımıştı kolumu pek kullanmamaya çalışıyorum şimdi insallah çok ağrı olmaz senin de son olur belki ekimdeki

Selam. Anneler bende 15.haftalığım cinsiyet henüz belli değil. Ve karnım minnak halen birde hareketlerini hisseden varmı acaba çok merak ediyorum 🥰 buda benim miniğim

Eklentiler

• IMG_20200902_174217.jpg
    IMG_20200902_174217.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben de son 10 gundur falan boyleyim, surekli sol tarafa yatmaya alismaya calisiyorum ama gece uykusu yalan oldu bide devamli tuvaletim geliyor gece 3-4 kere kakiyorum. Artik sey diyorum sanirim bizim oglan alistirma yapiyor anneyi uykusuzluga 😂
Ya evet olabilir cok mantıklı 😂😂 daha şimdiden gece uyuyamamak da ne bileyim garip yani daha karnımız büyüdüğünde uyuyamayacaz doğduğunda uyuyamayacaz şimdi bari geceleri uyusak diyorum 😂😂

Selam. Anneler bende 15.haftalığım cinsiyet henüz belli değil. Ve karnım minnak halen birde hareketlerini hisseden varmı acaba çok merak ediyorum 🥰 buda benim miniğim
Maşallah miniğine😍 sanki arada böyle hafif birşey hissediyorum ama hareket mı değil mı anlayamıyorum tam olarak çok hafif pıt pıt gibi 😂

Maşallah miniğine😍 sanki arada böyle hafif birşey hissediyorum ama hareket mı değil mı anlayamıyorum tam olarak çok hafif pıt pıt gibi 😂
Yaaa ne güzel maşallah 🙏🥰 sağlıkla gelsin inşallah miniğin insan hemen hissetmek istiyor dimi cinsiyet belli oldumu sizin

Yaaa ne güzel maşallah 🙏🥰 sağlıkla gelsin inşallah miniğin insan hemen hissetmek istiyor dimi cinsiyet belli oldumu sizin
Aynen böyle tatlı falan yiyip bekliyorum hisseder miyim acaba diye :KK48: erkek tahmininde bulundu 2 farklı doktor ama kesin demediler bende baya hazırladım kendimi erkeğe supriz olurda kız olursa iyi şok olurum 😂 perşembe kontrolüm var o zaman netlesir diye düşünüyorum 16. hafta doldu artık 💕 sizde durum nasıl hareket hissediyor musun cinsiyet nedir :KK36:

Erkek geçti içimden. Saglıcakla gelsin kuzucuk. Valla bugün gittiğim Dr bana 20.haftada hissedersin dedi. Bazı kişiler ben şu haftada hissettim sen neden hissetmiyorsun die evham yaptırırlar sakın telaş yapma dedi.

Yok ikiz değil benim kanama alanı hep var doktor orda birikmiş olan kan kahverengi rengi olarak gelebilir dedi ama işte yıne de insan rahat edemiyor, benim de şuan 13+2, 5 ekimde diğer kontrol ben de dayanamam ki bi bahane bulup kesin giderim 😊
Bahanemiz çok nede olsa 😊 benim doktorum alıştı artık gün verirken gülüyor biliyor ki o tarih hiç olmadı 😁 bazen sancım oluyor korkuyorum ama yapacak birşey de yok elimden geleni yapıyorum hayırlısı artık

Selam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmen 🤣🤣🤣 böyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?
Sadece bende oluyor sanıyordum. Sabah yanlışlıkla saat 6.30da açarsam gözümü, tamam. Birdaha uyuyamıyorum. Uyumak için yatıyorum dönüyorum falan ama mümkün değil. Eşime sakın ses yapma, sessizce kapat kapıyı diyorum ama ses duymasamda yinede uyanıyorum. Bence bebişlerimiz bizi hazırlıyor saatli kalkmaya, uykusuzluğa 💜🤗

Selam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmen 🤣🤣🤣 böyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?
Bennnnnnnnnn 😔😔😔😔😔

Kızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz. 😊🤲🤲🤲Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah 🤲 🤲🤲
Gözün aydın tatlım 😊

X