- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
Kadin dogum doktorum. Bende yeterli gelir mi va diye cok tedirginlik yasadim baslarda, ancak doktoruma guvendim.Senin igne dozunu kim ayarladi cnm kadin dogum doktorunmu yoksa baska bölüm mu
Bende 4 haftadir evden calisiyorum. Bu kontrolde artik yok sayabiliriz dedi doktorum ilac dozlarimi azaltti. Surekli yatmama da gerek olmadigini soyledi bende haftya ise donecegim bizde yemekler de esimde, cok yoruldu bu donemdeŞu an raporluyum o yüzden genelde yatıyorum bir tek yemek yapıyorum diğer şeyleri eşim yapıyor ama bir gün duruyor sonra tekrar başlıyor malesef
Plesanta kabaklı olabilir mi canım Plesanta previe olanlarda kanamalı gebelik oluyor sanırımŞu an raporluyum o yüzden genelde yatıyorum bir tek yemek yapıyorum diğer şeyleri eşim yapıyor ama bir gün duruyor sonra tekrar başlıyor malesef
Benim kanama alanım yok plesenta aşağıda dedi bir de ikiz olduğu için olur dedi zamanla düzelecekmiş inşallahBende 4 haftadir evden calisiyorum. Bu kontrolde artik yok sayabiliriz dedi doktorum ilac dozlarimi azaltti. Surekli yatmama da gerek olmadigini soyledi bende haftya ise donecegim bizde yemekler de esimde, cok yoruldu bu donemde
Evet biri aşağıda dedi ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyormuş şu an bebeklerle alakalı bir durum olmadığını söyledi. Plesanta previe teşhisi 24 ten sonra konuyormuş öncesinde aşağıda olsa bile çıkabiliyormuş. Hayırlısı bakalımPlesanta kabaklı olabilir mi canım Plesanta previe olanlarda kanamalı gebelik oluyor sanırım
Evet evet sor canim muhakkak bize de yaz haber ver, ama bence degerlerinden kaynaklidirOlabiliyormuş demekki kuzum bende şaşırdım bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum kan yükletmek zorunda kalanlar falanda olmuş. Dediğin gibi bende vardır bildiği diyorum ama çok da merak ettim az kaldı kontrole gidince soracağım yazarim buraya da ne diyeceğini
Bende 2 tane 04 kullanmaya basladim 08 piyasada olmayinca gogus doktoru ve 3 kadin dogumcu karariyla 08 kullaniyorum ins yinede yeterli olurKadin dogum doktorum. Bende yeterli gelir mi va diye cok tedirginlik yasadim baslarda, ancak doktoruma guvendim.
Ben de son 10 gundur falan boyleyim, surekli sol tarafa yatmaya alismaya calisiyorum ama gece uykusu yalan oldu bide devamli tuvaletim geliyor gece 3-4 kere kakiyorum. Artik sey diyorum sanirim bizim oglan alistirma yapiyor anneyi uykusuzlugaSelam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmenböyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?
Tamam ben de merak ediyorumSeni kenara yazıyorum çıkarsa harbiden tebrik edecm :))
Yani değerlerini görsen iyi olur tabiAslında kan testi verip değerlerime baktırmak istiyorum. Aile hekimine gitmeye üşeniyorum. Doktor önemsemedi kan testinide. 20.haftada detaylı ultrason için başka doktora gideceğim. Kendi doktorumla 24.haftada görüşeceğim. Arasam yine önemsemeyecek. Omega 3 için eşim baya bir tedirgin çok araştırıyor. O yüzden başlayacağım. Aslında kafam rahat ama eşim çok sıkıştırıyor çok araştırıyor
Gözünüz aydınKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Umarım öyledir kuzum.Evet evet sor canim muhakkak bize de yaz haber ver, ama bence degerlerinden kaynaklidir ❤
Ah kuzum gördün mü bak herşey yolundaKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Ohhhh bak bosu bosuna o kadar tedirgin oldun, hadi gecmis olsunKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Gözün aydin canim bak erkek geliyor demistim tahminim tuttuKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Malesef aynı durum 9.haftadan beri 3 veya 4 gün duruyo tekrar başlıyo, napcaz bilemedim ben de sürekli yatmıyorum ama öyle iş falan da yapmıyorum, progestana devam edıyorum ama lekelenme bitmiyo, siz en son ne zaman kontrole gittiniz bazen çok evham yapıyorum, ben gecen hafta bi gördüm bi bebeği iyiydi ama şimdide karnım büyümüyormuya takıldım?Şu an raporluyum o yüzden genelde yatıyorum bir tek yemek yapıyorum diğer şeyleri eşim yapıyor ama bir gün duruyor sonra tekrar başlıyor malesef
Ahh nasil iyi biliyorum o duyguyu, sanki o ultrasonda bebegin hareket ettigini gormeden once nefes almiyorum da o an almaya basliyorum gibiUmarım öyledir kuzum.
Az önce randevu aldım salı günü gideceğim nasipse.Sanırım tek duymak istediğim şey "bebek iyi". Çok zaman oldu görmeyeli hem çok özledim hem merak ediyorum endişe ediyorum
12 de gitmiştim şu an 13+1 doktorum normalde 2 haftada bir istiyordu bu sefer 1 ay sonra gel dedi dayanabilirsem tabiMalesef aynı durum 9.haftadan beri 3 veya 4 gün duruyo tekrar başlıyo, napcaz bilemedim ben de sürekli yatmıyorum ama öyle iş falan da yapmıyorum, progestana devam edıyorum ama lekelenme bitmiyo, siz en son ne zaman kontrole gittiniz bazen çok evham yapıyorum, ben gecen hafta bi gördüm bi bebeği iyiydi ama şimdide karnım büyümüyormuya takıldım?