- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Het Maşallah daha ne olsunBiri kız biri erkek dedi canım bakalım değişmezse :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah
Yaa evet tam olarak hissettiğim şey senin anlattığın kuzum.Ahh nasil iyi biliyorum o duyguyu, sanki o ultrasonda bebegin hareket ettigini gormeden once nefes almiyorum da o an almaya basliyorum gibi❤ Iyidir kuzucuk sen hic merak etme annesi, hadi bakalim benim de haftaya saliydi esimin toplantisi sebebiyle persembeye kaldik❤ Guzel haberlerle gel canim benim
Yok ikiz değil benim kanama alanı hep var doktor orda birikmiş olan kan kahverengi rengi olarak gelebilir dedi ama işte yıne de insan rahat edemiyor, benim de şuan 13+2, 5 ekimde diğer kontrol ben de dayanamam ki bi bahane bulup kesin giderim12 de gitmiştim şu an 13+1 doktorum normalde 2 haftada bir istiyordu bu sefer 1 ay sonra gel dedi dayanabilirsem tabisizinde mi ikiz
Tez zamanda çıksın inşallah canımEvet biri aşağıda dedi ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyormuş şu an bebeklerle alakalı bir durum olmadığını söyledi. Plesanta previe teşhisi 24 ten sonra konuyormuş öncesinde aşağıda olsa bile çıkabiliyormuş. Hayırlısı bakalım
Amiin canim insallahYaa evet tam olarak hissettiğim şey senin anlattığın kuzum.İnşallah iyidir, inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız herzaman kontrollerde. Aa ne güzel aynı gün gidecekmişiz demek ama olmamış. O zaman 2 gün sonrasına da senden güzel haberler bekliyoruuum
İnşallah canım ya ben de sevmiyorum ilk bebeğime hamileyken de vurulmuştum çok ağrımıştı kolumu pek kullanmamaya çalışıyorum şimdi insallah çok ağrı olmaz senin de son olur belki ekimdekiBende ekimde vurulcam bide 2 hafta once elimi kesince vurmuşlardı ay valla 1 haffa kolum cok agridi ya 2 3 gun icinde dahada artti hatta o tarafa donup yatamadum hile ins sendede oyle olmaz iyi bari sonmus kurtulmussun ne igrenc bi igne ins yapildigina deger de korur
Bence gerekir tatlım onun belli bir sayısı oluyo ben de 2015te vurulmustum bu son doz demek ki artık ömür boyu korur dedi ebeBen bi defa tetanoz vurulmuştum 2016 yılında. Şimdi yine vurulmam lazım mı kuzu
Ya evet olabilir cok mantıklıBen de son 10 gundur falan boyleyim, surekli sol tarafa yatmaya alismaya calisiyorum ama gece uykusu yalan oldu bide devamli tuvaletim geliyor gece 3-4 kere kakiyorum. Artik sey diyorum sanirim bizim oglan alistirma yapiyor anneyi uykusuzluga
Maşallah miniğineSelam. Anneler bende 15.haftalığım cinsiyet henüz belli değil. Ve karnım minnak halen birde hareketlerini hisseden varmı acaba çok merak ediyorumbuda benim miniğim
Yaaa ne güzel maşallahMaşallah miniğinesanki arada böyle hafif birşey hissediyorum ama hareket mı değil mı anlayamıyorum tam olarak çok hafif pıt pıt gibi
Aynen böyle tatlı falan yiyip bekliyorum hisseder miyim acaba diyeYaaa ne güzel maşallahsağlıkla gelsin inşallah miniğin insan hemen hissetmek istiyor dimi cinsiyet belli oldumu sizin
Erkek geçti içimden. Saglıcakla gelsin kuzucuk. Valla bugün gittiğim Dr bana 20.haftada hissedersin dedi. Bazı kişiler ben şu haftada hissettim sen neden hissetmiyorsun die evham yaptırırlar sakın telaş yapma dedi.Selam. Anneler bende 15.haftalığım cinsiyet henüz belli değil. Ve karnım minnak halen birde hareketlerini hisseden varmı acaba çok merak ediyorumbuda benim miniğim
Bahanemiz çok nede olsaYok ikiz değil benim kanama alanı hep var doktor orda birikmiş olan kan kahverengi rengi olarak gelebilir dedi ama işte yıne de insan rahat edemiyor, benim de şuan 13+2, 5 ekimde diğer kontrol ben de dayanamam ki bi bahane bulup kesin giderim
Aminn inşallah herkesin sıkıntıları bir an önce düzelsin inşallahTez zamanda çıksın inşallah canım
Sadece bende oluyor sanıyordum. Sabah yanlışlıkla saat 6.30da açarsam gözümü, tamam. Birdaha uyuyamıyorum. Uyumak için yatıyorum dönüyorum falan ama mümkün değil. Eşime sakın ses yapma, sessizce kapat kapıyı diyorum ama ses duymasamda yinede uyanıyorum. Bence bebişlerimiz bizi hazırlıyor saatli kalkmaya, uykusuzluğaSelam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmenböyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?
Çok ağrıyor mu şuan kolun kuzumBence gerekir tatlım onun belli bir sayısı oluyo ben de 2015te vurulmustum bu son doz demek ki artık ömür boyu korur dedi ebe
BennnnnnnnnnSelam kızlar nasılsınız?
Birşey sormak istiorum size ben hergun saat 3te ve 6da uyaniyorum yani gozlerim aciliyor uyumak mumkun mu bir daha erken yatsam da gec yatsam da uyaniyorum ama 1 aydır falan hep böyle saat şaşmıyor resmenböyle birşey yaşayan varmı gebelikten mı sizce?
Gözün aydın tatlımKızlar Dr dan cıktım çok şükür herşey yolunda. Çok ilgili Bi Dr buldum sonunda eşimi de alıyorlar. Veeeeee sağlıklı Bi erkek bebek dedi Dr muz.Dua eden herkese binlerce kez tşk ederim Allah razı olsun. Evlatlarımızı sağ salim kucagımıza alalım inşallah