- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
Eskisi gibi temiz balıklar yok. Civa oranları çok yüksek dedi. Omega 3 verdi o yüzdenAaa neden canım farklı bir durum mu var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskisi gibi temiz balıklar yok. Civa oranları çok yüksek dedi. Omega 3 verdi o yüzdenAaa neden canım farklı bir durum mu var.
Tamam bende kullanıyorum vitamin ama civa dediği dip balıklarında oluyormuş o yüzden yüzey balıklarını tüketebilirsin. Hamsi istavrit palamut. Tabi balık seviyor musun birde o var ben hamsi hariç diğer balıkları sevmiyorum pekEskisi gibi temiz balıklar yok. Civa oranları çok yüksek dedi. Omega 3 verdi o yüzden
Siz dna testi yaptırmadınız dimi. Bende herşeyin normal olmasını umuyorum..
Biri kız biri erkek dedi canım bakalım değişmezse :)Tenkyu canım senin cinsiyet belli oldu mu kaç gündür giremedim sayfaya
Kırk yıl yemesem aklıma gelmez balık o derece sevmem yaTamam bende kullanıyorum vitamin ama civa dediği dip balıklarında oluyormuş o yüzden yüzey balıklarını tüketebilirsin. Hamsi istavrit palamut. Tabi balık seviyor musun birde o var ben hamsi hariç diğer balıkları sevmiyorum pek
açıkcası eşimle yaptırmama taraftarıyız ama kendi doktorum şiddetle önerirse düşünebiliriz.
Bende hamsi sevmem büyük balık severim palamut gibiTamam bende kullanıyorum vitamin ama civa dediği dip balıklarında oluyormuş o yüzden yüzey balıklarını tüketebilirsin. Hamsi istavrit palamut. Tabi balık seviyor musun birde o var ben hamsi hariç diğer balıkları sevmiyorum pek
İki ayrı doktora gittim illa yaptırın denmedi.. Bize bıraktılar.. Ama biz yaptırmama kararı aldık. 3ay hiç bişi bilmeden geldik.. 6ay daha sıkıcam sabırla dişimi..inş ultrason görüntüleri kadar normaldir herşey.. Ve test bize yanlış alarm vermiştir. Umudum bu yönde
Bende iki haftada bir ay balık yemem lazım diyip yiyorumKırk yıl yemesem aklıma gelmez balık o derece sevmem ya
Yaa işte herkesin sevdiği farklıBende hamsi sevmem büyük balık severim palamut gibi
Benim dediğim sebepten demis demek ay balikda bayilirim ya allah'tan hepsi oyle civa yuksek değilEskisi gibi temiz balıklar yok. Civa oranları çok yüksek dedi. Omega 3 verdi o yüzden
İki ayrı doktora gittim illa yaptırın denmedi.. Bize bıraktılar.. Ama biz yaptırmama kararı aldık. 3ay hiç bişi bilmeden geldik.. 6ay daha sıkıcam sabırla dişimi..inş ultrason görüntüleri kadar normaldir herşey.. Ve test bize yanlış alarm vermiştir. Umudum bu yönde
Çok faydalı ye canım vallaBende iki haftada bir ay balık yemem lazım diyip yiyorum
Yaa işte herkesin sevdiği farklı
Yok artık aynı pijamayı almışız ya bu kadar olurEki Görüntüle 2693799 Alırız bi maşallahınızı
Ya yok valla ben bu durumdan işkilleniyorum. Biz birbirimize çok benziyoruzYok artık aynı pijamayı almışız ya bu kadar olur
Ya ben de şu an acayip tedirgin oldum tövbe bismillah senin de şu an canlı ders konularından dolayı sinirin bozuk mu acabaYa yok valla ben bu durumdan işkilleniyorum. Biz birbirimize çok benziyoruz
Ay bozuk olmaz mı ne olacağı belli değil. Galiba programlarıda biz yapacakmışız. Ben hem ilkokul hem ortaokul giriyorum. 20 saat dersim var.Ya ben de şu an acayip tedirgin oldum tövbe bismillah senin de şu an canlı ders konularından dolayı sinirin bozuk mu acaba
Benim beynim yandı zaten sinir küpü oldum 22saat ilkokul dersinin programını kendim hazırladım trt dersleriyle çakışmayacakmış bi de.. eşimin de canlı dersleri olacak eşim de diyo çocuğu bakıcıya mı bıraksak yine şube birleştirme de yokmuş beynim pert oldu nasıl yapacağımı şaşırdım kasımdaki izin hakkımız hala geçerli mi kiAy bozuk olmaz mı ne olacağı belli değil. Galiba programlarıda biz yapacakmışız. Ben hem ilkokul hem ortaokul giriyorum. 20 saat dersim var.
Okul olmazsa vermezler bence.Benim beynim yandı zaten sinir küpü oldum 22saat ilkokul dersinin programını kendim hazırladım trt dersleriyle çakışmayacakmış bi de.. eşimin de canlı dersleri olacak eşim de diyo çocuğu bakıcıya mı bıraksak yine şube birleştirme de yokmuş beynim pert oldu nasıl yapacağımı şaşırdım kasımdaki izin hakkımız hala geçerli mi ki
Bizim müdür de şimdilik bekleyelim dedi ama sınıfçılar kendi programını hazırlarken ingilizceyle çakışma olmasın diye ben yapıp gönderdim eninde sonunda yapıcazneysol biz daha hazırlamadık. Pazartesi salıyı kendi okulumuz hazırladı ama bundan sonra biz hazırlayacakmışız.