- 24 Şubat 2020
- 1.322
- 1.480
Senin doktorlar bi degisik cikti canim icine sinen bi tane bulsan herseyi sorar konusursunBende ucgen cikinti gördüm doktor niye gordugu hslde soylemediyse ben bile gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin doktorlar bi degisik cikti canim icine sinen bi tane bulsan herseyi sorar konusursunBende ucgen cikinti gördüm doktor niye gordugu hslde soylemediyse ben bile gördüm
Cnm sıkma kendini. Ben de iki gün yememe dikkat ettim yürüyüse basladım karnım indi mesela. Demekki ödemmiş dedim hatta. Egzersiz yapmayınca sisiyoruz iyice. Ödem oluyor ilk aylar rahim büyüyor progesteron hormonu karnı sisiriyor gaz yapıyor.. Aslında karnımız bundan büyüyor yani bebek değil o bebek zaten minicik bi sey hala. O yüzden zaman zaman inmesi büyümesi normal.Yaa doktorum da bana dikkat et daha gencsin kendini sakin birakma dedi, inan kilo amak vermek suanda hic umursamiyorum, 16 haftalik olmusuz tam 4 kilo aldim bu surecte ama gobegim bi anda degisince, gercekten gecen son bir haftayla karsilastirdigimda dun gece baya fark vardi, insan bi noluyo diyo.. ben normalde pozitif bi insanim ama iste bazen yapamayabiliyorum..
Yarın buldugum bikac yer var arayacagim yarin hastaneme de gidecegim heyet raporu degistirmek icin 2 gunluk ignem kaldi islerim cok ins duzgunce bulsam doktorumu cok guzel olacak ege gibi dokuz eyluldede özel doktorlsr vsr dokuz eylulun ozeli egw gibi değil hem herkesin ozel odasi var temiz gerçekten gibi . Ege gibi değil yarin ordaki sekreteri arycam proflarin arasinda riskli gebelik uzmani olan varsa orsya gideblrm diye düşünüyorum bakalim sorup soruşturuyorum daha 3 hafta var kontrole o zamana kadar zamani var . 17.haftamda cinsiyeti net soylsr doktor artik herhalde kim olursa olsun hemde bu sorularımızı cevaolayip bna gerçekten bakabilecek kendine guvenen pihti ile ilgili ciddi bilgili ameliyatta aksi durumda herseyi yapabilecek olan doktor bulucam insallahSenin doktorlar bi degisik cikti canim icine sinen bi tane bulsan herseyi sorar konusursun
Canim dayanamadim acile gittim 1 saat once sanki gobegim biraz daha indi gibi geldi, sukur bisi cikmadi, bebis saglikliymis, odemmis ama insan yine de huzursuz oluyor, bide burda ve baska bir grupta 12-16 haftalik bebegini kaybedenleri de okuyunca etkilendim sanirim.. icim rahat etti en azindanCnm sıkma kendini. Ben de iki gün yememe dikkat ettim yürüyüse basladım karnım indi mesela. Demekki ödemmiş dedim hatta. Egzersiz yapmayınca sisiyoruz iyice. Ödem oluyor ilk aylar rahim büyüyor progesteron hormonu karnı sisiriyor gaz yapıyor.. Aslında karnımız bundan büyüyor yani bebek değil o bebek zaten minicik bi sey hala. O yüzden zaman zaman inmesi büyümesi normal.
Insallah canim sonucta bunu senden once yasayan kadin muhakkak vardir, bu konuda bilgili biri seni cok rahatlatacak.. Allah gonlune gore versin insallahYarın buldugum bikac yer var arayacagim yarin hastaneme de gidecegim heyet raporu degistirmek icin 2 gunluk ignem kaldi islerim cok ins duzgunce bulsam doktorumu cok guzel olacak ege gibi dokuz eyluldede özel doktorlsr vsr dokuz eylulun ozeli egw gibi değil hem herkesin ozel odasi var temiz gerçekten gibi . Ege gibi değil yarin ordaki sekreteri arycam proflarin arasinda riskli gebelik uzmani olan varsa orsya gideblrm diye düşünüyorum bakalim sorup soruşturuyorum daha 3 hafta var kontrole o zamana kadar zamani var . 17.haftamda cinsiyeti net soylsr doktor artik herhalde kim olursa olsun hemde bu sorularımızı cevaolayip bna gerçekten bakabilecek kendine guvenen pihti ile ilgili ciddi bilgili ameliyatta aksi durumda herseyi yapabilecek olan doktor bulucam insallah
Kadinlar kulubundede bi grup buldum simdi oraylada iletisim halinde olcam indallah cnm sagolInsallah canim sonucta bunu senden once yasayan kadin muhakkak vardir, bu konuda bilgili biri seni cok rahatlatacak.. Allah gonlune gore versin insallah
Genelde idrar yolları enfeksiyonunda oluyor. Bol su içip atmaya çalış. Olmazsa doktora git. Ben bol su içtiğimde düzeliyorumkızlar idrarini yaptigi halde sanki hala varmis gbi hisseden var mi:/ 13+2 yim ve bir kac gundur var.yanma vs baska bir sıkıntim yok cok da su iciyorum.Soyle soyliyim her gittigimde degil ama bazısında wc den cikiyorum tam yapmamisim.Burda da biseyler okudum gene iskillendim.
Ayy yesinlerr masallah Allahim sağlıklı guzel gunlerde giymeyi nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2693799 Alırız bi maşallahınızı
Bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim canım Valla bende çok etkilendim, psikolojik olarak çok yıprattı beni. Sürekli belirti arayıp duruyorum. Bulamayınca stres yapıyorum. Allahım birdaha yaşatma kimseyeCanim dayanamadim acile gittim 1 saat once sanki gobegim biraz daha indi gibi geldi, sukur bisi cikmadi, bebis saglikliymis, odemmis ama insan yine de huzursuz oluyor, bide burda ve baska bir grupta 12-16 haftalik bebegini kaybedenleri de okuyunca etkilendim sanirim.. icim rahat etti en azindan
Bence okuyup moralini bozma. Sen içine sinen bi perinatolog bul bir an önce. Onun talimatlarına uy gerisini allaha bırakPıhtılaşma olup hamilelik yasayanlara sayfasina baktim pihti sorunu oldugunu bile bile igne khllandigi halde bebegi ölenler var iyice endişem cogaldi ya ins bebegime.birsey olmaz cok üzülüyorum
Canım senin 8000 lik ilaç hiçbir depoda yokmuş. İki akrabamda bulamadıKadinlar kulubundede bi grup buldum simdi oraylada iletisim halinde olcam indallah cnm sagol
Maşallah çok yakışacak miniğine eminimEki Görüntüle 2693799 Alırız bi maşallahınızı
Biliyorum canim ya kimse bulamiyor heyet raporuna 04 luk den sabah aksam olarak ysrin hastaneye gidip degistrcem ondan kullncm mecbur olsunda nasil olursa olsun gunde 2 kez igne vurucam artik . 04 luk bulunuyor en azindan 2 tane kullaninca o da 08 etksi yaparmis sordum 2 doktorada cok tesekkurler ilgilendiğin icinCanım senin 8000 lik ilaç hiçbir depoda yokmuş. İki akrabamda bulamadı
Insallah sag saglim kucaklariz bebeklerimiziBence okuyup moralini bozma. Sen içine sinen bi perinatolog bul bir an önce. Onun talimatlarına uy gerisini allaha bırak