- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Oyyyy nede yakışacak çok güzel cokkkkkEki Görüntüle 2693799 Alırız bi maşallahınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy nede yakışacak çok güzel cokkkkkEki Görüntüle 2693799 Alırız bi maşallahınızı
Amin canim insallah Bende icten ice etkilenmesim 2 gundur elim karnimda dolaniyordum, bisi de hissetmiyorum,icim de rahat etmedi gittim valla.. Allah gostermesin insallahBebeğinin iyi olduğuna çok sevindim canım Valla bende çok etkilendim, psikolojik olarak çok yıprattı beni. Sürekli belirti arayıp duruyorum. Bulamayınca stres yapıyorum. Allahım birdaha yaşatma kimseye
Uzme kendini sakin baak bebegin de etkileniyor, Allahin izniyle bisi olmayacak insallahPıhtılaşma olup hamilelik yasayanlara sayfasina baktim pihti sorunu oldugunu bile bile igne khllandigi halde bebegi ölenler var iyice endişem cogaldi ya ins bebegime.birsey olmaz cok üzülüyorum
Valla bende öyle cnm hergün tatlı yiyorum mesela. Evet yararlı şeyler yemeye dikkat ediyorum ama gün içinde kaçıyo elimizde değil hepte pis pis şeyler canımız istiyor ama yalan mıKızlar ben son bir iki haftadır acayip sağlıksız beslendim. Çok vicdan azabı çekiyorum. Kilo aldım diye değilde hem vücuduma hem bebeğime zarar verdim diye. Abur cubur fast food tatlı ne bulduysam yedim of ☹ Yarın sağlıklı beslenme düzenine geçiyorum
Ben sağlıklıda yedim ama sağlıksız o kadar çok yedim. Yanlışlar doğruları götürdü bende neyse yarın toparlıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yok. Sağlıklı bir kahvaltı düzgün ara öğünler ve sebzeler varValla bende öyle cnm hergün tatlı yiyorum mesela. Evet yararlı şeyler yemeye dikkat ediyorum ama gün içinde kaçıyo elimizde değil hepte pis pis şeyler canımız istiyor ama yalan mı
Cnm en azından hergün bir yumurta bir kase yoğurt yemeye dikkat et. Her gün bir meyve ben yiyemesemde yemeye zorluyorum.
Ceviz çok önemli diyolar ama ben cevize ceviz bana bakıyor hiç istemiyorum yemek hiiiç ☹
InşallahUzme kendini sakin baak bebegin de etkileniyor, Allahin izniyle bisi olmayacak insallah
Balıkta unutma ben şimdi yarın akşama balık planladımBen sağlıklıda yedim ama sağlıksız o kadar çok yedim. Yanlışlar doğruları götürdü bende neyse yarın toparlıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yok. Sağlıklı bir kahvaltı düzgün ara öğünler ve sebzeler var
Benim doktorum balık yeme demiştiBalıkta unutma ben şimdi yarın akşama balık planladım ☺
ay ne sinir bozucu belki ben cocugmn herseyini kendim alicam kimseden bsy istemiyorm ne insanlar var yaKaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
O civasi yüksek baliklari demistir benceBenim doktorum balık yeme demişti
Ben de bugun ılk defa pringless yedımBen sağlıklıda yedim ama sağlıksız o kadar çok yedim. Yanlışlar doğruları götürdü bende neyse yarın toparlıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yok. Sağlıklı bir kahvaltı düzgün ara öğünler ve sebzeler var
Balık yemeden olur muBenim doktorum balık yeme demişti
Ayy valla ayip etmiş boşver takma kendide yapablr mnyakmidir nedir zaten annen hevesle yapar yani gereksiz gereksiz konuşmuş..Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Taze diyip bayat sattıkları çok oluyor zehirlenme vakası na karşı demiştir bence yada kan değerlerinde birşey görmüştür durup dururken dediğini sanmıyorumO civasi yüksek baliklari demistir bence
Olablr civasi yuksek balikta ymemek lazmms hamilelikte sardalya vs gibi[
Taze diyip bayat sattıkları çok oluyor zehirlenme vakası na karşı demiştir bence yada kan değerlerinde birşey görmüştür durup dururken dediğini sanmıyorum
Dip balıklarını yemeyeceksin canım balık çok önemli yememek büyük hata olur. Küçük balıkları yemelisin özellikle hamsi istavrit gibi. Onlar yüzey balıkları çünküBenim doktorum balık yeme demişti
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bugün doktoruma gittim görür görmez bu kıza benziyor dedi bir erkek bir kız anası olacağım nasipse aç karnına gittim ama kıpır kıpırdı her yanını döndü ense kalınlığı 1.3 çıktı ikili test zaten yaptırmayacaktım
Tenkyu canım senin cinsiyet belli oldu mu kaç gündür giremedim sayfayaHayırlı olsun canım
Aaa neden canım farklı bir durum mu var.Benim doktorum balık yeme demişti