2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim canım 🙏🏻 Valla bende çok etkilendim, psikolojik olarak çok yıprattı beni. Sürekli belirti arayıp duruyorum. Bulamayınca stres yapıyorum. Allahım birdaha yaşatma kimseye 🙏🏻
Amin canim insallah 🙏🏻 Bende icten ice etkilenmesim 2 gundur elim karnimda dolaniyordum, bisi de hissetmiyorum,icim de rahat etmedi gittim valla.. Allah gostermesin insallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben son bir iki haftadır acayip sağlıksız beslendim. Çok vicdan azabı çekiyorum. Kilo aldım diye değilde hem vücuduma hem bebeğime zarar verdim diye. Abur cubur fast food tatlı ne bulduysam yedim of ☹ Yarın sağlıklı beslenme düzenine geçiyorum
Valla bende öyle cnm hergün tatlı yiyorum mesela. Evet yararlı şeyler yemeye dikkat ediyorum ama gün içinde kaçıyo elimizde değil hepte pis pis şeyler canımız istiyor ama yalan mı 😂
Cnm en azından hergün bir yumurta bir kase yoğurt yemeye dikkat et. Her gün bir meyve ben yiyemesemde yemeye zorluyorum.
Ceviz çok önemli diyolar ama ben cevize ceviz bana bakıyor hiç istemiyorum yemek hiiiç ☹️

Valla bende öyle cnm hergün tatlı yiyorum mesela. Evet yararlı şeyler yemeye dikkat ediyorum ama gün içinde kaçıyo elimizde değil hepte pis pis şeyler canımız istiyor ama yalan mı 😂
Cnm en azından hergün bir yumurta bir kase yoğurt yemeye dikkat et. Her gün bir meyve ben yiyemesemde yemeye zorluyorum.
Ceviz çok önemli diyolar ama ben cevize ceviz bana bakıyor hiç istemiyorum yemek hiiiç ☹
Ben sağlıklıda yedim ama sağlıksız o kadar çok yedim. Yanlışlar doğruları götürdü bende 😂 neyse yarın toparlıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yok. Sağlıklı bir kahvaltı düzgün ara öğünler ve sebzeler var 😅

Ben sağlıklıda yedim ama sağlıksız o kadar çok yedim. Yanlışlar doğruları götürdü bende 😂 neyse yarın toparlıyorum. Abur cubur hamur işi tatlı yok. Sağlıklı bir kahvaltı düzgün ara öğünler ve sebzeler var 😅
Balıkta unutma ben şimdi yarın akşama balık planladım ☺️

Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
ay ne sinir bozucu belki ben cocugmn herseyini kendim alicam kimseden bsy istemiyorm ne insanlar var ya

Ben de bugun ılk defa pringless yedım 🙀🤣

Kaynanam aradı sinirlerimi bozdu ya. Yorgan nevresim bakmaya gitmiş. Ordaki adamda güya demiş ki bebeğin çeyizini ananesi yapar sen ne karışıyorsun. Adım gibi eminim öyle birşey olmadığına. Amacı laf sokmak. Bebeğin beşiğini yorganını nevresimini kızın annesi yaparmış hep. Doğru mu bu ? Annem zaten yapar kaçmaz ama kayınvalidemin bunu arayıp söylemesi çok sinir bozucu.
Ayy valla ayip etmiş boşver takma kendide yapablr mnyakmidir nedir zaten annen hevesle yapar yani gereksiz gereksiz konuşmuş..

X