2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bulamadık. Dur makas bıcak çıkacak mı. 2 hafta önce eşimle makas bıcak yaptık bıcak çıktı bıcak erkekte cıkıo sanırım. Alyansta da erkek cıktı. Komsum da erkek olcak tavuktan tiksinme varsa dedi. Ama ikra meyra ve zelihamm kız dediler. Hayırlı saglıklı olsun bebişler kız erkek hiiiç farketmez😊
İkra kız zelihamm erkek dedi cuma gelsin bakalım hangisinin tutacak teoriyi çürüten grup olucak erkek kesin derse sasiricam ekşi tuzlu yiyorum tatlı ağzıma surmüyorum 😅

İkra kız zelihamm erkek dedi cuma gelsin bakalım hangisinin tutacak teoriyi çürüten grup olucak erkek kesin derse sasiricam ekşi tuzlu yiyorum tatlı ağzıma surmüyorum 😅
Bende tatlıdan uzak duruom yani yiyemiom. Ama limon sirke hele turşu tmm dün acılı biberleri nasıl yedim eşim dokunur yeme dedi ama nasılsa cıkarıom ha öle ha böle didim 😊🤣

Ahh kiyamam annenin basina gelen sey gercekten zor, insan surekli ya gec kalsaydim diye dusunur durur.. ama hakli yiyecek ekmegi varsa gelecek dunyaya.. sagol canim soylediklerin icin umarim sen de icine sinen ve senin konunda bilgili bir doktor bulursun en kisa zamanda, dua ediyorum sana 🙏🏻
Insallah canim cok sagol 🙂

Kızlar bebeğiniz için ajanda yaptınız mı? Ben kendim yapayım dedim. Çok üşeniyorm o yüzden hazır alcağım. Resimlerini falanda yapıştıracağım. Anı kalsın kızıma

Kızlar bebeğiniz için ajanda yaptınız mı? Ben kendim yapayım dedim. Çok üşeniyorm o yüzden hazır alcağım. Resimlerini falanda yapıştıracağım. Anı kalsın kızıma
Ya bana 1 aydir ultrason goruntusu vermiyolar taa 8 9 haftalikkenki hali var 14.hafta oldu hala yok . Gicik oldum 😪ama.bende dusunmustum mantikli bence cok guzel olur

Ya bana 1 aydir ultrason goruntusu vermiyolar taa 8 9 haftalikkenki hali var 14.hafta oldu hala yok . Gicik oldum 😪ama.bende dusunmustum mantikli bence cok guzel olur
Sipariş vereceğim. Beğenirsem buradan paylaşırım. Bende de 5 6 tane var. Devamı gelir. Kendimi çeker yapıştırırım 😍🥰 anasını görsün.

Geçen hafta erkek diyen doktorum bu hafta kız tahmini yaptı 😊 arada kaldık bizde 😬 bunlarda değerlendirimiz. Yorumlarınızı bekliyorum♥️

Eklentiler

• IMG-20200919-WA0005.jpg
    IMG-20200919-WA0005.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200920_115953.jpg
    20200920_115953.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 53
Geçen hafta erkek diyen doktorum bu hafta kız tahmini yaptı 😊 arada kaldık bizde 😬 bunlarda değerlendirimiz. Yorumlarınızı bekliyorum♥
Aa herhalde bidahaki kontrolde kesin net belli olur bende meraklandim simdi doktor gecen hafta tahmin demedi gördüm gördüğümü söyledim erkek dedi banada yuzde filanda vermedi . Baska doktora gittim o da bakmadi . Degisirmi acaba bilemedim bak kafam karisti benmde

Bu da kötü oluyor. Millete erkek diyorsunuz kız çıkıyor. En iyisini benim doktorlar yapmış. Organını görene kadar devam diyor adam..
Benim gittigim doktorda 16 18 diye tuturmustu son gittigmde tekrsr dayanamadim sordum yuzde vermedi tahmin de demedi görürsem soylerim tamam dedi erkek gördüğünü söyledi. Degisirmi bende şimdi kafam karisti ama doktor sen sordun bende sana gördüğümü söyledim bebegin erkek dedi net bi sekilde . Bilemedim simdi 13+4 de soyledi

Geçen hafta erkek diyen doktorum bu hafta kız tahmini yaptı 😊 arada kaldık bizde 😬 bunlarda değerlendirimiz. Yorumlarınızı bekliyorum♥️
Canım ondan diyirum kimseye demeyin 15 haftadan önce tahminler yanilabiliyor kordonla karıştırıyorlar kaç haftaliken erkek kaç haftalıkken kız dediler

14+2 de soyledi canim, cok emindi ve vidyoya cektik biz bile gorebiliyoruz:) degismez sanirim canim benim doktorum cok eminci :)
Benimkide 16 18 diye tuturmustu o gunde yine 16 dedi ama tamam görürsem soylerim dedi ve sonra tahmin filanda demesi gördüğümü söyledim erkek gördüm dedi . Son gittigim bakmadi ama bebek bacak arasini gordum ucgen cikintiyi net gordum ama nedense doktor merak etmeye devam daha soyleyemeyiz dedi . Sendemi ucgen seklinde cikinti gordun

Canım ondan diyirum kimseye demeyin 15 haftadan önce tahminler yanilabiliyor kordonla karıştırıyorlar kaç haftaliken erkek kaç haftalıkken kız dediler
13 haftalık erkek 14 haftalık kız dedi. 😊 herkes soruyor. kızdır herhalde diye düşünüyorum. 2 hafta sonra diğer doktorum kesinleştirir artık😊

X