2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ssn nerelerdesin hic goremedim seni cnm npysn nasil gidiyor hamilelik . Benim doktorda erkek dedi gördüm dedi ama.benimde kafam karisti simdi
İyiyim kuzum çok şükür sorun yok 2 gündür alt karın ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim forumdaki malesef kötü haberler baya etkiledi beni

Ban yediğim için girememiştim hepinizden haberdardım uzaktan okudum hep Senin de doktordan yana yüzün gülmedi ona da üzüldüm inşallah gönlüne göre biri denk gelir.❤

Bana 10+5te erkeğe benziyor demişti ama üstüne basa basa net değil demişti 14+5te yüksek ihtimalle kız dedi ve defalarca söyledi ben kız olduğunu düşünüyorum falan dedi tekrarladı. 16 haftalık olmadığım için %100 dememişti ama biz kıza çok kaptırdık kendimizi, bi sürpriz yapmaz inşallah. Senin de bu kontrolde netlesir bence

13 haftalık erkek 14 haftalık kız dedi. herkes soruyor. kızdır herhalde diye düşünüyorum. 2 hafta sonra diğer doktorum kesinleştirir artık
Hadi bakalım banada kız gibi geldi erken söylemek çok tehlikeli etrafa kordonla gerçekten karıştırıyorlar 13+1 erkek ama değişebilir dedi cuma 15 haftalık olucak netleşir gibime geliyor sağlıkla gelsin minnoş

Kızlar demir hapına başlayan var mı?? Bana devletteki Dr vegaferon die Bi hap verdi cok kötü evvelsi gün bi tane attım yemekten sonra zaten bulantım vardı akşamları 1 kere istifra ederdim o hapı içince istifra etmekten baygınlık geçirdim nerdeyse. Dün de kullanmadım. 13+3üz buarada

Anladim doğru konusmustuk cok erken tshmin demistik hatta 10. Haftada neredeyse imkansizmis zaten cinsiyet bilmesi gittigim en cok onerilen herkesin git dedigi cok övülen bi doktor bile 14.haftamda cinsiyete bakmadi.benim gittiğim doktorlarda cidden bi gıcık cikiyor anlamadim gitti kendi doktorum yine bisey soyledi gordum dedi ama.bakalim artık iyi bi doktor bulursam ona 17.haftamda sorarim 9 ekime randevu al dediler cunku daha 3 hafta var

Ben basladim acaba banada mide bulantisi yapan o hapmi icince mide bulantim basliyor sabah ac iciyorum baya kotu oluyorum . Bence baska doktora sor oyle devam et sende . Ben simdilik asiri bulanti yok diye ddevam.ediyorumama.bendede yaptı ya bulanti

10. Haftada öğrenen tanıdıklarım ama var ama, belli olmuyor fakat genel olarak çok küçük bir hafta bende çok dikkate almamıştım onu. Azıcık almıştım.
Benim doktor her gittiğimde bakıyor hatta göremeyince gezin gel birdaha bakalım falan diyor.
Genelde 17. Haftada çağırılmışız galiba, bende 17. Haftamda gideceğim bayadır görmüyorum bebişi. Endişeleniyorum da görmeyince

Valla sansima doktorlar ya bakmiyor ya da zorla baktirdim en son evet inssn uzun sure gormeyince meraklanır ultrason goruntusude vermediler zaten bana ikiside 17. Haftama daha 3 hafta vsr benim nasıl gecer bilmem annemin tanıdık doktoru var riskli gebelik uzmani degil ama muayanenesi var eside kendide ayrı ayri muayenneleri var ikiside kadin dogumcu biri prof biri uzman doktor . Olmazsa son care ona gtcem doğumu medical parkla anlasmis baya pahali ama doktor bulamazsam riskli gebelik ona gtcem tanidik diye .
Muayene ucreti cok geliyor diye de gitmemiştim ama artik paradanda gectik durumum ciddi olunca onemli olan saglik diyoruz . Ins bebislerimiz hep iyi olur her gittigimzde gülen yuzlerle çıkarız

Kuzum birşeyi çoook istersen olmuyor her konuda böyle onu anladım tecrübeyle sabit. O yüzden çok incelemiyorum akışında ilerliyor herşey şimdilik
Ben de bebeğimi en son 2 hafta önce gördüm daha 1 hafta sonrasına randevu alacağım Doktorum herşey yolunda olduğu için ayda 1 çağıracağım demişti.

Durumun gerçekten önemli ve insan konu sağlık olunca paraya bakmıyor iyi bi takip lazım sana prof doktorların falan malesef yüksek oluyor muayene ücretleri. Tüp bebek doktorum prof. Doktordu 750 tl muayene ücreti vardı klinik klinik gezmeyelim en iyisi olsun dedik kendimizce en iyisini bulduk diye düşünüyoruz. Bebiş daha gelmeden 30.000 tl harcadı cebimizden Herşeyden önce sağlık ben iyiyim bebek iyi, para zor kazanılıyor evet ama böyle durumlarda hiç insanın gözüne gelmiyor sonunda yavrularımız gelsin kucağımıza en önemlisi o.
Tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor yapsa ona giderdik beeelkii Sen de inşallah memnun kaldigin biryere devam edersin.

Evet canim

Kızlar birşey sorcağım... kullanıcı adı nasıl değişiyor? Sanki biri değişmişdi...

Ben de başladım demir hapina,doktor yemekten 2saat sonra ic dedi,belki o yüzden bulantı yapmadı

Ben demir hapi kullaniyorum normalde aksam yatmadan once aliyordum ama bu ara aksamlari cok istifra ettigim icin sabahlari ac almaya basladim. Ama sukur iyiyim ben Bu arada ferro sanol benim ki belki ilactan ilaca da degisiyordur, bi doktoruna sorsan mi?

Gercekten haklisin canım insallah

Devletteki Dr verdi. Özeldeki Dr normalde ilaç yanlısı deil. 12.haftada gitmiştim özeldekine O da 17.haftada gel dedi. Anlamadım şu ilacı bu ilacı kullan hiç demedi.1 ekimde falan 15 hafta olcaz inşallah ozamn başka bi Dr bulcam özelde ona giderim heralde. Hem 2li sonuclarımda çıkmıs olur ozamana. 2 gündür kullanmıyorum. Bugün mesela şükür iyiyim.

Benimki de 11+5’te 1.9 çıktı ama usgye göre 13+1 görünmüştü.
Evet 3 üstü risk diyorlar, inşallah sıkıntı yoktur
Benim bebeğimin de 2 mm çıktı. Kız bebek olduğu halde. Ama ikili de risk düşük çıktı.dna testinde ise %99 sorunsuz çıktı şükür
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin
Teoriye göre oğlun olacak
Bunun da mı teorisi varmış yaa, hiç duymamıştım
Hahaha teoriye göre mi. Ozamn Bi teori de ben sölim. Tavuktan tiksinenlerin de oğlu oluyormuş. Komsum öyle dedi. O ve arkadsı tavuktan tiksinmiş erkek 2sinin de. Dur bakalım bende de tiksinme oldu bnm cinsiyet ne olacak
Bu teoriyi ben de çürüttüm, 2.kızıma hamileyken tavuk adını duymam yeterliydi. Okulda derste arkadaşlar tavuk yemeği fotoğrafı atarlardı bana gıcıklığına, dersten lavaboya zor yetişirdim istifra etmeye

Hahaha teoriye göre mi. Ozamn Bi teori de ben sölim. Tavuktan tiksinenlerin de oğlu oluyormuş. Komsum öyle dedi. O ve arkadsı tavuktan tiksinmiş erkek 2sinin de. Dur bakalım bende de tiksinme oldu bnm cinsiyet ne olacak
Aaaa ilk kez duydum.oglumda bende tavuktan tiksinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…