2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizler anlatınca benim de yazasim geldi.cok şükür ben kayınvalidemi çok severim o da beni aynı şekilde.altli üstlü oturuyoruz.ben çok yoğun çalıştığım için yemekleri o yapar.tatli dilli güler yüzlü bir insan. 5 ay önce malesef kayinpederim çok ani kaybettik. O günden beri bambaşka bir insan oldu.arada toparlıyor yine dağılıyor. Bebek erkek olsun istiyordu kızı duyunca bir tane daha yaparsınız o zaman dedi. Bı de bebek bakimiyla ilgili herşeyi ama herşeyi o biliyor.aman Allah'ım agzimi açmaya korkuom çünkü hepsi yanlış
Neyse diyorum ki inşallah duzelecek eski annecim olacak yine

Canım çoğu.kayinvslide böyle erkek çocukları n çoğunda anneye düşkün çünkü anne erkek evladı şehzade gibi yetiştirdiği için her yapsa affeder erkek evladta her hatasına göz yuman annesine aşık olur evlendiği karısı az yaptıklarının yanlış olduğunu söylesin pencelerini çıkarırlar çok üzülüyorum nice evlilikler böyle devam ediyor mutsuzluk üzerine maalesef bizde iki kişi değil sülale evlenir ama hanımlar tepkinizi koyun bizde bir ananın evladımız erkek anasının kız anasından ne bir eksiği ne fazlası vardır değerimizi kendi içimizde kaybetmeyelim gerisi zaten geliyor

Ay nasıl imrendim. Maşallah deyim düzelir inşallah

Canım zaten kaynanam öle Bi yetiştirmiş ki 2 oğlunu. Evin hanımağası sanki. Kayınpeder im dünya iyisi kızım kızım kalp kırmaz. Ama karısına bşy diyemez oğulları da öyle. Kaynanamın yanlısını görsünler bşy demezlerdi küsecek die. Ama ben geldim bazı şeylerin yanlıs oldgunu söyledim die ben kötü gelin oldum. Birde yalancılığı var ben ona gelemiyorum. Öyle olunca ben onu o beni sevemedik ama eşim şimdi görüyor kimin haklı kimin haksız oldgunu.

Selamünaleyküm hanımlar, aklıma takılan bir şey oldu, sizlere danışmak istedim.
Bebeğimin ense kalınlığı 1.9 çıktı ölçümde, bakıyorum da genelde daha düşük herkesin, ilk kızımda da 1.2 idi yanlış hatırlamıyorsam. İçime kurt düştü, bir sıkıntı mı var acaba?

Canım sorun olmaz sanırım. Ben tam 12.jaftada gittim özelde 1.23 cıktı. Devlette 13+1de gittim 2li test için ultrason da 14+1cıktı ve 1.85 cıktı. Haftası arttıkça ense kalınlığı artabılır mıs nette okumustum Bi Dr yazısında. Hem 3ten yukarısı risk die biliyorumm ben.

Benim bebeğimin de 2 mm çıktı. Kız bebek olduğu halde. Ama ikili de risk düşük çıktı.dna testinde ise %99 sorunsuz çıktı şükür

Tovbe tovbee.. kiz bebek olacagini duyunca olum haberi almis gibi ciglik atmak.. gercekten hala boyle insanlar olduguna inanamiyorum, kiz erkek ne fark eder ki yaa hepsi ana kuzusu, onemli olan nasil yetistirildigi.. Allah rahmet eylesin bu arada..

Siz dna testi yaptırmadınız dimi. Bende herşeyin normal olmasını umuyorum..

Valla dogru olabilir ama cok yanlis, benim kavinvalidem etliye sutluye karismaz cok sukur, farkli sehirdeyiz biz ailelerimizle ama gittigimizde de hic biseye karistigini gormedim, sukurler olsun ki esim de prens gibi yetismis ama bana her konuda yardim eder, temizlik yemek.. elinden gelmese de acar bakar arastirir yine yapar. Ben erkek annesi olucam insallah Allah kismet ederse, ogretecegim ilk sey, kadin ve erkegin her kosulda her durumda esit oldugu, kimse kimseden ustun degil, ben de calisiyorum esim de calisiyor ayni sekilde yoruluyoruz, o bana yardim etmese ben altindan kalkamazdim belki evliligi bile yurutemezdim itiraf edeyim cunku ben de temizlik ve yemek yapmayi pek sevmem.. bu arada benim abim var, evli, afedersiniz ama yengem dogum yaptiginda annem temizledi hastane de altini, camasirini annem giydirdi ki benim annem de kayinvalide.. o cok cekmis gelinime yapmayacagim demis ki benden ayirmiyorlar.. yani demem o ki hepimiz insaniz, cinsiyet gercekten hic ama hic onemli degil..

Teoriye göre oğlun olacak

Canım biz azınlık olanlardaniz çoğu kişi bu sorunu yaşıyor ALLAH herkese erkek evlad vermesin gerçekten yetiştirene versin canı yanan üzülen biz kadınlar oluyoruz sonra

Eşin ne güzel görüyor bunu görmeyen çok kişi var sende az sabret sakın sıkma canını can çıkar huy çıkmaz bu tiplerde değişmez kız kardesimede diyorum kapıyı kapattığınızda iki kişi kalıyorsunuz eşin hataları görmüyor sende suç bulup seni üzüyor ise o evliliği sürdürme evlilik zulüm değil dayanişmadir diye herkeste ALLAH huzur sağlık versin en önemli şeyler

İlk önce başınız saolsun bak işte güzele nasıl güzel gidiyoruz biz kadınlar umarım piskolojisine tez zamanda kavuşur eski kadınlarda maalesef erkek çocuk hastalığı var onlara kalsa kız doğmasın bu çocukları kim doğuracak peki umarim eski annecigine kavuşursun ne güzelde alttan alıyorsun

Hahaha teoriye göre mi. Ozamn Bi teori de ben sölim. Tavuktan tiksinenlerin de oğlu oluyormuş. Komsum öyle dedi. O ve arkadsı tavuktan tiksinmiş erkek 2sinin de. Dur bakalım bende de tiksinme oldu bnm cinsiyet ne olacak
Bütün teorileri ben çürüttüm. 4 ayde ağzıma tavk sürdüğüm yok. Baya bildiğin şerbetli tatılar yiyorm. Kesem muz şeklinde.. göbişim sivri.. hcg değerim 50 nin altı. Ve minnoş bir kızım olacak..

Kız ben yiyorum oglan yüksek ihtimal bir tutan teori bulamadık
Aynen bulamadık. Dur makas bıcak çıkacak mı. 2 hafta önce eşimle makas bıcak yaptık bıcak çıktı bıcak erkekte cıkıo sanırım. Alyansta da erkek cıktı. Komsum da erkek olcak tavuktan tiksinme varsa dedi. Ama ikra meyra ve zelihamm kız dediler. Hayırlı saglıklı olsun bebişler kız erkek hiiiç farketmez

Sen komple tüm teorilere karşı gelmişsin cumayı iple çekiyorum günler geçmiyor ama iyiki cumaya almışım patlardim bu arada karnım artık iyice belli oldu birde gaz sıkışması yaşıyorum deli gibi sancısını çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…