2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaşlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben 4+6 da (02.07.2020de) keseyi gördüm 4mm idi. 14 gün sonra kalp atışları için randevu verdiler. 16.07.2020 ye denk geliyor. 6+6 olacak inşallah o gün. geçmiyor günler. inşallah görebilirim. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

arkadaşlar kasıklarınızda ağrı var mı . benim oturup kalkarken , öksürdüğümde , hapşırdığımda , ani hareketlerde çok ani kasılma ve ağrı oluyor ve hemende geçiyor. normal mi sizce

Bnde estrofemi günde altı tane içiyorum folbiol coraspin iki güne bir pruloton Depot iğne progestan fitil deltacortil diye hap var bide

Bnde estrofemi günde altı tane içiyorum folbiol coraspin iki güne bir pruloton Depot iğne progestan fitil deltacortil diye hap var bide
Ben coraspin yazmamışım birde o var tabi deltakortil ne için acaba onu duymamışım o değil 4 tane estrofem içiyorum ilaç dayanmıyor diyorum sen ne yapıyorsun benim gibi eve stok yapıyorsundur heralde

Merhaba arkadaşlar bende hamileyim sat 1 Haziran 3 temmuzda evde pozitif çıktı 6 temmuzda beta 4367 çıktı Yarın da dr kontrolüne gideceğim. İlk çocuklarım ikiz 8 yaşındalar
Masallah gözünüz aydın yine ikiz olabilir mi acabaa Sağlıkla ilerlesin inşallah

Benim 5+3 te kese 13 mm di. Acaba böyle fark olması normal mi??
arkadaşlar kasıklarınızda ağrı var mı . benim oturup kalkarken , öksürdüğümde , hapşırdığımda , ani hareketlerde çok ani kasılma ve ağrı oluyor ve hemende geçiyor. normal mi sizce
Benim oluyor canım endişenlenme ilk zamanlarda ağrılar kasılmalar normal diyor herkes

Herkese merhaba. Son adet tarihim 5 Haziran, beklenen adet tarihim 30 Hazirandı. 1 temmuzda kan testi yaptırdığımda beta hcg 163 çıkmıştı. dün yani pazartesi günü tekrar yaptırdım 1365 çıktı.

Aslında çarşamba keseyi görmek için gidecektim ama burda herkes 5. haftasında görmüş. o yüzden ben de cumartesi gününe erteledim. benim daha önce ocak ayında bir dış gebeliğim olmuştu o yüzden şuan keseyi görmek benim için çok önemli ama herhangi bir kanamam ve tek taraflı bir ağrım olmadığı için cumartesiye kadar beklememde sakınca olmaz diye düşünüyorum.

Aşırı stresliyim, çok heyecanlıyım. İşlerim de çok yoğun Allah'tan, gün içinde kafam dağılıyor ama eve gidince giriyorum kadınlar kulübüne önüme geleni okuyorum, sabah saat 4 gibi uyanıp kendi kendime düşüne düşüne takıntı yapıyorum. İnşallah bu defa bi sıkıntı çıkmaz ve ben de 2021 mart annesi olabilirim

Ben coraspin yazmamışım birde o var tabi deltakortil ne için acaba onu duymamışım o değil 4 tane estrofem içiyorum ilaç dayanmıyor diyorum sen ne yapıyorsun benim gibi eve stok yapıyorsundur heralde
Deltacortil. Kortizon bı ilaç evt ya çok almasam olmaz hemen bitiyo cuma günü kontrole gidicem iğneleri kesermi acaba çok acitiyorya. Transfer öncesi senin vurulduğunu vuruluyodum onu beş on dk gogsumde ısıtıp vurdurdugumda acitmiyodu.

Hayırlı olsun inşallah bı skntı yaşamaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Bı forumda okumuştum gün aşırı betahcgre takibi yaptığında iki katı artıyorsa dış gebelik olmuyormuş

bende 5+2 de gidicek inşallah görürüm keseyi
Büyük ihtimalle görürsün diye düşünüyorum
Merhaba maşallah ne kadar erken girmişsin keseyi hayırlı olsun benimde ağrılarım çok oldu hala da oluyor zaman zaman ama normalmiş rahat ol

Merhaba aslında ne kadar çok düşünüp ne kadar çok karistirirsak o kadarzor geçiyor. Gebelik bambaşka bir surecmisherkeste farklılıklar olabiliyor. Sen iyi düşün iyi olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Benim sorunum şu yumurtlama günüm 27 hazirandı 28inde ilişki oldu son adet tarihim 16 hazirandi

Kuzum iğneyi keseceğini sanmıyorum ama belli de olmaz progestan takviyeleri 12 hafta devam edecek demişlerdi bana. Burada görüyorum 8. Haftada bıraktıran falanda var. Bende ampulleri hastaneye girene kadar elimde tutuyorum etkisi oluyor mu bilmem ısıtmaya çalışıyorum. Mosmor oldu heryerim

Teşekkür ederim:) Benim dış gebeliğimde de başta hep 2 katı artmıştı, ama daha sonra kanama başlamıştı ve beta hcg düzensiz şekilde düşüp yükselmeye başlamıştı. Ama şimdiki kadar yüksek bir beta hcg değeri hiç görmemiştim o dönemde.

teşekkür ederim. inşallah iyi olur :)

Benimde randevum ayin 15 inde. Hepimiz haftayi bekliyoruz. Sonu iyi olur insallah

Benim 5+3 te kese 13 mm di. Acaba böyle fark olması normal mi??

Benim oluyor canım endişenlenme ilk zamanlarda ağrılar kasılmalar normal diyor herkes

bildiğim kadarıyla kese her gün 1-2 mm büyüyor. Bende şuan 5+4 üm muhtemelen sağlıklı büyüdüyse 10 mm yi geçmiştir diye düşünüyorum.Kalp atışlarını duyup aradan sağlıkla 1 -2 hafta geçene kadar her günümüz ayrı korku ile geçecek . allah yardımcımız olsun bende okuduğum her şeyde acaba benim ki sağlıksız mı korkusu sarıyor. eğer kötü birşey olacaksa da bunu değiştiremem diye düşünüyorum en iyi sabırlı olup beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…