- 22 Şubat 2013
- 404
- 700
Bnde estrofemi günde altı tane içiyorum folbiol coraspin iki güne bir pruloton Depot iğne progestan fitil deltacortil diye hap var bideOyy inşallah sımsıkı tutunur❤ Benide 13. Gün çağırmıştı sonuç için, dün yanitransfer öncesinde ilaçlarım çoktu şimdi sadece günde 4 tane estrofem, gün aşırı iki ampul aynı anda progestan vuruluyorum ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum he birde vitamin. 12 haftalık olana kadar devam edilecek bazılarına
Ben coraspin yazmamışım birde o var tabiBnde estrofemi günde altı tane içiyorum folbiol coraspin iki güne bir pruloton Depot iğne progestan fitil deltacortil diye hap var bide
Masallah gözünüz aydın yine ikiz olabilir mi acabaaMerhaba arkadaşlar bende hamileyimsat 1 Haziran 3 temmuzda evde pozitif çıktı 6 temmuzda beta 4367 çıktı Yarın da dr kontrolüne gideceğim. İlk çocuklarım ikiz 8 yaşındalar
Benim 5+3 te kese 13 mm di. Acaba böyle fark olması normal mi??Merhaba Arkadaşlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben 4+6 da (02.07.2020de) keseyi gördüm 4mm idi. 14 gün sonra kalp atışları için randevu verdiler. 16.07.2020 ye denk geliyor. 6+6 olacak inşallah o gün. geçmiyor günler. inşallah görebilirim. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Benim oluyor canım endişenlenme ilk zamanlarda ağrılar kasılmalar normal diyor herkesarkadaşlar kasıklarınızda ağrı var mı . benim oturup kalkarken , öksürdüğümde , hapşırdığımda , ani hareketlerde çok ani kasılma ve ağrı oluyor ve hemende geçiyor. normal mi sizce
Deltacortil. Kortizon bı ilaç evt ya çok almasam olmaz hemen bitiyo cuma günü kontrole gidicem iğneleri kesermi acaba çok acitiyorya. Transfer öncesi senin vurulduğunu vuruluyodum onu beş on dk gogsumde ısıtıp vurdurdugumda acitmiyodu.Ben coraspin yazmamışım birde o var tabideltakortil ne için acaba onu duymamışım o değil 4 tane estrofem içiyorum ilaç dayanmıyor diyorum sen ne yapıyorsun benim gibi eve stok yapıyorsundur heralde
Hayırlı olsun inşallah bı skntı yaşamaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Bı forumda okumuştum gün aşırı betahcgre takibi yaptığında iki katı artıyorsa dış gebelik olmuyormuşHerkese merhaba. Son adet tarihim 5 Haziran, beklenen adet tarihim 30 Hazirandı. 1 temmuzda kan testi yaptırdığımda beta hcg 163 çıkmıştı. dün yani pazartesi günü tekrar yaptırdım 1365 çıktı.
Aslında çarşamba keseyi görmek için gidecektim ama burda herkes 5. haftasında görmüş. o yüzden ben de cumartesi gününe erteledim. benim daha önce ocak ayında bir dış gebeliğim olmuştu o yüzden şuan keseyi görmek benim için çok önemli ama herhangi bir kanamam ve tek taraflı bir ağrım olmadığı için cumartesiye kadar beklememde sakınca olmaz diye düşünüyorum.
Aşırı stresliyim, çok heyecanlıyım. İşlerim de çok yoğun Allah'tan, gün içinde kafam dağılıyor ama eve gidince giriyorum kadınlar kulübüne önüme geleni okuyorum, sabah saat 4 gibi uyanıp kendi kendime düşüne düşüne takıntı yapıyorum.İnşallah bu defa bi sıkıntı çıkmaz ve ben de 2021 mart annesi olabilirim
Büyük ihtimalle görürsün diye düşünüyorumbende 5+2 de gidicek inşallah görürüm keseyi
Merhaba Arkadaşlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben 4+6 da (02.07.2020de) keseyi gördüm 4mm idi. 14 gün sonra kalp atışları için randevu verdiler. 16.07.2020 ye denk geliyor. 6+6 olacak inşallah o gün. geçmiyor günler. inşallah görebilirim. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Merhaba maşallah ne kadar erken girmişsin keseyi hayırlı olsunarkadaşlar kasıklarınızda ağrı var mı . benim oturup kalkarken , öksürdüğümde , hapşırdığımda , ani hareketlerde çok ani kasılma ve ağrı oluyor ve hemende geçiyor. normal mi sizce
Merhaba aslında ne kadar çok düşünüp ne kadar çok karistirirsak o kadarzor geçiyor. Gebelik bambaşka bir surecmisherkeste farklılıklar olabiliyor. Sen iyi düşün iyi olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruzHerkese merhaba. Son adet tarihim 5 Haziran, beklenen adet tarihim 30 Hazirandı. 1 temmuzda kan testi yaptırdığımda beta hcg 163 çıkmıştı. dün yani pazartesi günü tekrar yaptırdım 1365 çıktı.
Aslında çarşamba keseyi görmek için gidecektim ama burda herkes 5. haftasında görmüş. o yüzden ben de cumartesi gününe erteledim. benim daha önce ocak ayında bir dış gebeliğim olmuştu o yüzden şuan keseyi görmek benim için çok önemli ama herhangi bir kanamam ve tek taraflı bir ağrım olmadığı için cumartesiye kadar beklememde sakınca olmaz diye düşünüyorum.
Aşırı stresliyim, çok heyecanlıyım. İşlerim de çok yoğun Allah'tan, gün içinde kafam dağılıyor ama eve gidince giriyorum kadınlar kulübüne önüme geleni okuyorum, sabah saat 4 gibi uyanıp kendi kendime düşüne düşüne takıntı yapıyorum.İnşallah bu defa bi sıkıntı çıkmaz ve ben de 2021 mart annesi olabilirim
Merhaba arkadaşlar bende hamileyimsat 1 Haziran 3 temmuzda evde pozitif çıktı 6 temmuzda beta 4367 çıktı Yarın da dr kontrolüne gideceğim. İlk çocuklarım ikiz 8 yaşındalar
Ilk olsa da olmasa da hep aynı heyecan ne kadar güzelYaaa Çok heyecanlandım üstelik ilk de değil Allahim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin saglikcakla gelsin yavrularimi,
Kuzum iğneyi keseceğini sanmıyorum ama belli de olmaz progestan takviyeleri 12 hafta devam edecek demişlerdi bana. Burada görüyorum 8. Haftada bıraktıran falanda var. Bende ampulleri hastaneye girene kadar elimde tutuyorum etkisi oluyor mu bilmem ısıtmaya çalışıyorum. Mosmor oldu heryerimDeltacortil. Kortizon bı ilaç evt ya çok almasam olmaz hemen bitiyo cuma günü kontrole gidicem iğneleri kesermi acaba çok acitiyorya. Transfer öncesi senin vurulduğunu vuruluyodum onu beş on dk gogsumde ısıtıp vurdurdugumda acitmiyodu.
ay inşallah bakalım zaman geçmiyo düşün düşünBüyük ihtimalle görürsün diye düşünüyorum
Merhaba maşallah ne kadar erken girmişsin keseyi hayırlı olsunbenimde ağrılarım çok oldu hala da oluyor zaman zaman ama normalmiş rahat ol
Teşekkür ederim:) Benim dış gebeliğimde de başta hep 2 katı artmıştı, ama daha sonra kanama başlamıştı ve beta hcg düzensiz şekilde düşüp yükselmeye başlamıştı. Ama şimdiki kadar yüksek bir beta hcg değeri hiç görmemiştim o dönemde.Hayırlı olsun inşallah bı skntı yaşamaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Bı forumda okumuştum gün aşırı betahcgre takibi yaptığında iki katı artıyorsa dış gebelik olmuyormuş
Merhaba aslında ne kadar çok düşünüp ne kadar çok karistirirsak o kadarzor geçiyor. Gebelik bambaşka bir surecmisherkeste farklılıklar olabiliyor. Sen iyi düşün iyi olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba Arkadaşlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıkla devam eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben 4+6 da (02.07.2020de) keseyi gördüm 4mm idi. 14 gün sonra kalp atışları için randevu verdiler. 16.07.2020 ye denk geliyor. 6+6 olacak inşallah o gün. geçmiyor günler. inşallah görebilirim. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Benim 5+3 te kese 13 mm di. Acaba böyle fark olması normal mi??
Benim oluyor canım endişenlenme ilk zamanlarda ağrılar kasılmalar normal diyor herkes