2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyim bende canım gece bi ara uyandım com bulandım oldu ama sabah olmadı benimki çok zamansız sadece sabah bulanıp geçse ya bari
belirti diyip durduk aha kusmuk geldi
aynen.. hatta arada afedersiniz akıntı geliyor korkuyorum ayy birşey mi oldu diye sonra bakıyorum yok normal şükür kasık ağrısı bel ağrısı ve arada baş ağrısı
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsen
Zaman çabuk geçsin benim de 5+0 bugün sen keseyi kacta görmüştüm canım
evet yaa daha çoook var5+3 te görmüştüm kuzum
Günaydin canimmmm. Kalp atıslarinida duysakta rahat etsek biraz. hayat dyrdu resmen. Rabbim yüzümüze baksın
aminn aminnn oda olacak inşallah
Bendede 7.hafta cıktı
uygulama indirdin mi kuzum
Ayy seninle aynıyız tatlım benim de yarın doktor randevum var hadi bakalım artık her sabah birkaç çubuk kraker yer oldum ben de bulantıdan
Evet canım seninle satımızda aynıydı Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardım
en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.

en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
inşAllah oğlumda da 5+1de kese görünmüştü inŞAllah şimdi de görürüm haner veririm tabi ki
Benimde cuma günü 770 çıkmıştı ama sanki 3binden sonra kese görünüyormuş öyle dedi kızlar ya da ben öyle anladım. Bide tuvalete sıkışık git o zaman daha iyi görünüyormuş önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra cinsiyet

inşAllah inşAllah hadi bakalım

Bu arkadasin ultrasonu yukardaki GA adete gore haftasi asagidaki GA ultrasonda bebegin boyutuna gore haftasi cnm.
Evet canim ama benim net degil bebeğin kac haftalık olduğu dr. Tahmini soyledi sadece sat a göre değil dedi suan tam 6 olmasi lazimken daha geriden geliyormusuz 5+2veya5-3 olabilirmis. iki hafta sonra kese degil bebek boyuna göre kac haftalik oldugunu söyleyecek kuzum

Aynen belirtinin alası işte bende 5+3 de gitmiş olacam rahat görünüş inşallah minişi çok heyecanlıyım
çok su iç
yaaa.. neyse bakalım yarın gideceğim inşAllah vajinala gerek kalmaz öyle baktırmak istemiyorum
inşallah canımmm.
Ya kıyamam 3. Aydan sonra azalıyo bulantılar tatlım biz şu olumlu tarafından bakalım kusunca kilo almaya da geç başlarsın
Aynen buna da şükür

Ne uygulamasi canim

Benimkine tüp bebek 16 sında transfer oldum 5.gun embriyosuydu iki hafta sonra gel dedi. Sende birsuru ilaç kullaniyomusun ilaç icmekden bıkkınlık geldi
Oyy inşallah sımsıkı tutunur❤ Benide 13. Gün çağırmıştı sonuç için, dün yani transfer öncesinde ilaçlarım çoktu şimdi sadece günde 4 tane estrofem, gün aşırı iki ampul aynı anda progestan vuruluyorum ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum he birde vitamin. 12 haftalık olana kadar devam edilecek bazılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…