- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
belirti diyip durduk aha kusmuk geldiIyiyim bende canım gece bi ara uyandım com bulandım oldu ama sabah olmadı benimki çok zamansız sadece sabah bulanıp geçse ya bari
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsenaynen.. hatta arada afedersiniz akıntı geliyor korkuyorum ayy birşey mi oldu diye sonra bakıyorum yok normal şükürkasık ağrısı bel ağrısı ve arada baş ağrısı
evet yaa daha çoook varZaman çabuk geçsinbenim de 5+0 bugün sen keseyi kacta görmüştüm canım
aminn aminnn oda olacak inşallahGünaydin canimmmm. Kalp atıslarinida duysakta rahat etsek biraz. hayat dyrdu resmen. Rabbim yüzümüze baksın
uygulama indirdin mi kuzumBendede 7.hafta cıktı
Evet canım seninle satımızda aynıydıAyy seninle aynıyız tatlım benim de yarın doktor randevum var hadi bakalımartık her sabah birkaç çubuk kraker yer oldum ben de bulantıdan
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
Benimde cuma günü 770 çıkmıştı ama sanki 3binden sonra kese görünüyormuş öyle dedi kızlar ya da ben öyle anladım. Bide tuvalete sıkışık git o zaman daha iyi görünüyormuş önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra cinsiyetinşAllahoğlumda da 5+1de kese görünmüştü inŞAllah şimdi de görürüm haner veririm tabi ki
Aynen belirtinin alası iştebelirti diyip durduk aha kusmuk geldi
evet yaa daha çoook var5+3 te görmüştüm kuzum
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.
Benimde cuma günü 770 çıkmıştı ama sanki 3binden sonra kese görünüyormuş öyle dedi kızlar ya da ben öyle anladım. Bide tuvalete sıkışık git o zaman daha iyi görünüyormuş önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra cinsiyet
Evet canım seninle satımızda aynıydı ☺ Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardım
Evet canim ama benim net degil bebeğin kac haftalık olduğuBu arkadasin ultrasonu yukardaki GA adete gore haftasi asagidaki GA ultrasonda bebegin boyutuna gore haftasi cnm.
çok su içAynen belirtinin alası iştebende 5+3 de gitmiş olacam rahat görünüş inşallah minişi çok heyecanlıyım
inşallah canımmm.yaaa.. neyse bakalım yarın gideceğim inşAllah vajinala gerek kalmaz öyle baktırmak istemiyorum
Aynen buna da şükürYa kıyamam 3. Aydan sonra azalıyo bulantılar tatlım biz şu olumlu tarafından bakalım kusunca kilo almaya da geç başlarsın
belirti diyip durduk aha kusmuk geldi
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsen
evet yaa daha çoook var5+3 te görmüştüm kuzum
aminn aminnn oda olacak inşallah
uygulama indirdin mi kuzum
Evet canım seninle satımızda aynıydı ☺ Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardım
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.
Tamam kuzumçok su iç
Uygulama ismi söylemek yasak değildir demi kızNe uygulamasi canim
Uygulama ismi söylemek yasak değildir demi kız
Tamam o zamanHeee hic bilmiyorum kuzu.yazma boşver birde ban yeme. Zaten benim telefon çok dolu yüklemez
Oyy inşallah sımsıkı tutunur❤ Benide 13. Gün çağırmıştı sonuç için, dün yaniBenimkine tüp bebek 16 sında transfer oldum 5.gun embriyosuydu iki hafta sonra gel dedi. Sende birsuru ilaç kullaniyomusunilaç icmekden bıkkınlık geldi
Merhaba hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende hamileyimsat 1 Haziran 3 temmuzda evde pozitif çıktı 6 temmuzda beta 4367 çıktı Yarın da dr kontrolüne gideceğim. İlk çocuklarım ikiz 8 yaşındalar
bendede hiçbişey yokKızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
hayırlı olsuun.. sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba arkadaşlar bende hamileyimsat 1 Haziran 3 temmuzda evde pozitif çıktı 6 temmuzda beta 4367 çıktı Yarın da dr kontrolüne gideceğim. İlk çocuklarım ikiz 8 yaşındalar
günaydııınnGünaydın hanımlar☺
bende 5+2 de gidicek inşallah görürüm keseyiAynen belirtinin alası iştebende 5+3 de gitmiş olacam rahat görünüş inşallah minişi çok heyecanlıyım