kendini yavaştan göstermeye başlamış o zaman seninki. benim göğsüm ağrıyor mu onu bile bişmiyorum. bebeğim meme emdiği.için hep.Benvarım canım, Sadece göğüsümde hassasiyet o kadar
inş yakındırMidem bulanmıyor ama ekşiyor. Onun dışında birşey bende de yok
Allah kotusun düşüm falan olmaz inş.. olumlu düşün olumlu olsun inş.Sadece karnim agriyo o da dusuk riskim oldugu icin.
Günaydın serocum nasılsınGünaydın hanımlar☺
Kızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
Yatakta bi galeta yedim ama hala midem bulanıyor kuzum yatıyorum. Sen nasılsınGünaydın serocum nasılsın
Iyiyim bende canım gece bi ara uyandım com bulandım oldu ama sabah olmadı benimki çok zamansız sadece sabah bulanıp geçse ya bariYatakta bi galeta yedim ama hala midem bulanıyor kuzum yatıyorum. Sen nasılsın
Umutumut82 kuzum benim de sanki regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bence normaldir endişelenme
Zaman çabuk geçsinBugün 6.hafta benim resmen 1buçuk ay
Zaman çabuk geçsinbenim de 5+0 bugün sen keseyi kacta görmüştüm canım
Umutumut82 kuzum benim de sanki regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bence normaldir endişelenme
Bugün 6.hafta benim resmen 1buçuk ay
Aa aynı miyiz haber ver mutlaka görürsün inşallah keseyiseninle aynıyız bizdeben yarın gideceğim inşAllah kontrole
Aa aynı miyiz haber ver mutlaka görürsün inşallah keseyi
Bugün 6.hafta benim resmen 1buçuk ay
Aa aynı miyiz haber ver mutlaka görürsün inşallah keseyi