- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Bende bişeyleri kafaya takmadan anı yaşamak istiyorum ama pek mümkün olmuyorbildiğim kadarıyla kese her gün 1-2 mm büyüyor. Bende şuan 5+4 üm muhtemelen sağlıklı büyüdüyse 10 mm yi geçmiştir diye düşünüyorum.Kalp atışlarını duyup aradan sağlıkla 1 -2 hafta geçene kadar her günümüz ayrı korku ile geçecek . allah yardımcımız olsun bende okuduğum her şeyde acaba benim ki sağlıksız mı korkusu sarıyor. eğer kötü birşey olacaksa da bunu değiştiremem diye düşünüyorum en iyi sabırlı olup beklemek.
İnşallah allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. inşallah o minicik kalbin atışlarını , bizim için dünyanın en güzel sesini duyarız inşallahBenimde randevum ayin 15 inde. Hepimiz haftayi bekliyoruz. Sonu iyi olur insallah
Bende bişeyleri kafaya takmadan anı yaşamak istiyorum ama pek mümkün olmuyor
Ahah böyle de kötü ya hep bişeyleri mi takacazAni yaşamakmı zaman durdu resmen. Şafak 8 gün.
Canım vardır doktorun bir bildiği belki duyulur kalp atışı. Strese girmeKizlar en son 4+5 te karindan keseyi görmüstüm. Doktor 10 gün sonra gel dedi bida tam 6 haftam oluyo cuma gunu. Kalp atisi duyamam zaten ama bebek icinmi verdi acaba randevuyu. Birde sanki belirtilerim kayboluyomus gibi sanki cok korkuyorm
Insllah bi sknti yokturAhah böyle de kötü ya hep bişeyleri mi takacaz
Canım vardır doktorun bir bildiği belki duyulur kalp atışı. Strese girme
Özele gittiysen kontrol parası verme diyedirKizlar en son 4+5 te karindan keseyi görmüstüm. Doktor 10 gün sonra gel dedi bida tam 6 haftam oluyo cuma gunu. Kalp atisi duyamam zaten ama bebek icinmi verdi acaba randevuyu. Birde sanki belirtilerim kayboluyomus gibi sanki cok korkuyorm
Ahah böyle de kötü ya hep bişeyleri mi takacaz
Canım vardır doktorun bir bildiği belki duyulur kalp atışı. Strese girme
Yoktur yoktur içini ferah tut senInsllah bi sknti yoktur
Ondan sonra da kesin bişeyler çıkarAhh canim bitmiyor bitmeyecek. Sonra 2 li test 3 lü test ense kalinligi derken dogum yaptigin kucagina aldigin ana kadar hep telaş hep kovalamaca.
Yoktur yoktur içini ferah tut sen
Ondan sonra da kesin bişeyler çıkar
Sağol içimi açtınSonrasindada kakasini yaptimi yapmadimi kıvami rengi hep telaş hep telaş
Merhaba
Ay o bel ağrısını kaç gündür çekiyorum. Ne zaman geçecek acaba. Folik asite dün başladım aynı zamanda coraspin de kullanıyorum bir de
Sağol içimi açtın
Merhabalar. Bugün 5+6 dayım ve acayip mide bulantısı vardı su bile koktu resmen. o kadar kötü oldum ki iş yerinde duramayıp apar topar eve Geldim. mide bulantısı olanlar ne yapıyorsunuz acaba var mı iyi gelen bi şeyler