2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bişeyleri kafaya takmadan anı yaşamak istiyorum ama pek mümkün olmuyor

Benimde randevum ayin 15 inde. Hepimiz haftayi bekliyoruz. Sonu iyi olur insallah
İnşallah allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. inşallah o minicik kalbin atışlarını , bizim için dünyanın en güzel sesini duyarız inşallah

Kizlar en son 4+5 te karindan keseyi görmüstüm. Doktor 10 gün sonra gel dedi bida tam 6 haftam oluyo cuma gunu. Kalp atisi duyamam zaten ama bebek icinmi verdi acaba randevuyu. Birde sanki belirtilerim kayboluyomus gibi sanki cok korkuyorm

Ani yaşamakmı zaman durdu resmen. Şafak 8 gün.
Ahah böyle de kötü ya hep bişeyleri mi takacaz
Canım vardır doktorun bir bildiği belki duyulur kalp atışı. Strese girme

Amin saolun kızlar ama inşallah ikiz olmaz bu gebeliğim kızlarımın bebeklerini o kadar hakeretli geçti ki anlayamadım bunun keyfini çıkartmak istiyorum Allah sağlık ve ömür verir inşallah hepsine. Bu hamileliğimde korkularım daha çok zamanla gördüklerimden herhalde. Yarın ilk kez dr a gideceğim epey meraklıyım. Benim en büyük belirtim meme hassasiyeti ve regl ha oldum ha olacağım hissi halsizlik isteksizlik bunları buraya yazmak çok iyi oluyor ben bu hamileliğimi öğrenince kızlardaki yazılarımı bulup okudum (10 yok önceki) yoksa o zamanki beta hcg sonucumu nereden bulabilirdim başka

Bana 4,5 haftalıksın dedi keseyi gördü randevuyu 3 hafta sonraya verdi taa 7,5 haftada dinlicem kalbini

Özele gittiysen kontrol parası verme diyedir

Ahah böyle de kötü ya hep bişeyleri mi takacaz

Canım vardır doktorun bir bildiği belki duyulur kalp atışı. Strese girme

Ahh canim bitmiyor bitmeyecek. Sonra 2 li test 3 lü test ense kalinligi derken dogum yaptigin kucagina aldigin ana kadar hep telaş hep kovalamaca.

Merhabalar. Bugün 5+6 dayım ve acayip mide bulantısı vardı su bile koktu resmen. o kadar kötü oldum ki iş yerinde duramayıp apar topar eve Geldim. mide bulantısı olanlar ne yapıyorsunuz acaba var mı iyi gelen bi şeyler

malesef yapacak birşey ben ikizlere hamileyken 3 ay yataktan kalkamadım günde 12-13 kez kusuyordum 12. Haftada bıçak gibi kesildi. Söylemişlerdi de inanmamıştım gerçekten çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum insan ömür boyu unutmuyor öyle fena bişey ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…