2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyim bende canım gece bi ara uyandım com bulandım oldu ama sabah olmadı benimki çok zamansız sadece sabah bulanıp geçse ya bari 😂
belirti diyip durduk aha kusmuk geldi 😀😀😀😀
aynen.. hatta arada afedersiniz akıntı geliyor korkuyorum ayy birşey mi oldu diye sonra bakıyorum yok normal şükür🙏 kasık ağrısı bel ağrısı ve arada baş ağrısı 🙈
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsen 😀
Zaman çabuk geçsin 😍 benim de 5+0 bugün sen keseyi kacta görmüştüm canım
evet yaa daha çoook var😬5+3 te görmüştüm kuzum
Günaydin canimmmm. Kalp atıslarinida duysakta rahat etsek biraz. hayat dyrdu resmen. Rabbim yüzümüze baksın 😍😍
aminn aminnn oda olacak inşallah💖
Bendede 7.hafta cıktı 😆
uygulama indirdin mi kuzum 😁
Ayy seninle aynıyız tatlım benim de yarın doktor randevum var hadi bakalım 😊 artık her sabah birkaç çubuk kraker yer oldum ben de bulantıdan
Evet canım seninle satımızda aynıydı ☺️ Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardım 😒
en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.

en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette
inşAllah 🙏 oğlumda da 5+1de kese görünmüştü inŞAllah şimdi de görürüm 🙏 haner veririm tabi ki 😉
Benimde cuma günü 770 çıkmıştı ama sanki 3binden sonra kese görünüyormuş öyle dedi kızlar ya da ben öyle anladım. Bide tuvalete sıkışık git o zaman daha iyi görünüyormuş önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra cinsiyet 😍😍😍

Benimde cuma günü 770 çıkmıştı ama sanki 3binden sonra kese görünüyormuş öyle dedi kızlar ya da ben öyle anladım. Bide tuvalete sıkışık git o zaman daha iyi görünüyormuş önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra cinsiyet 😍😍😍

inşAllah inşAllah hadi bakalım

Bu arkadasin ultrasonu yukardaki GA adete gore haftasi asagidaki GA ultrasonda bebegin boyutuna gore haftasi cnm.
Evet canim ama benim net degil bebeğin kac haftalık olduğu 😊 dr. Tahmini soyledi sadece sat a göre değil dedi suan tam 6 olmasi lazimken daha geriden geliyormusuz 5+2veya5-3 olabilirmis. iki hafta sonra kese degil bebek boyuna göre kac haftalik oldugunu söyleyecek kuzum 🤗

Aynen belirtinin alası işte 😂 bende 5+3 de gitmiş olacam rahat görünüş inşallah minişi çok heyecanlıyım
çok su iç 😀
yaaa.. neyse bakalım yarın gideceğim inşAllah vajinala gerek kalmaz öyle baktırmak istemiyorum😏
inşallah canımmm. 🤲
Ya kıyamam 3. Aydan sonra azalıyo bulantılar tatlım biz şu olumlu tarafından bakalım kusunca kilo almaya da geç başlarsın 😬
Aynen buna da şükür 😀

belirti diyip durduk aha kusmuk geldi 😀😀😀😀
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsen 😀
evet yaa daha çoook var😬5+3 te görmüştüm kuzum
aminn aminnn oda olacak inşallah💖
uygulama indirdin mi kuzum 😁
Evet canım seninle satımızda aynıydı ☺ Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardım 😒

1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.

Ne uygulamasi canim

Benimkine tüp bebek 16 sında transfer oldum 5.gun embriyosuydu iki hafta sonra gel dedi. Sende birsuru ilaç kullaniyomusun 😕ilaç icmekden bıkkınlık geldi
Oyy inşallah sımsıkı tutunur❤ Benide 13. Gün çağırmıştı sonuç için, dün yani🤗 transfer öncesinde ilaçlarım çoktu şimdi sadece günde 4 tane estrofem, gün aşırı iki ampul aynı anda progestan vuruluyorum ve sabah akşam crinone jel kullanıyorum he birde vitamin. 12 haftalık olana kadar devam edilecek bazılarına 😑

X