- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
belirti diyip durduk aha kusmuk geldiIyiyim bende canım gece bi ara uyandım com bulandım oldu ama sabah olmadı benimki çok zamansız sadece sabah bulanıp geçse ya bari
Akıntı bende de oluyor sarı. Normaldir diye hiç üstüne düşmedim şahsenaynen.. hatta arada afedersiniz akıntı geliyor korkuyorum ayy birşey mi oldu diye sonra bakıyorum yok normal şükür kasık ağrısı bel ağrısı ve arada baş ağrısı
evet yaa daha çoook var5+3 te görmüştüm kuzumZaman çabuk geçsin benim de 5+0 bugün sen keseyi kacta görmüştüm canım
aminn aminnn oda olacak inşallahGünaydin canimmmm. Kalp atıslarinida duysakta rahat etsek biraz. hayat dyrdu resmen. Rabbim yüzümüze baksın
uygulama indirdin mi kuzumBendede 7.hafta cıktı
Evet canım seninle satımızda aynıydı Bende galeta yedim ama işe yaramadı yine çıkardımAyy seninle aynıyız tatlım benim de yarın doktor randevum var hadi bakalım artık her sabah birkaç çubuk kraker yer oldum ben de bulantıdan
1000 den sonra vajinal ultrason ile gözüküyor canım. Karından 3000-5000 iken gözüküyor.en son cuma günü kan testi yaptırdım 969 çıktı değer yükselmiştir artık.. 1000 den sonra kese görünür yazıyordu nette