Çubuk kraker bi nebze olsun bastırıyor ama çıkmadan da rahat etmek çok zor sankiMerhabalar. Bugün 5+6 dayım ve acayip mide bulantısı vardı su bile koktu resmen. o kadar kötü oldum ki iş yerinde duramayıp apar topar eve Geldim. mide bulantısı olanlar ne yapıyorsunuz acaba var mı iyi gelen bi şeyler
Benim 2 haziran ama betaya cuma günü baktirdim en son. Tekrar baktirsam mı bilmiyorum fikir verir misin bana 2. gün 20 7. gün 177 10. gün 770 en sonSat 1 Haziran olan var mı? Beta hcg dün yaptıran
Sat 31 mayıs dün keseyi gördükSat 1 Haziran olan var mı? Beta hcg dün yaptıran
Bi deneyeyim bunu teşekkür ederim dediğiniz gibi pek rahatlamak mümkün olmayacak ama denemekten zarar gelmezÇubuk kraker bi nebze olsun bastırıyor ama çıkmadan da rahat etmek çok zor sanki
Inşallah zor geçmezBi deneyeyim bunu teşekkür ederim dediğiniz gibi pek rahatlamak mümkün olmayacak ama denemekten zarar gelmez
12-13 kez mi valla helal olsun size anne olmak böyle bir şey herhalde bunu yaşayıp da Hem de ikiz çocuklarınız varken tekrar anne olmak istemek büyük olay sizi takdir ettimmalesef yapacak birşey ben ikizlere hamileyken 3 ay yataktan kalkamadım günde 12-13 kez kusuyordum 12. Haftada bıçak gibi kesildi. Söylemişlerdi de inanmamıştım gerçekten çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum insan ömür boyu unutmuyor öyle fena bişey ama geçiyor
UmarımInşallah zor geçmez
aminnn aminnnAhhh ahhh dünyanin en güzel telasları . Rabbim herkese nasip etsin
Malesef bana iyi gelen hiç bişey yokMerhabalar. Bugün 5+6 dayım ve acayip mide bulantısı vardı su bile koktu resmen. o kadar kötü oldum ki iş yerinde duramayıp apar topar eve Geldim. mide bulantısı olanlar ne yapıyorsunuz acaba var mı iyi gelen bi şeyler
12-13 kez mi valla helal olsun size anne olmak böyle bir şey herhalde bunu yaşayıp da Hem de ikiz çocuklarınız varken tekrar anne olmak istemek büyük olay sizi takdir ettim
Çubuk kraker bi nebze olsun bastırıyor ama çıkmadan da rahat etmek çok zor sanki
Benim 2 haziran ama betaya cuma günü baktirdim en son. Tekrar baktirsam mı bilmiyorum fikir verir misin bana 2. gün 20 7. gün 177 10. gün 770 en son
Gözünüz aydınKesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz
Kesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz
Merhaba kızlar. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim. Umarım bulantısız kusmasız bir hamilelik geçirirsiniz. Bana gelicek olursa 2 yaşında 1 kızım var. Mayıs ayında hamile kaldım ve 15 haziranda 6 haftalık düşük yaptım. Biraz zor bir şüreç oldu benim için. Doktorum korunmana gerek yok rahmin iyi demişti. Bende bu süreçte korunmadım. Bu ay tuhaf tuhaf belirtiler yaşadım psikolojik sandım sanırım değil sabah erken gebelik testi yaptım henüz adetime 5 gün var sanki silik bir çizgi gördüm umarım bende mart annesi olabilirimkusura bakmayın uzun oldu biraz
İnş canım yarın birdaha gebelik testi yapıcam sanırım kalp atışlarını duyana kadar da var diyemicemInsallah bu sefer saglikla gelir bebegin
Kesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz
Maşallah çok sevindim darısı yarın başıma inşallah
Merhaba kızlar. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim. Umarım bulantısız kusmasız bir hamilelik geçirirsiniz. Bana gelicek olursa 2 yaşında 1 kızım var. Mayıs ayında hamile kaldım ve 15 haziranda 6 haftalık düşük yaptım. Biraz zor bir şüreç oldu benim için. Doktorum korunmana gerek yok rahmin iyi demişti. Bende bu süreçte korunmadım. Bu ay tuhaf tuhaf belirtiler yaşadım psikolojik sandım sanırım değil sabah erken gebelik testi yaptım henüz adetime 5 gün var sanki silik bir çizgi gördüm umarım bende mart annesi olabilirimkusura bakmayın uzun oldu biraz
Teşekkür ederimbildiğim kadarıyla normal ilerlemiş beta katlanarak artıyor hergün bence bir daha baktırmaya gerek yok
Hafi hayırlı olsunKesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz
Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim. Umarım bulantısız kusmasız bir hamilelik geçirirsiniz. Bana gelicek olursa 2 yaşında 1 kızım var. Mayıs ayında hamile kaldım ve 15 haziranda 6 haftalık düşük yaptım. Biraz zor bir şüreç oldu benim için. Doktorum korunmana gerek yok rahmin iyi demişti. Bende bu süreçte korunmadım. Bu ay tuhaf tuhaf belirtiler yaşadım psikolojik sandım sanırım değil sabah erken gebelik testi yaptım henüz adetime 5 gün var sanki silik bir çizgi gördüm umarım bende mart annesi olabilirimkusura bakmayın uzun oldu biraz
Ayy ne güzel yaa az kalmış ❤ Benimki tüp bebek ya asıl test günüm bugündü. Tranfer sonrası 5. Gün 22 çıkmıştı 7. Gün 70 çıkmıştı bugün 1014 çıktı çok şükürdoktorum kese ve kalp için 16sında çağırdı çok heyecanlıyım