2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çubuk kraker bi nebze olsun bastırıyor ama çıkmadan da rahat etmek çok zor sanki
Sat 1 Haziran olan var mı? Beta hcg dün yaptıran
Benim 2 haziran ama betaya cuma günü baktirdim en son. Tekrar baktirsam mı bilmiyorum fikir verir misin bana 2. gün 20 7. gün 177 10. gün 770 en son

12-13 kez mi valla helal olsun size anne olmak böyle bir şey herhalde bunu yaşayıp da Hem de ikiz çocuklarınız varken tekrar anne olmak istemek büyük olay sizi takdir ettim

Ahhh ahhh dünyanin en güzel telasları . Rabbim herkese nasip etsin
aminnn aminnn
Malesef bana iyi gelen hiç bişey yok

12-13 kez mi valla helal olsun size anne olmak böyle bir şey herhalde bunu yaşayıp da Hem de ikiz çocuklarınız varken tekrar anne olmak istemek büyük olay sizi takdir ettim

ne istemesi asla çocuk düşünmüyordum neredeyse bağlatacaktım o derece ama hiç beklemediğimiz bir anda oldu

bildiğim kadarıyla normal ilerlemiş beta katlanarak artıyor hergün bence bir daha baktırmaya gerek yok

Merhaba kızlar. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim. Umarım bulantısız kusmasız bir hamilelik geçirirsiniz. Bana gelicek olursa 2 yaşında 1 kızım var. Mayıs ayında hamile kaldım ve 15 haziranda 6 haftalık düşük yaptım. Biraz zor bir şüreç oldu benim için. Doktorum korunmana gerek yok rahmin iyi demişti. Bende bu süreçte korunmadım. Bu ay tuhaf tuhaf belirtiler yaşadım psikolojik sandım sanırım değil sabah erken gebelik testi yaptım henüz adetime 5 gün var sanki silik bir çizgi gördüm umarım bende mart annesi olabilirim kusura bakmayın uzun oldu biraz

Insallah bu sefer saglikla gelir bebegin

Kesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz

Maşallah çok sevindim darısı yarın başıma inşallah

canım inşallah doğru alarmdır merakla bekliyorum güzel haberini

bildiğim kadarıyla normal ilerlemiş beta katlanarak artıyor hergün bence bir daha baktırmaya gerek yok
Teşekkür ederim
Kesemizi gorduk 10 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz
Hafi hayırlı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bugün transferrin kaçıncı gününüzde 1014 çıktı ?

Benim bugün 11. Günüm 324 çıktı normal mı ?
5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…