Neden? Çünkü anaları da oğullarından bıkıyo biraz da gelin ya da başkası ilgilensin diyoKız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerindeyeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmez
Ben onuda ogrenemedim malesef yarin doktor goruntu verirse ordan bakar soylerim cnm .Uzun olsa niye uzun, kısa olsa niye kısa, hareket çok hareketli, etmese neden hareket etmedi. Gerçekten çok zormuş annelik. Herşeyi düşünüyor insan. Senin kaçtı canım boyu? Günlerimiz aynı seninle.
Hamilelikde cok rahat geciyor benim ondsn ddmdkki hadi ins yaramazda olmazsa rahatımKız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerindeyeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmez
Dün espri yaptim esime osmanli doneminde olsaydikk ohoo sultan olmustum bak sana erkek evlat veriyorum filan gibisinden puhahah espri olsun diye .Kız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerindeyeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmez
Heyytt sirret gaynana olacammNeden? Çünkü anaları da oğullarından bıkıyo biraz da gelin ya da başkası ilgilensin diyo
Yüz verirlerse okadar kız yapamaz erkek yapar diye diye yetistirilerse gelinlerin başına yıkarlar sonrada oğlum oğlum ben kaynanyim diye gezinirler neden fazlalagi var diye gelin hizmet eri diye çok arkadaşımin ailesi bu yüzden huzursuz mutsuzNeden? Çünkü anaları da oğullarından bıkıyo biraz da gelin ya da başkası ilgilensin diyo
canım geçmiş olsun ikiz gebeliklerde malesef kanamalar yaşanabiliyo maşallah kızın oğlun olacak ne güzel.Daha önce 13.haftada vs tahminibişey söylenmemişmiydi?benimde haftaya bakılacak merak ediyorum doğrusu.Kızlar benimde sabah altı gibi kanamam oldu açık pembe kırmızı gibiydi tuvaletteyken geldi pruloton Depot kullaniyodum haftada bir düşük önleyici diye hemen ondan yaptırdım sonra hemen apor topar hastaneye gittik doktor muayene etti hiç kan görülmedi bebekler büyüdüğü için olabilir dedi 16 haftalık çıktı biri 144 biri 147 grammis biri kız biri erkek dedi. Şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi sizede fikir olsun
Ben de genel konuştum zaten ya benim eşim de Allah razı olsun elinden geldiğince yardımcı olur iş bilir ama bakıyorum da benim kendi annemle oluşturduğum bağ kayınvalidemle oğulları arasında yok, eşim 3erkek kardeş kayinvalideme bazen üzülüyorum kızı yok diye erkek evlat ne kadar iyi de olsa bi kız kadar yakın olamıyo ailesineYüz verirlerse okadar kız yapamaz erkek yapar diye diye yetistirilerse gelinlerin başına yıkarlar sonrada oğlum oğlum ben kaynanyim diye gezinirler neden fazlalagi var diye gelin hizmet eri diye çok arkadaşımin ailesi bu yüzden huzursuz mutsuz ☹kaynanadan çok nasipliyim 4 ogluda temizlikte yapar yemekte anneleri gerçekten hanım degeri bilecek şekilde yetiştirmiş elhamdülillah
Ah canım kıyamam biz bu kadar üzüldük senin üzüntünü hayal bile edemiyorum allah yardımcın olsun biz burda ne söylesek boş. Söyleyecek kelime bulamıyorum sabırlar diliyorumBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Testi neden yaptırmak istemiyorsunuz? Yurtdışına giden örnekten yapılan testin güvenilirliği çok daha yüksekKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
yanma hissi yok. sadece miktar olarak çok fazla oluyor. daha önce sarı akıntı olayını sormuştum doktoruma, kokusuzsa olabilir normal dedi ama sarı akıntıdan ziyade şuan su gibi oluyor bence. kalkınca filan aktığını hissediyorum bazen. bu hafta doktora gidecektim ama başka bir meseleden dolayı ertelemek zorunda kaldım. gidebilirsem sorarım artık yine.Herhangi bir rahatsizlik veya yanma hissin varmi?
Banada oldu doktor mantar icin fitil verdi
canım yüzde kaç çıktıKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Canım yaştan dolayı yüksek cıkmıs olabılır. Ense kalınlığı ve burun kemiği normalse korkma demişti bnm arkadasım. Bende yarın gidicem inşallah hayırlı sonuclar alırız hepimizKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Hamile kalmadan Dr mantar için ilaç vermişti fitil yani. 1 hafta kullandım 10 gün sonra hamile oldgumu öğrendim. Sarı akıntı bende de oluo. Doğum yapan Arkadslarım normal demişti hormonlar yükseldiği için. Hatta devletteki Dr söledim durumu oda 2 gün arayla kullanmam için fitil yazdı özeldeki Dr bebk küçük daha şuan kullanmanı önermem dedi. Kullanmadım bende.yanma hissi yok. sadece miktar olarak çok fazla oluyor. daha önce sarı akıntı olayını sormuştum doktoruma, kokusuzsa olabilir normal dedi ama sarı akıntıdan ziyade şuan su gibi oluyor bence. kalkınca filan aktığını hissediyorum bazen. bu hafta doktora gidecektim ama başka bir meseleden dolayı ertelemek zorunda kaldım. gidebilirsem sorarım artık yine.
Enfeksiyon olabilir canımKızlar bende çok akıntı oluyor. Hatta bazen baya hissediyorum akıntıyı. Acaba amniyon sıvısı falan mı geliyor? Doktor 2 hafta once muayenede olumsuz bir sey söylememişti amniyon sıvısıyla ilgili ama aklıma takıldı.