- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 cm gibi birşy çıktı. Baş popo. 17 haftalık 3 günlük . Uzun boylu bebek iyidrde.. yavrucak çok sıkışıyor bu kez. Bence benm iç karnım yok. Ne gitsek zavallm iki büklüm..Canım boyu ne çıkıyor. Hafta olarak tam kaçtasınız? Bizim aşırı uzun çıktı kafama çok takıldı niye diye. O kadar uzun olması normal mi bilemedim.
Herhangi bir rahatsizlik veya yanma hissin varmi?Açık sarı renkli oluyor genelde. Ama kokusuz. Bazen de su gibi görünüyor günlük pedde. O yüzden bilemiyorum.
Ense kalınlığı benim kide bakamadı. Pozisyondan dolayı. Siİn doktor yarın bakar umarm.Benim doktords posisyondsn dolayi resim vermiyor 2dir birinde cok hareketliydi bundada uyuyordu doktor durtsede pek takmadi boyunuda ogrenemdim yarin yenidoktoruma gidicem ins o verir ense kalinliginada bakamadi doktor 2dir pozisyondan . Ne guzel subatta gelsin daha iyi daha erken kavuşursunuz hem yaza vucudunda toplar
Ben 13+4 'te gittim ultrasonda 14+2 çıktı. Boyu 14,5 cm çıktı. Kilosuda 100gr çıktı. boyuna inanamadım ben. Benim karnım kocaman oldu. Tam 4aylık karnım var ama sıkışıyor mudur acaba? Upuzun yatmıyordu evet azıcık bükülmüş yavrum Niye o kadar uzunki. Kafama çok takıldı.13 cm gibi birşy çıktı. Baş popo. 17 haftalık 3 günlük . Uzun boylu bebek iyidrde.. yavrucak çok sıkışıyor bu kez. Bence benm iç karnım yok. Ne gitsek zavallm iki büklüm..
Bu perinatologa ne zman gidiliyor ?Kızımda perinatolog baktı devlette 1 tl bile ödemedim canım yani bir de ilgiliydi sormak istediğin birşey var mı falan dedi ben sormadan cinsiyetine bakmıştı tam emin değilim kordonu var ama pipi de göremedim demişti o ayrı mesela kızım 6 bucuk ay kordonu bacak arasından bırakmamıştı
Benim de karnım ilk 3 ayda baya çıktı. Baş popo mu tümden mi? O haftalarda benimkinin tüm boyu 16 cm civari idi.Ben 13+4 'te gittim ultrasonda 14+2 çıktı. Boyu 14,5 cm çıktı. Kilosuda 100gr çıktı. boyuna inanamadım ben. Benim karnım kocaman oldu. Tam 4aylık karnım var ama sıkışıyor mudur acaba? Upuzun yatmıyordu evet azıcık bükülmüş yavrum Niye o kadar uzunki. Kafama çok takıldı.
Onemli aslinda bakmalari lazim ama ikidir ya cok hareketli ya hareketsiz doktor diyor beni iplemiyo hic .. ins bakar bakalimEnse kalınlığı benim kide bakamadı. Pozisyondan dolayı. Siİn doktor yarın bakar umarm.
Evet 2 gundu tatli olayini baya baya kestim sayilir cidden fotolarda yine ayi gibi cikmaya basladim cok kilo almışım moralim bozuldu sporumuda yaptim bundan sonra bozmadan ins 1 hafta tatli yememeye dayanırsam istek git gide azaliyor zaten sabretmem lazim . Allah bagislasin 4 erkek zordur bakmasi vallahi masallahBenimkide 4 erkek kızlar pek kıymetli umarım değişmez güzelim gönlünde yatan oldu çünkü sağlıkla kucağına al çok yorma kendini tatlıdan uzak dur
Uzun boylu olucak demekki annesi kafana taktigin seye bak boylu poslu olacak masallah ayrica Allah herseyi ona gore yapmis sıkışmaz benceBen 13+4 'te gittim ultrasonda 14+2 çıktı. Boyu 14,5 cm çıktı. Kilosuda 100gr çıktı. boyuna inanamadım ben. Benim karnım kocaman oldu. Tam 4aylık karnım var ama sıkışıyor mudur acaba? Upuzun yatmıyordu evet azıcık bükülmüş yavrum Niye o kadar uzunki. Kafama çok takıldı.
Aaa öyle bişey demedi. Acaba bacaklarıda var mı? Ama bacak dahil 20.haftadan itibaren ölçülecek dedi bana. Ayy hiç öyle düşünmemiştim belkide öyledir azıcık rahatladım şimdi. Sağol canım.Benim de karnım ilk 3 ayda baya çıktı. Baş popo mu tümden mi? O haftalarda benimkinin tüm boyu 16 cm civari idi.
Uzun olsa niye uzun, kısa olsa niye kısa, hareket çok hareketli, etmese neden hareket etmedi. Gerçekten çok zormuş annelik. Herşeyi düşünüyor insan. Senin kaçtı canım boyu? Günlerimiz aynı seninle.Uzun boylu olucak demekki annesi kafana taktigin seye bak boylu poslu olacak masallah ayrica Allah herseyi ona gore yapmis sıkışmaz bence
Kız erkek evlad yetiştirmek daha kolay emin ol erkek çocuklar Cok rahat kız anaları hep kızlarının peşlerinde yeni nesil anneler için belki değişiyordur ama etrafımda erkek olup annelerin ilgilendiklerini gördüğüm 1 eli geçmezEvet 2 gundu tatli olayini baya baya kestim sayilir cidden fotolarda yine ayi gibi cikmaya basladim cok kilo almışım moralim bozuldu sporumuda yaptim bundan sonra bozmadan ins 1 hafta tatli yememeye dayanırsam istek git gide azaliyor zaten sabretmem lazim . Allah bagislasin 4 erkek zordur bakmasi vallahi masallah
Bakalım biz nasıl olucaz kız ahlakinda erkek evlad yetiştirmeyi ALLAH nasip etsin yoksa hepsi bize vabal olacakEvet 2 gundu tatli olayini baya baya kestim sayilir cidden fotolarda yine ayi gibi cikmaya basladim cok kilo almışım moralim bozuldu sporumuda yaptim bundan sonra bozmadan ins 1 hafta tatli yememeye dayanırsam istek git gide azaliyor zaten sabretmem lazim . Allah bagislasin 4 erkek zordur bakmasi vallahi masallah
Canım bence de tümden olabilir çünkü kac hafta kac günlük olduğu baş popo mesafesine göre belirleniyor eger 14 cm baş popo olsa haftan daha ilerilerde çıkardı, hem olumsuz bişey olsa doktor mutlaka soylerdi hiç aklına kötü seyler getirmeAaa öyle bişey demedi. Acaba bacaklarıda var mı? Ama bacak dahil 20.haftadan itibaren ölçülecek dedi bana. Ayy hiç öyle düşünmemiştim belkide öyledir azıcık rahatladım şimdi. Sağol canım.
Canımm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin çok üzüldüm inşaallah en kısa zamanda toparlarsınBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Canımm süpersin valla. Evet boya göre haftayı belirliyor, o zaman bana 18 hafta görünüyor derdi. Harikasın nasıl rahatladım, çok teşekkürler. Kesinlikle kızımın minnoş bacaklarınıda ölçmüş doktorumuzCanım bence de tümden olabilir çünkü kac hafta kac günlük olduğu baş popo mesafesine göre belirleniyor eger 14 cm baş popo olsa haftan daha ilerilerde çıkardı, hem olumsuz bişey olsa doktor mutlaka soylerdi hiç aklına kötü seyler getirme
Aynen öyledir.Canımm süpersin valla. Evet boya göre haftayı belirliyor, o zaman bana 18 hafta görünüyor derdi. Harikasın nasıl rahatladım, çok teşekkürler. Kesinlikle kızımın minnoş bacaklarınıda ölçmüş doktorumuz
Kan görünce insan çok panik oluyor ya Rabbim korusunKızlar benimde sabah altı gibi kanamam oldu açık pembe kırmızı gibiydi tuvaletteyken geldi pruloton Depot kullaniyodum haftada bir düşük önleyici diye hemen ondan yaptırdım sonra hemen apor topar hastaneye gittik doktor muayene etti hiç kan görülmedi bebekler büyüdüğü için olabilir dedi 16 haftalık çıktı biri 144 biri 147 grammis biri kız biri erkek dedi. Şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi sizede fikir olsun