başta idrar testinde enfeksiyon çıkmıştı ama doktorum önemli değil dedi, sonradan gittiğim iki ayrı doktor da önemli değil dedi. hepsinin tavsiyesi günde 2,5-3 litre su iç oldu. ben de her gün bol su içmeye çalışıyorum ama gidince bir sorayım tekrar.Enfeksiyon olabilir canım
Bende oğlumu nasipse oyle yetstrcemYüz verirlerse okadar kız yapamaz erkek yapar diye diye yetistirilerse gelinlerin başına yıkarlar sonrada oğlum oğlum ben kaynanyim diye gezinirler neden fazlalagi var diye gelin hizmet eri diye çok arkadaşımin ailesi bu yüzden huzursuz mutsuz ☹kaynanadan çok nasipliyim 4 ogluda temizlikte yapar yemekte anneleri gerçekten hanım degeri bilecek şekilde yetiştirmiş elhamdülillah
Canim benimde testimi kaybettiler 14 hafta gectgi icin fetal dna yaptirdim sonucunu bekliyorjm. Test amerikaya gonderiliyor .yas yuksekse risk cikabiliyomus. Ense kalinliigi Ve burun kemigi icin ne dedi doktorun? Bende endiseliym birazKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Hala etkisinden çıkamadım bugün okula gittim ders anlatmak için müdür beyin eşi de hamileydi 16 haftalık birden demesin mi eşim doğum yaptı bebeğin kalbi durmuş ben çok kötü oldum belirti vs olmadı mı dedim hayır her şey yolundaydı rutin kontrole gittik 14.hafta da kalbi durmuş dedi cumartesi kontrol var resmen dakika sayıyorum ve çok korkuyorum çok etkilendimAmin inşallah cnm. Benimde öyle okuduğum andan beri yapacağım isleri birbirine karıştırdım cok etkilendim. Umarım bu son kayip olsun hemdira90 hem de buradaki tüm arkadaşlarım için yürekten diliyorum
Eltime demişlerdi down sendromlu diye çok şükür çok sağlıklı bi bebiş doğdu çok duydum bunu ben inşallah seninki de öyledir"Ya bizim bi yakınımızada down sendromu demişlerdi sağlıklı doğdu " tesellileri bekliyorum.. Çok üzgünüm
Ense kalınlığı kaç çıkmıştıKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Benim ablama dediler canım o sıvı aldırmıştı karından şükür sağlıklı"Ya bizim bi yakınımızada down sendromu demişlerdi sağlıklı doğdu " tesellileri bekliyorum.. Çok üzgünüm
ALLAHim sen koruHala etkisinden çıkamadım bugün okula gittim ders anlatmak için müdür beyin eşi de hamileydi 16 haftalık birden demesin mi eşim doğum yaptı bebeğin kalbi durmuş ben çok kötü oldum belirti vs olmadı mı dedim hayır her şey yolundaydı rutin kontrole gittik 14.hafta da kalbi durmuş dedi cumartesi kontrol var resmen dakika sayıyorum ve çok korkuyorum çok etkilendim
Yıkıldım resmen ya kafamdan atamıyorum rabbim sen koruALLAHim sen koru
Bende atamıyorumYıkıldım resmen ya kafamdan atamıyorum rabbim sen koru
Amin canım inan ben de öyleyim üstüne okulda da o haberi alınca dedim rabbim sen koru dayanma gücü verBende atamıyorumburada hepimiz bir büyüttük nerdeyse bebeklerimizi. sabahtan beri saçma sapan düşüncelerle kafamı meşgul ettim. Hareketlerini hissedemiyoruz daha evet ama niye hissedemiyorum, acaba birşey mi oldu diye kendimi yiyorum. Çok zor. Allahım sabır versin çok zor gerçekten. Kimse yaşamasın birdaha. Arkadaşımıza en yakın zamanda yeniden evlat sahibi olmayı nasip etsin allahım
Ense kalinligi normal, burun kemigi normal olupta kan degerlerinde riskli cikan varmi aranizda?
Ense kalinligi yuksek olursa doktor hemen 3lu testmi onerir sizce? Cevaplarsanz sevinirim
Ya sorma içimi korku kapladı benimde. Randevumada daha çok varHala etkisinden çıkamadım bugün okula gittim ders anlatmak için müdür beyin eşi de hamileydi 16 haftalık birden demesin mi eşim doğum yaptı bebeğin kalbi durmuş ben çok kötü oldum belirti vs olmadı mı dedim hayır her şey yolundaydı rutin kontrole gittik 14.hafta da kalbi durmuş dedi cumartesi kontrol var resmen dakika sayıyorum ve çok korkuyorum çok etkilendim
Ben zaten öncesinde bir kayıp yaşadığım için çok normal geçiremiyorum hamileliğimi . Ama hep kendimi 12 hafta geçti artık rahatla diye teselli ediyordum ki bugün o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı okudukça . Allah’a emanet . Sakin kalmaya çalışıyorum ama çok kolay olmuyorYıkıldım resmen ya kafamdan atamıyorum rabbim sen koru
Benimde çok var ama ben dayanamayacağım galiba. Erken gidip hemen görmek istiyorumYa sorma içimi korku kapladı benimde. Randevumada daha çok var ☹
"Ya bizim bi yakınımızada down sendromu demişlerdi sağlıklı doğdu " tesellileri bekliyorum.. Çok üzgünüm
Hiç belirti olmadan böyle şeyleri yasayanlari duyunca içim tuhaf oldu gerçekten. Benimde daha once bir kaybım var 9 haftalikti. Tam aklimdan atmıştım riskli zamani atlattım diye düşünüyordum. Bugün böyle iki haber alınca korkularım tekrar depreşti şuan. Doktor 1 ay sonra gel demişti ama nasil dayanacagim simdi bilmiyorum. Kontrolüne az kalmış inşallah güzel haberler alacaksın cnmHala etkisinden çıkamadım bugün okula gittim ders anlatmak için müdür beyin eşi de hamileydi 16 haftalık birden demesin mi eşim doğum yaptı bebeğin kalbi durmuş ben çok kötü oldum belirti vs olmadı mı dedim hayır her şey yolundaydı rutin kontrole gittik 14.hafta da kalbi durmuş dedi cumartesi kontrol var resmen dakika sayıyorum ve çok korkuyorum çok etkilendim
Biliyorum yani nasipten öte yol yok tüp bebek olunca çok zor kavuşunca hep panik hep panikBen zaten öncesinde bir kayıp yaşadığım için çok normal geçiremiyorum hamileliğimi . Ama hep kendimi 12 hafta geçti artık rahatla diye teselli ediyordum ki bugün o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı okudukça . Allah’a emanet . Sakin kalmaya çalışıyorum ama çok kolay olmuyor