2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende çok akıntı oluyor. Hatta bazen baya hissediyorum akıntıyı. Acaba amniyon sıvısı falan mı geliyor? Doktor 2 hafta once muayenede olumsuz bir sey söylememişti amniyon sıvısıyla ilgili ama aklıma takıldı.

Benim doktords posisyondsn dolayi resim vermiyor 2dir birinde cok hareketliydi bundada uyuyordu doktor durtsede pek takmadi boyunuda ogrenemdim yarin yenidoktoruma gidicem ins o verir ense kalinliginada bakamadi doktor 2dir pozisyondan . Ne guzel subatta gelsin daha iyi daha erken kavuşursunuz hem yaza vucudunda toplar

Hamilelikte olabiliyor akinti diye biliyorum onemli olan kokusuz ve renksiz olmasi

Amin inşallah benim de 6. Haftada leke olmuştu sonra 11 de kanamam oldu azdı ama 2 gün hastanede yattım şimdide 20 gündür raporluyum mümkün oldukça yatıyorum

Geldik doktordan çok şükür gelişimi gayet iyi dedi ve geçen tahmini tuttu erkekmiş ablalarına cinsiyet balonu aldım patlattılar Çok hoşlarına gittiEki Görüntüle 2691728
Hayırlı olsun 2 çiçeğe bir böcek ömürleri sağlıklı mutlu olsun kaçıncı hafta netleşti 13+1 tahminde bulundu doktorum bana erken bir hafta gibime geldi

Bendede oluyor. Canım korkma hamilelikte genelde çoğu kadında olur

Maşallah ona ne güzelmiş canım ya biz de para döktük bakalım inşallah şansımıza iyi birine denk geliriz

Kuzum bekleseydin keşke 15. Haftaya kadar ben çok.pinpirikliyim sanırım bu konuda
Dktor gördüm dedi iki kere erkek dedi ondan sabirsiziz zaten esimde bende artik degisirsede yanlis bakmis deriz amann dünyanın sonumukayinvalidemin 3 oglu var kiz istiyordu zaten degisirse baya sevinir

Dktor gördüm dedi iki kere erkek dedi ondan sabirsiziz zaten esimde bende artik degisirsede yanlis bakmis deriz amann dünyanın sonumukayinvalidemin 3 oglu var kiz istiyordu zaten degisirse baya sevinir
Benimkide 4 erkek kızlar pek kıymetli umarım değişmez güzelim gönlünde yatan oldu çünkü sağlıkla kucağına al çok yorma kendini tatlıdan uzak dur

Canım boyu ne çıkıyor. Hafta olarak tam kaçtasınız? Bizim aşırı uzun çıktı kafama çok takıldı niye diye. O kadar uzun olması normal mi bilemedim.

Aynen öyle okuduğum an telefonu bıraktım kalbim çarptı, Allah sabrını versin, bi daha kimseye yaşatmasın

Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.

Ahh ya Allah sabır versin çok çok zor gerçekten zaman herşeyin ilacı sağlıklı evlatların olur inşallah. Başka bir doktora daha görünseydin canım bazen de doktorların yanıldığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…