- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
İnşAllah canım rabbim korusun hepimizin evladını inşallah hareketi tam düzenli hissetsek bir nevi geçecek te Az kaldı inşallahHiç belirti olmadan böyle şeyleri yasayanlari duyunca içim tuhaf oldu gerçekten. Benimde daha once bir kaybım var 9 haftalikti. Tam aklimdan atmıştım riskli zamani atlattım diye düşünüyordum. Bugün böyle iki haber alınca korkularım tekrar depreşti şuan. Doktor 1 ay sonra gel demişti ama nasil dayanacagim simdi bilmiyorum. Kontrolüne az kalmış inşallah güzel haberler alacaksın cnm
Yani özellikle sordum belirtiyi kanama vs olmadı dedi idrarı kesik kesik yapıyormuş ve mesanede baskı hissetmiş bilmiyorum belirti mi buHiç belirti olmadan böyle şeyleri yasayanlari duyunca içim tuhaf oldu gerçekten. Benimde daha once bir kaybım var 9 haftalikti. Tam aklimdan atmıştım riskli zamani atlattım diye düşünüyordum. Bugün böyle iki haber alınca korkularım tekrar depreşti şuan. Doktor 1 ay sonra gel demişti ama nasil dayanacagim simdi bilmiyorum. Kontrolüne az kalmış inşallah güzel haberler alacaksın cnm
Canim moralini yüksek tut hicbirsey olmaz Allahin izniyle. Sen ikili yaptirmadan önce burun kemiği varlığı ve ense kalinligini olcturmusmuydunKızlar.. Moralim çok bozuk.. İkili test değerlerim yüksek çıkmış.. Cf dna önerdi doktorum. Yüzde yüze yakın sonuç veriyormuş. Yurtdışına gönderiliyormış test.. Yaptırmak istemiyorum.. Şuanki olasılık bile beni mahvetti. Ben geriye kalan 6ayımda kafayı yerim sanırım. Nası doğacak diye..
Benimde durdu daha yeni benim deboyleydi..Yani özellikle sordum belirtiyi kanama vs olmadı dedi idrarı kesik kesik yapıyormuş ve mesanede baskı hissetmiş bilmiyorum belirti mi bu
ALLAH sen koru ,Benimde durdu daha yeni benim deboyleydi..
Siz bunları düşünmeyin herkesin öyle olacak diye birşey yok.. Allah ne derse o olur.. benmde hiç belirtim yoktu .. ama hissediyorsun konduramiyorsun.
Canim insaALLAH guzel haberlerle dönersin/döneriz hepimiz saglikla sihhatle kucağımıza alırız evlatlarımızı? Senin yas kacti? Ilk bebekmi?Arkadaşlar hepimiz sağlıcakla alalım kucagımıza bebeklerimizi.ben çok etkilendim doğrusu eşime de bahsettim oda üzüldü. yarın 2li için gidicem hayırlı haberler alırım inşallah. Benim her paylaşımımda bahsettiğim şey saglıklı olması. Her gidişte korkarak gidiyorum Allah korusun inşallah daha önce de kalp atısını duyamadgımız için kürtajım var hep bahsettiğim. Cinsiyet hiiç önemli deil bizim için. Tek dileğimiz saglıklı olması ve sağlıcakla kucagımıza almak..henüz cinsiyet bilmiyorum merak ediorum ama dedim ya saglıklı olsun da doğunca öğrenmeye bile razıyız. Eskiden annelerimiz bizi öğrenerek doğurmadı sonucta.
Nasibi yokmuş bebeklerimizin..ALLAH sen koru ,içimi korku kapladı neoluyor bu sene ALLAH nasıl siniyor bizleri etrafımda çok kayıp yaşayan var bugün sürekli kendi kendime acaba demekten alamadım
Amin canım inşallahCanim insaALLAH guzel haberlerle dönersin/döneriz hepimiz saglikla sihhatle kucağımıza alırız evlatlarımızı? Senin yas kacti? Ilk bebekmi?
Ne desem bilemedim tesellisi yok biliyorum kaçıncı haftada olduBenimde durdu daha yeni benim deboyleydi..
Siz bunları düşünmeyin herkesin öyle olacak diye birşey yok.. Allah ne derse o olur.. benmde hiç belirtim yoktu .. ama hissediyorsun konduramiyorsun.
12nci haftadaydim.. 1 hafta içinde durmuş kalbi.. öyle bomboş içimdeydi.. 2nci günüm daha..Ne desem bilemedim tesellisi yok biliyorum kaçıncı haftada olduneden olurmuş ki
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım12nci haftadaydim.. 1 hafta içinde durmuş kalbi.. öyle bomboş içimdeydi.. 2nci günüm daha..
Allah böyle istedi ignemi herşeyimi kullandım. Patolojiye gitti.. zaten bütün olarak hastanede düşürdüm ilaçla.. sonuçlar ne zaman çıkar blmiyorum. Ama sizler bunlarla meşgul etmeyin berabersiniz hala ve inşallah sağlıkla gidecek diye düşünün. Sonuçta dogacaksa ne yaparsan yap doğacak.. bizede dua edin..
Amin isteyen herkesin inşallah sizede sağlıklı doğumlar olsun inşallah.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım
Ama benim hep böyle olurki. Hamile değilkende. Hep sistit olurdum o zaman böyle olurdu. Şimdi de oluyor. Ay Yarabbim son bir saattir içime bi korku kapladı yaYani özellikle sordum belirtiyi kanama vs olmadı dedi idrarı kesik kesik yapıyormuş ve mesanede baskı hissetmiş bilmiyorum belirti mi bu
Hayırlı olsun 2 çiçeğe bir böcek ömürleri sağlıklı mutlu olsunkaçıncı hafta netleşti 13+1 tahminde bulundu doktorum bana erken bir hafta gibime geldi
Ama benim hep böyle olurki. Hamile değilkende. Hep sistit olurdum o zaman böyle olurdu. Şimdi de oluyor. Ay Yarabbim son bir saattir içime bi korku kapladı ya
Kaçıncı haftada gittim bilmiyorum da bı gün iki doktora birden çıkmıştım biri gorememisti diğeride biri kız gibi diğeri de erkek gibi ama şuan söylemek yanlış olur bu dediğimi onemseme demişti bide cihazı çok eskiydi oyuzden çok guvenmemistim. Bugün ki doktor kesin konustu. Bide ben en başta kese şekillerini araştırmıştım biri yuvarlak biri fasulye gibiydi ozmnda demiştim biri kız biri erkek galiba diye ama hangi şekil hangisi bilmiyom inşallah sende öğrenirsincanım geçmiş olsun ikiz gebeliklerde malesef kanamalar yaşanabiliyo maşallah kızın oğlun olacak ne güzel.Daha önce 13.haftada vs tahminibişey söylenmemişmiydi?benimde haftaya bakılacak merak ediyorum doğrusu.
Gözün aydın kuzum. Sağlıkla gelsin paşaGeldik doktordan çok şükür gelişimi gayet iyi dedi ve geçen tahmini tuttu erkekmişablalarına cinsiyet balonu aldım patlattılar Çok hoşlarına gittiEki Görüntüle 2691728
Canım benimde iki kese farklı biri yuvarlak biri fasulye gibi haftaya cmtesi detaylı ultrason a girecegim bakalim belli olacak mıKaçıncı haftada gittim bilmiyorum da bı gün iki doktora birden çıkmıştım biri gorememisti diğeride biri kız gibi diğeri de erkek gibi ama şuan söylemek yanlış olur bu dediğimi onemseme demişti bide cihazı çok eskiydi oyuzden çok guvenmemistim. Bugün ki doktor kesin konustu. Bide ben en başta kese şekillerini araştırmıştım biri yuvarlak biri fasulye gibiydi ozmnda demiştim biri kız biri erkek galiba diye ama hangi şekil hangisi bilmiyom inşallah sende öğrenirsin
O farklı bir şey kuzu sistit gibi değildirAma benim hep böyle olurki. Hamile değilkende. Hep sistit olurdum o zaman böyle olurdu. Şimdi de oluyor. Ay Yarabbim son bir saattir içime bi korku kapladı ya