- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
benimde ilk yaşım 26İlk gebeligi olan kimler var? Yaslarınız kaç? Benim ilk yaşım 28
Çatlatma iğnesi vurulmuştumda canımTamam canım iğne falan deyince tedaviyle mi oldu acaba dedim
Kaç haftalık dedi canım sanaa bana 4,5Kızlar bende keseyi gördüm cok şüküriki hafta sonrada kalp atışı için gideceğim
Canım ben son adet tarihime göre 5+1 dim ama doktor 4,5 haftalık dedi bugün kesenin boyutuna göreCanim tam.kac haftaliksin 5+4 ben .kesenin icinde bebekte gorundu mu
Evet canım görünür. Dr gösterirse tabiKızlar kalp atışı duyulmazsa bile o kalbin pıt pıt diye attıgi ultrasonda görüluyormuş öyle bir şey gördünüz mü
Kızlar bende keseyi gördüm cok şüküriki hafta sonrada kalp atışı için gideceğim
Sat a göre 6 ama dr 5+2 olabilir bir sonraki kontrole göre net soyleyecekmis boyuna bakarak yani suan beklenen doğum bir hafta ötelenecek dedi , bebek var yok demedi banaCanim tam.kac haftaliksin 5+4 ben .kesenin icinde bebekte gorundu mu
Sat a göre 6 ama dr 5+2 olabilir bir sonraki kontrole göre net soyleyecekmis boyuna bakarak yani suan beklenen doğum bir hafta ötelenecek kese boyu 8,5mm geldiKaç haftalık dedi canım sanaa bana 4,5
Canım bana gösterdi bugün doktorum gerçekten o şekilde küçücük bir noktanın attığı gözüküyor mucize gibiKızlar kalp atışı duyulmazsa bile o kalbin pıt pıt diye attıgi ultrasonda görüluyormuş öyle bir şey gördünüz mü
Merhaba ya ne güzel ya mutluluktan ağlamak falan çok sevindim senin adınaKuzular merhaba bugün 5+5 teyim ve keseyi gördük. Cumartesi ve pazar birer kere kanamam olduğu için çok panik yapmıştım ama. Çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş haftaya çarsamba kalp atışını duyacağız inşallah. Eşim o kadar çok ağladı ki herkes şaşırdıvalla heyecandan ne yapacağım bilemiyorum bir de kilolu olduğum için epey bir hiç kilo almamam gerekiyormuş bakalım yemeden Nasıl duracağım
Teşekkür ederim kuzum valla cok sevindim bendeMasallah canim gözünaydin
Amin inşallahMerhaba ya ne güzel ya mutluluktan ağlamak falan çok sevindim senin adınadarısı biz bekleyenlere artık. Kilo mevzusu benimde canımı sıkıyor artık az öz yiyecez yapacak birşey yok
Hayırlı olsun canımKızlar bende keseyi gördüm cok şüküriki hafta sonrada kalp atışı için gideceğim
Anladım canımbenimde ilk yaşım 26
Çatlatma iğnesi vurulmuştumda canım
Vajinal baktırırsan duyulur bence canım. Karından da şansına kalmış. Ben ilk gebeliğimde 6+3’te vajinal ultrasonda duymuştum karından duyulmamıştı.Kizlar benim 5+2 de kese görüldü bugün 6+1'im doktor haftaya carsamba kalp icin çağırdı yani 7+3 de. ama ağrilarim var tedirginim cuma yani 6+5 de gitsem varsa kalp duyulurmu acaba yoksa boşami gitmis olurum.
Oglumu 6+ 0da duymustumKizlar benim 5+2 de kese görüldü bugün 6+1'im doktor haftaya carsamba kalp icin çağırdı yani 7+3 de. ama ağrilarim var tedirginim cuma yani 6+5 de gitsem varsa kalp duyulurmu acaba yoksa boşami gitmis olurum.
Benide 7. Hafta cagirdi ama sen cok endiselendiysen git bi icin rahtlasin canim ama atışı duyamayabilirsin ,bu kez daha cok niye duymadım diye endiselenirsin. Bende agrilari sordum bugün dr kese büyüdüğü için normal hissedebilirsin regle benzer dedi.Kizlar benim 5+2 de kese görüldü bugün 6+1'im doktor haftaya carsamba kalp icin çağırdı yani 7+3 de. ama ağrilarim var tedirginim cuma yani 6+5 de gitsem varsa kalp duyulurmu acaba yoksa boşami gitmis olurum.
Oglumu 6+ 0da duymustum
Benide 7. Hafta cagirdi ama sen cok endiselendiysen git bi icin rahtlasin canim ama atışı duyamayabilirsin ,bu kez daha cok niye duymadım diye endiselenirsin. Bende agrilari sordum bugün dr kese büyüdüğü için normal hissedebilirsin regle benzer dedi.
Vajinal baktırırsan duyulur bence canım. Karından da şansına kalmış. Ben ilk gebeliğimde 6+3’te vajinal ultrasonda duymuştum karından duyulmamıştı.