2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzular merhaba bugün 5+5 teyim ve keseyi gördük. Cumartesi ve pazar birer kere kanamam olduğu için çok panik yapmıştım ama. Çok şükür hiçbir sıkıntı yokmuş haftaya çarsamba kalp atışını duyacağız inşallah. Eşim o kadar çok ağladı ki herkes şaşırdı valla heyecandan ne yapacağım bilemiyorum bir de kilolu olduğum için epey bir hiç kilo almamam gerekiyormuş bakalım yemeden Nasıl duracağım

Merhaba ya ne güzel ya mutluluktan ağlamak falan çok sevindim senin adına darısı biz bekleyenlere artık. Kilo mevzusu benimde canımı sıkıyor artık az öz yiyecez yapacak birşey yok

Merhaba ya ne güzel ya mutluluktan ağlamak falan çok sevindim senin adına darısı biz bekleyenlere artık. Kilo mevzusu benimde canımı sıkıyor artık az öz yiyecez yapacak birşey yok
Amin inşallah Valla ben 80 kiloyum ilk 5 ay Ekstra kilo almayacaksın dedi doktor sağlıklı beslen yeter bebeğe dedi bakalım. Tek sağlıklı olsunlar da

Kizlar benim 5+2 de kese görüldü bugün 6+1'im doktor haftaya carsamba kalp icin çağırdı yani 7+3 de. ama ağrilarim var tedirginim cuma yani 6+5 de gitsem varsa kalp duyulurmu acaba yoksa boşami gitmis olurum.

Kizlar benim 5+2 de kese görüldü bugün 6+1'im doktor haftaya carsamba kalp icin çağırdı yani 7+3 de. ama ağrilarim var tedirginim cuma yani 6+5 de gitsem varsa kalp duyulurmu acaba yoksa boşami gitmis olurum.
Vajinal baktırırsan duyulur bence canım. Karından da şansına kalmış. Ben ilk gebeliğimde 6+3’te vajinal ultrasonda duymuştum karından duyulmamıştı.

Benide 7. Hafta cagirdi ama sen cok endiselendiysen git bi icin rahtlasin canim ama atışı duyamayabilirsin ,bu kez daha cok niye duymadım diye endiselenirsin. Bende agrilari sordum bugün dr kese büyüdüğü için normal hissedebilirsin regle benzer dedi.

Oglumu 6+ 0da duymustum

Benim oglanin 8.ayda duyulmadi hatta doktor kese boş kurtaj dedi bende tamam dedim.sonra bir anda 10gün daha sans verelim dedi tabi ben onada tamam dedim. 10 gün sonra kalbi duyduk .iyiki kürtaj olmamisim.artik haftayimi yanlis hesapladi sonucta geç döllenme diye birsey var

D9gru söylüyorsun canim. En iyisi beklemek

Vajinal baktırırsan duyulur bence canım. Karından da şansına kalmış. Ben ilk gebeliğimde 6+3’te vajinal ultrasonda duymuştum karından duyulmamıştı.

En iyisi beklemek ozaman hic riske girmiyeyim. Cünkü vajinal baktirmak istemiyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…