Benimkinde 11,9 yazıyo ama 4,5 hafta dedi o nasil oluyo acabaSat a göre 6 ama dr 5+2 olabilir bir sonraki kontrole göre net soyleyecekmis boyuna bakarak yani suan beklenen doğum bir hafta ötelenecek kese boyu 8,5mm geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinde 11,9 yazıyo ama 4,5 hafta dedi o nasil oluyo acabaSat a göre 6 ama dr 5+2 olabilir bir sonraki kontrole göre net soyleyecekmis boyuna bakarak yani suan beklenen doğum bir hafta ötelenecek kese boyu 8,5mm geldi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤Atayım şuracığa testimi
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah çok sevindiimMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim 1 hafta önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. benim için mucize bir bebek çünkü çok şükür Rabbime çarşamba günü kese görmeye gittikten sonra takvimi oluşturacağım inşAllah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah hep güzel haberler alalım inşallahKeseyi gördük dr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
Benimde ilk gebeliğim 24 yaşınayımİlk gebeligi olan kimler var? Yaslarınız kaç? Benim ilk yaşım 28
Yaaa bende görmek istiyorum benimde cuma günü randevum inşallah bnde gorururm aşırı ötesi merak ediyorumCanım bana gösterdi bugün doktorum gerçekten o şekilde küçücük bir noktanın attığı gözüküyor mucize gibi
Ben varım canım, Sadece göğüsümde hassasiyet o kadarKızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
Sanki bir ışık parlayıp sönüyor gibi oluyor inşallah görürsün sen deYaaa bende görmek istiyorum benimde cuma günü randevum inşallah bnde gorururm aşırı ötesi merak ediyorum
Benim oglanin 8.ayda duyulmadi hatta doktor kese boş kurtaj dedi bende tamam dedim.sonra bir anda 10gün daha sans verelim dedi tabi ben onada tamam dedim. 10 gün sonra kalbi duyduk .iyiki kürtaj olmamisim.artik haftayimi yanlis hesapladi sonucta geç döllenme diye birsey var
Midem bulanmıyor ama ekşiyor. Onun dışında birşey bende de yokKızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
Kızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
Benim de cuma ve tarihimiz de aynıYaaa bende görmek istiyorum benimde cuma günü randevum inşallah bnde gorururm aşırı ötesi merak ediyorum
Hiç bilmiyorum valla neyse kalbi duyalim hersey netlesecekBenimkinde 11,9 yazıyo ama 4,5 hafta dedi o nasil oluyo acaba
Hiç bilmiyorum valla neyse kalbi duyalim hersey netlesecek
7 martı bekleyenler çokuzBenim de cuma ve tarihimiz de aynı
Bende de yok ama yeni diye heralde. Bebek keseye düşmeden olmazmişKızlar hala belirti yaşamayan var mı aranızda. mide bulantısı vs. bende hala tık yok
Ayy ne güzel yaa az kalmış ❤ Benimki tüp bebek ya asıl test günüm bugündü. Tranfer sonrası 5. Gün 22 çıkmıştı 7. Gün 70 çıkmıştı bugün 1014 çıktı çok şükür doktorum kese ve kalp için 16sında çağırdı çok heyecanlıyımYaaa bende görmek istiyorum benimde cuma günü randevum inşallah bnde gorururm aşırı ötesi merak ediyorum
Benimkine tüp bebek 16 sında transfer oldum 5.gun embriyosuydu iki hafta sonra gel dedi. Sende birsuru ilaç kullaniyomusun ilaç icmekden bıkkınlık geldiAyy ne güzel yaa az kalmış ❤ Benimki tüp bebek ya asıl test günüm bugündü. Tranfer sonrası 5. Gün 22 çıkmıştı 7. Gün 70 çıkmıştı bugün 1014 çıktı çok şükür doktorum kese ve kalp için 16sında çağırdı çok heyecanlıyım
Aaa Evet aynı hadi inşallah ikimizde görürüz doktora gidince yaz bakalım ne dicek doktor. Benim ikibucukda randevumBenim de cuma ve tarihimiz de aynı