2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu kızlar bu ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymış bir ay sonraya gün aldık 450tl dediler 😱 bilginiz var mı bu konuda
Bnde 1 ay sonraya ayrıntılı için randevu aldım. Perinatolog kendisi 550 tl dedi ücretini. Seninki normal geldi bana.
Birde bnm duzenli gittiğim doktor zaten 500 tl muayene ucreti aliyor. Tüp bebek olunca aynı doktorla devam ettim. Her ay 500 tl çok ama ne yapalım mecbur veriyoruz.

Kizlar okadar sinirliyimki anlatamam. Bugun randevum vardi kan sonuclarmi ogrenmeye gittim ikili test zamani yapilan. Sonuclarim ortada yok. Kan verdigim laboratuar hata yapmis ve hicbisi ogrenemiyorm. Zamanida gctigi icin yeniden yaptiramiyorum. Doktor bir yol daha var dedi tekrar kan vericem ama bu fetal dna gibi birsey ile bakicak bunun icin ekstra para odicem malesef. Ustune ustluk cinsiyetide ogrenemedm en buyuk avuntum bebegimi gordm ultrasonda hic durmuyodu yerinde cok tatliydi ❤️
Neden yaptırıyon ki!!! Allah göstermesin bi sorn çıksa aldırcak mısın? 3 lü tarama yaptırrsın. 4 lü yaptırrsın. 2 li taramayı yaptrdm ben . Bi aman aman birşy görmedim. Yaptrmama gelince, hastane paketine dahil diye. Ha bide hastanenin kendi sorumsuzluğu iken senden para talep etmesi başka test için. Uyguna mı yapıyor bari...

Malesef ben de cinsiyet öğrenemeyenlerdenim kızlar. 2 hafta önce aa sanki erkek mi diyen doktor şimdi hiç yorum yapmadı cinsiyete. Baş aşağı duruyor şunun pozisyona bak nasıl göreyim ya dedi ☺️ Çocuk düz duruyor beğendiremiyoruz ters duruyor yine beğendiremiyoruz bu doktora cinsiyete bakmıcam diye bahane aradı. Neyse bir sonraki kontrol 12 ekime randevu verdi. 17 haftalık olmuş olucam bu kadar geç öğrenmeyi hiç beklemiyordum ☹️ Arada başka doktora gidesim var valla kafam karıştı hayal kırıklığına uğradım öğrenirim diye gitmiştim.

Ya kızlar benim bir sorunum var.. her gece rüyamda yemek görüyorum. Bu masterchef i izliyorm ondan olsa gerek... ama bazen ağlayarak uyanıyorum. Bana yemek vermiyorlar diye 😔 aslında olay tayinim çıktığı okulda , seminer haftasında öğretmenler arasında pasta yedi. Bana da vermediler. Gizli yediler sınıfda. Ama ben gördüm. Ondan sonra rüyalarımda bana yemek verilmiyor. Ağlıyorum ben hamileyim bana verin diye... böyle rüyalar gördüm. Sonra sabaha kadar adana kebap gördüm dünde. Acaba gerçekden aç mıyım? Rüyalarımda hep yemek istiyorm

Ya kızlar benim bir sorunum var.. her gece rüyamda yemek görüyorum. Bu masterchef i izliyorm ondan olsa gerek... ama bazen ağlayarak uyanıyorum. Bana yemek vermiyorlar diye 😔 aslında olay tayinim çıktığı okulda , seminer haftasında öğretmenler arasında pasta yedi. Bana da vermediler. Gizli yediler sınıfda. Ama ben gördüm. Ondan sonra rüyalarımda bana yemek verilmiyor. Ağlıyorum ben hamileyim bana verin diye... böyle rüyalar gördüm. Sonra sabaha kadar adana kebap gördüm dünde. Acaba gerçekden aç mıyım? Rüyalarımda hep yemek istiyorm
Allah seni :KK70:kocana söyle sana bir çiçek yaptırsın bir de güzel Bi pasta alıp okuluna yollasın yeni işin hayırlı olsun muhabetine😜 havanı da at otur hepsini Bi güzel ye

Oyy kiyamam ya.Hem hamilelik hemde Bilinç altında kalmış işte.Bi de o olay aklında kalmis.Masterchef te izleyip yatarsan tabi aklın yemekte kalır canım.Sen o pastayi yemeden aklından çıkmaz.

Yaaa sana niye vermedi pis boğazlara bak gizli gizli yiyolar cıks cıks

Malesef ben de cinsiyet öğrenemeyenlerdenim kızlar. 2 hafta önce aa sanki erkek mi diyen doktor şimdi hiç yorum yapmadı cinsiyete. Baş aşağı duruyor şunun pozisyona bak nasıl göreyim ya dedi ☺ Çocuk düz duruyor beğendiremiyoruz ters duruyor yine beğendiremiyoruz bu doktora cinsiyete bakmıcam diye bahane aradı. Neyse bir sonraki kontrol 12 ekime randevu verdi. 17 haftalık olmuş olucam bu kadar geç öğrenmeyi hiç beklemiyordum ☹ Arada başka doktora gidesim var valla kafam karıştı hayal kırıklığına uğradım öğrenirim diye gitmiştim.
Olsun canım ya böyle öğrenincede hemencik bişeler almak istiyor indan birde mesela ben öğrendim ama kesin mi değil mi akılda soru işareti kalıyor 😄

Bence oranlarımız çok yüksek. Geçen hafta %80 demişti. Tam emin olamıyordum. Dün %95 dediğinde çok rahatladım.16.haftaya kadar %100 demiyormuş bizim doktor kural olarak. Bence değişmez artık 🥰 iyi yapmışsın kıyafet almakla. İnsan onları gördükçe daha çok bağlanıyor bebeğine. Güzel günlerde kullansınlar inşallah sağlıkla 🙏🏻🧿
Ayy insallah yaaa degismesin 😀 amin tesekur ederim

Bende öyleyim 4-5 kilo aldım. Normal ya ayda 1 kilo işte sıkma canını bundan sonra daha az alırız. ben hiç evden cıkmıyordum artık yürüyüs yapıcam ye yat kilo yapıyo. Bi de bazı kadınlar ilk aylarda hızlı alıp sonra yavaşlıyomus
Ay insallah en fazla 10 kg almak bakalim nasl olck dogmda zaten 5 kg gitse geriye 5 kilo kalir 😀😀

Ay insallah en fazla 10 kg almak bakalim nasl olck dogmda zaten 5 kg gitse geriye 5 kilo kalir 😀😀
Daha fazla gider doğumda canım. Ben doğumdan hemen sonra 8.5 kilo eksik çıktım. 15 gün sonra da bütün kilomu verip 2 kilo da fazla verdim. Doğum kilosu çok kalıcı bişey değil bence ama vücut hamur gibi oluyor. Sıkılaştırmak mesele

Bnde 1 ay sonraya ayrıntılı için randevu aldım. Perinatolog kendisi 550 tl dedi ücretini. Seninki normal geldi bana.
Birde bnm duzenli gittiğim doktor zaten 500 tl muayene ucreti aliyor. Tüp bebek olunca aynı doktorla devam ettim. Her ay 500 tl çok ama ne yapalım mecbur veriyoruz.
Hadi ya canım çokmuş ama insan bazen mecbur kalabiliyo bizimki iyiymiş bu duyduklarımın yanında, muayene ücreti de özellere göre normal ama laboratuvar ücreti ekstra oluyo o da baya maliyetli oluyo 😏 valla bu devirde doğum yapmak da hastanelere mecbur kalmak da zor canım Allah yardımcımız olsun

X