2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kzılar kaymaz tabanlı halıyla ilgili bir konu açtım bir bakar mısınız benim için çok sıkıntı oldu bir çözümünüz var mı arama kısmına kaymaz tabanlı halı yazınca çıkıyor

Malesef ben de cinsiyet öğrenemeyenlerdenim kızlar. 2 hafta önce aa sanki erkek mi diyen doktor şimdi hiç yorum yapmadı cinsiyete. Baş aşağı duruyor şunun pozisyona bak nasıl göreyim ya dedi ☺️ Çocuk düz duruyor beğendiremiyoruz ters duruyor yine beğendiremiyoruz bu doktora cinsiyete bakmıcam diye bahane aradı. Neyse bir sonraki kontrol 12 ekime randevu verdi. 17 haftalık olmuş olucam bu kadar geç öğrenmeyi hiç beklemiyordum ☹️ Arada başka doktora gidesim var valla kafam karıştı hayal kırıklığına uğradım öğrenirim diye gitmiştim.
Canım başka doktora git kızımda 16 da ogendim doktor çok uğraştı pek umursamaz doktorlar yahu şaşkınlık içindeyim 🤧😱

Ooww bu fiyatlar nedir yahu devir ço
Neden yaptırıyon ki!!! Allah göstermesin bi sorn çıksa aldırcak mısın? 3 lü tarama yaptırrsın. 4 lü yaptırrsın. 2 li taramayı yaptrdm ben . Bi aman aman birşy görmedim. Yaptrmama gelince, hastane paketine dahil diye. Ha bide hastanenin kendi sorumsuzluğu iken senden para talep etmesi başka test için. Uyguna mı yapıyor bari...
Canım zaten en doğru sonuç 2 li taramada çıkar bende yaptırmiycam cinsiyet için istiyorlar genelde birde CD verirler gereksiz

Malesef ben de cinsiyet öğrenemeyenlerdenim kızlar. 2 hafta önce aa sanki erkek mi diyen doktor şimdi hiç yorum yapmadı cinsiyete. Baş aşağı duruyor şunun pozisyona bak nasıl göreyim ya dedi ☺ Çocuk düz duruyor beğendiremiyoruz ters duruyor yine beğendiremiyoruz bu doktora cinsiyete bakmıcam diye bahane aradı. Neyse bir sonraki kontrol 12 ekime randevu verdi. 17 haftalık olmuş olucam bu kadar geç öğrenmeyi hiç beklemiyordum ☹ Arada başka doktora gidesim var valla kafam karıştı hayal kırıklığına uğradım öğrenirim diye gitmiştim.
Benimki de bakmiyor cnm bende senin gibi gec ogrenicem sanrm benm tahmin bile etmedi tersledi 13+4 oldum bugun tekrar ikili tarama sonucuicin gtcem bugun bebegede bakr ins ama yine cinsiyete bakmayacak kesin ne giciklar bende anlamiyorum insaniz merak ediyoruz ne varsa bunda bi de laf sokmustu benimkisi mersk edicek baska sey klamamismi ilgincya

Benimki de bakmiyor cnm bende senin gibi gec ogrenicem sanrm benm tahmin bile etmedi tersledi 13+4 oldum bugun tekrar ikili tarama sonucuicin gtcem bugun bebegede bakr ins ama yine cinsiyete bakmayacak kesin ne giciklar bende anlamiyorum insaniz merak ediyoruz ne varsa bunda bi de laf sokmustu benimkisi mersk edicek baska sey klamamismi ilgincya
Kız sizin doktorlar ayrıntıda para almak için söylemiyor sanırım araştırın kızlar en önemlisi 2li testtir boşa cidden para vermeyin

Insallah doktor bebisede bakar cinsiyeti zaten soylemeyecem bakmayacagina adim gibi eminim bari bebisimi görsem ins ikili sonucuda cok iyidir oglen 1 de rsndevum benimde cumads yeni doktoruma gidicem

Kız sizin doktorlar ayrıntıda para almak için söylemiyor sanırım araştırın kızlar en önemlisi 2li testtir boşa cidden para vermeyin
Ben zaten degistircem doktorumu bugun son kez gidisim ikili tarama testi sonucuicin gidicem ins bebegede bakar cinsiyete zaten bakmaz biliyorum o yuzden tekrsr azar işitemeyeceğim hic sormsyacagim ins cums gunu yeni doktorum soyler . Yeni doktorum devlet üniversite hastanesinde ozel olarsk gorev yapıyor perinotolog docent doktor ona daha tanışmadan guveniyorum ins memnun kalirim ins ilk gunun tanisma seyiyle kirmak istemez ve cinsiyet soyler

Ben zaten degistircem doktorumu bugun son kez gidisim ikili tarama testi sonucuicin gidicem ins bebegede bakar cinsiyete zaten bakmaz biliyorum o yuzden tekrsr azar işitemeyeceğim hic sormsyacagim ins cums gunu yeni doktorum soyler . Yeni doktorum devlet üniversite hastanesinde ozel olarsk gorev yapıyor perinotolog docent doktor ona daha tanışmadan guveniyorum ins memnun kalirim ins ilk gunun tanisma seyiyle kirmak istemez ve cinsiyet soyler
İnsALLAH canım 13 hafta oldumu senin 13 sonrasını algıla hatta 15 ten dersede söyleme kimseye değişme olabilir diye

Ya kizlar bnde ne gzl boyle spor yapardim 3 ay onceye kadar fittim simdi baya kilo aldim bu kadini instagramda gordum egzerszlerinden agirliksz olanlari bnde ypicm artık haftanin 4 5 gunu duzenlo egzersizime geri basliycm yuruyusumu ypiyorum zaten ama egzerszde ekliycm . Yabancı kadin 36 haftalik hMile hali bile fit vallaEki Görüntüle 2691120 valla imrendim
Leslie yap canım sen tatlı yeme zaten almazsın ne kadar spor yapsanda tatlı yediğin an bitti demek. Çok zorlama kendini

X